Şimdi Ara

internetten hat alıp açtırmak toplam ücreti nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 0532 li faturalı hat seçmeyi düşünüyrum netten. hat bana geldikten sonra aktivasyondu tarifesiydi mümkün mertebe en ucuz tarifede 90 gün kalıp sonrasında vodafone veya tt ye geçmeyi planlıyorum. sizce ne yapmalı ?

toplam bana hattı aldıktan sonraki ücretler hakkında bilgi verecek biri var mı acab a?

• TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    Hat alırken Faturalı yada Faturasız olarak dikkatlice alın yoksa benim gibi faturalı 12 ay kullanırsınız.
    Faturasız olarak herhangi bir sıkıntı yok alın ve istediğiniz Türkcell bayiden açtırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Hat alırken Faturalı yada Faturasız olarak dikkatlice alın yoksa benim gibi faturalı 12 ay kullanırsınız.
    Faturasız olarak herhangi bir sıkıntı yok alın ve istediğiniz Türkcell bayiden açtırabilirsiniz.

hocam 0533 lü n11 de buldum. açtırırken saniye tarifesiyle açtırıp ertesi gün iptal ettirip kontorluye geçmeyi düşünüyorum oyüzden turkcell bayi den değil de web den hattı alıp sonrasında vodafone veya tt ye geçmeyi düşünüyorum. sizce bu düşüncemi uygulayabilirmiyim.
    Faturalı alsanız bile faturasıza geçirmek mümkün fakat operatör taşıma olayı 90 gün içinde izin vermiyor diye bilgim var araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Faturalı alsanız bile faturasıza geçirmek mümkün fakat operatör taşıma olayı 90 gün içinde izin vermiyor diye bilgim var araştırın.

onu biliyorum hocam. taktiğim şu hattı internetten alıcam. hat gelince faturalı en ucuz tarife ile tahahütsüz açtırıp ertesi gün faturasıza geçicem 90 gün bekleyip hattı taşıyacağım.
  • faturali hatti en az 1 fatura odemeden (1 aylik kullanim yapmadan) faturasiza geciremezsiniz diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: occaut

faturali hatti en az 1 fatura odemeden (1 aylik kullanim yapmadan) faturasiza geciremezsiniz diye biliyorum

peki bana maliyetini tahmini söyleyebilirmisiniz.
    hat ücreti bana ait olacak bayiden değil internetten alıcam. gidicem en ucuz tarifeden açtırıcam. 1 ay faturasını ödicem. ilk ay dolduktan sonra mı faturasıza geçicem? çok maliyetli olsun istemiyorum hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam tarifelerle ilgili kapsamli bi bilgim yok, sadece hatti faturali actirirsaniz 1 ay oyle kullanırsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar niye gidip direk başka operatörden almıyorsunuz ? hattı taşımaydı vs bunca uğraş niye ?
  • hattı internetten almıştım, TIM e gittim biz açamayız gibi garip bir cevap aldım faturası var diyorum açamayız dediler. herneyse aldıgım yer ile irtibata geçtim kimlik fotokopisi fatura vs. bilgilerimi yolladım 10 dk da hattımı açtılar sağolsunlar. hepsi 100 tarifesiyle hattımı açtılar 1 ay 30 tl öder faturasıza geçerim. turkcell baya kazıkmış bu arada 4 sene sonra tekrar aynı acıyı tadınca insan üzülüyor. herneyse numaram güzel tek güzel yanı bu. ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. bu arada hat açmaya ücrette vermedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

hattı internetten almıştım, TIM e gittim biz açamayız gibi garip bir cevap aldım faturası var diyorum açamayız dediler. herneyse aldıgım yer ile irtibata geçtim kimlik fotokopisi fatura vs. bilgilerimi yolladım 10 dk da hattımı açtılar sağolsunlar. hepsi 100 tarifesiyle hattımı açtılar 1 ay 30 tl öder faturasıza geçerim. turkcell baya kazıkmış bu arada 4 sene sonra tekrar aynı acıyı tadınca insan üzülüyor. herneyse numaram güzel tek güzel yanı bu. ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. bu arada hat açmaya ücrette vermedim.

Ben bahar aylarında netten aldığım bir 532 li hattı açtırmıştım. Açamayız dememişlerdi. Hemen aynı gün faturasıza geçirmiştim. Hattı açarlarken doğal olarak bir ücret yok ancak faturasıza geçince ilk faturada her şey dahil 80 lira civarı bir ödeme çıkmıştı.

Şimdi yeni mi çıkmış o kural, başka bayi açamıyor diye acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.