Şimdi Ara

İnternetten izlediğim videoyu indiren tarayıcı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,bendiyelim herhangi bir siteden video izliyorum bu videoyu indirmekte istiyorum bazı tarayıcıları denedim fakat o özellik yok.Sizin bildiğiniz bir tarayıcı uygulaması var mı? Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Video İndiren Tarayıcı Önerileri

Video indirme ihtiyacın olduğunda, çeşitli video indiren tarayıcılar arasından seçim yapabilirsin. Bu tarayıcılar, izlemek istediğin videoları doğrudan tarayıcından indirmene olanak tanır ve böylece daha sonra bunlara çevrimdışı olarak erişebilirsin.

Mi Tarayıcı, video indirme özelliğine sahip kullanışlı bir seçenek olabilir. Diğer popüler video indiren tarayıcılar arasında, indirilmesi gereken videoları otomatik olarak algılayan Browser Video Downloader eklentisine sahip Opera da bulunur.

Tarayıcıdan video indirme çok kolaydır. İstediğin videoyu açıp indirme simgesine tıklaman yeterlidir. Video indirme tarayıcıları, indirme işlemlerini hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmek için tasarlanmıştır.

Video indirme browserları, çevrimiçi videoları izlemek için idealdir, özellikle de internete sınırlı erişimin olduğu veya veri tasarrufu yapmak istediğin zamanlarda.

İşte video indirme browserlarından bazıları:

• Mi Tarayıcı
    • Opera (Browser Video Downloader eklentisi ile)
    • UC Browser
    • İnternet Download Manager (IDM)
    • Video DownloadHelper (Mozilla Firefox eklentisi)

İhtiyaçlarına en uygun video indiren tarayıcıyı seçerek, internetten video indirme işlemini kolay ve zahmetsiz hale getirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam tarayıcıya gerek yok.
    Marketten avd indirin her videoyu indirebilirsiniz flash olanlarda dahil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarayıcı var mı bilmiyorum ama avd güzel program tavsiye ederim
  • AVD den başka bi program önerebilirmisiniz video indirmek için.internetim hızlı olmasına rağmen 200 kb/s ile indiriyor AVD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uc browser'ın video downloader eklentisi var. onunla yapabilirsiniz

• Mozilla firfox video indirme eklentisi ile indirebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.