Şimdi Ara

İnternetten İmei Kaydı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
896
Cevap
24
Favori
198.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SELBAL

yok demek istediğim geçici diye yazıyormuydu ama demek yine 2-3 ay sonra tam olarak onaylanacak ilk başta geçici vs yazar 2-3 ay sonra bi aksilik olmazsa bireysel imei sorgulamada evraklar onaylanmıştır der ve kapanma riski tamamen ortadan kalkar sizinkide şuan geçicçi görünüyor

çıkmaz, babanın son 1 ay içerisnde yurtdışından tr ye girmiş olması yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

hangi ülkeye gittiğinin önemi yok diyosun yani. tamam o zman inşallah çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonJuan1907

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

hangi ülkeye gittiğinin önemi yok diyosun yani. tamam o zman inşallah çıkmaz.

problem olmaz,herhangi bi ülkeye çıkış giriş yapması yeterli
  • bu sabah teb'e 100 tl yatırdım ancak, btk sistem de " T.C. Kimlik Numaranız ile yapılmış bir ödeme bulunmamaktadır. " uyarısı veriyor, acaba bankanın hatası mı sistemin hatası mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesyseng

bu sabah teb'e 100 tl yatırdım ancak, btk sistem de " T.C. Kimlik Numaranız ile yapılmış bir ödeme bulunmamaktadır. " uyarısı veriyor, acaba bankanın hatası mı sistemin hatası mı ?

115 olmuş dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzkavil

quote:

bu sabah teb'e 100 tl yatırdım ancak, btk sistem de " T.C. Kimlik Numaranız ile yapılmış bir ödeme bulunmamaktadır. " uyarısı veriyor, acaba bankanın hatası mı sistemin hatası mı ?

115 olmuş dostum

sabah ekranlarda 100 tl olarak göründü, acaba 15 tl daha mı yatırmam gerekiyor ? 115 tl oldugu bilgisini nereden öğrendiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

115 olmuş dostum

sabah ekranlarda 100 tl olarak göründü, acaba 15 tl daha mı yatırmam gerekiyor ? 115 tl oldugu bilgisini nereden öğrendiniz ?

ben de öğleden sonra yatırdım 115 olmuş ziraatten
  • yarın 15 lira daha yatırsam sistem algılar mı acaba
  • inşallah algılar ben de şok geçirdim yüzde 15 i geçirmişler
  • kayıt sonunda hata kodu -127 verdi.
    Nedir bu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

115 olmuş dostum

ee peki biz bu 100 lirayi nasıl düzeltcez şimdi :/

ne yapmamızı önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: yassino

quote:

quote:

quote:

quote:

115 olmuş dostum

ee peki biz bu 100 lirayi nasıl düzeltcez şimdi :/

ne yapmamızı önerirsiniz

Banka aynı gün olursa müdahale edebiliyor ama gün geçince bildiğim kadarıyla birşey yapamıyor. Orada bankanın seçmiş olduğu vergi dairesine başvurmanız gerekecek ama yine de banka şubesine danışın derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar arkadaşlar ben yarın imei için harç yatırmaya gidicem. fakat kaydı başkasının pasaportunun üzerine yaptırıcam bu yuzden harç yatırırken arkadaşın pasaportuna gerek var mı yok mu ?
  • Ben 100tl yi 25aralıkta yatırdım ve kaydı 1-2 gün içinde yapıcam. Şimdi benim yatırdığım 100tl demi geçersiz oldu. Btk ya sormuştum geçen hafta. 1 ay süresi varmış kayıt yaptırmanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce 115 tl yatırdım ve e-devletten kaydımı gerçekleştirdim.

IMEI Numarası E-Devlet üzerinden geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından beyan edilen bilgilerin kontrolü aşamasındadır
    Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
    Üretici: Apple
    Apple iPhone5(A1429) Model Bilgileri: A1429

Telefonumda servis yok hala, ne zaman açılır acaba ?
  • quote:

az önce 115 tl yatırdım ve e-devletten kaydımı gerçekleştirdim.

IMEI Numarası E-Devlet üzerinden geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından beyan edilen bilgilerin kontrolü aşamasındadır

Açıldığı zaman buraya yazarmısın acaba. Bende yarın kayıt yaptırcam. Eşimin cihazı şuan kapalı. Ne zaman açılır merak ediyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

quote:

az önce 115 tl yatırdım ve e-devletten kaydımı gerçekleştirdim.

Açıldığı zaman buraya yazarmısın acaba. Bende yarın kayıt yaptırcam. Eşimin cihazı şuan kapalı. Ne zaman açılır merak ediyorum..

24 saat sonra açılır heralde, gelişmeleri yazarım buraya.

• Benim de bir cihaz kayıtlamam lazım yardımcı olacak olursa pm atabilir.
  • Vergi dairesine parayı yatırırken kayıt yaptırılacak kişinin olması ya da pasaportunun olması gerekmiyor. Sadece o kişinin tc kimlik numarasını ve telefonun imei numarasını söylemeniz yeterli oluyor. Sonra da pasaport sahibinin e-devlet şifresiyle Türkiye.gov.tr'ye girip BTK İmei kayıt kısmından kayıt yaptırıyorsunuz. Orada da pasaport sahibinin ad soyad, tc kimlik No, pasaport No, ülkeye giriş tarihi ve cihazın imei numarası isteniyor. Kayıt işlemi biter bitmez mobil cihaz kayıt sorgulama (mcks) sayfasında internet üzerinden kaydı yapılmış, evrakları kontrol aşamasında diye uyarı vermeye başlıyor.

Kaç günde açılır sorusunun net bir yanıtı yoktur. İş yüküne ve sistemdeki sorunlara göre değişebilir ama normal şartlarda 2-7 gün arasında kayıtlar tamamlanıyor.

Bildiklerim bundan ibaret, umarım yardımcı olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 3 Ocak 2013; 12:21:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Vergi dairesine parayı yatırırken kayıt yaptırılacak kişinin olması ya da pasaportunun olması gerekmiyor. Sadece o kişinin tc kimlik numarasını ve telefonun imei numarasını söylemeniz yeterli oluyor. Sonra da pasaport sahibinin e-devlet şifresiyle Türkiye.gov.tr'ye girip BTK İmei kayıt kısmından kayıt yaptırıyorsunuz. Orada da pasaport sahibinin ad soyad, tc kimlik No, pasaport No, ülkeye giriş tarihi ve cihazın imei numarası isteniyor. Kayıt işlemi biter bitmez mobil cihaz kayıt sorgulama (mcks) sayfasında internet üzerinden kaydı yapılmış, evrakları kontrol aşamasında diye uyarı vermeye başlıyor.

Kaç günde açılır sorusunun net bir yanıtı yoktur. İş yüküne ve sistemdeki sorunlara göre değişebilir ama normal şartlarda 2-7 gün arasında kayıtlar tamamlanıyor.

Bildiklerim bundan ibaret, umarım yardımcı olmuştur

benimki kesin 7 gün sürer

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.