Bildirim
Internetten kaliteli takilmadan mac izleyin (Avrupa liglerinden)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ee hocam programın adını söylede bizde bulup indirelim -
podcast. su an basket maci var miami - detroit . kanal listelerinde . Discovery channelda mevcut. Ama cgu kanal jopnaca veya cince . ing. olanlarda var ... -
Maç seyrederken adsl kotasından fazla yemez mi ? -
programı bulan warsa yardımcı olabilirmi pm atarsa ii olur -
quote:
Orjinalden alıntı: apollo34
Maç seyrederken adsl kotasından fazla yemez mi ?
buffer icin 300 kbit /s = 38 kbyte/s = 10 sn = 380kbyte, 40 sn = 1 mbyte veri alimi demek . 1 dk = 2280 kbyte = 2 mbyte, 60 dk = 120mbyte
90 dk = 180 mbyte .... ama goruntu kalitesi iyi . bunun icin baya bi yer koraliysan. bende tv yok ama her turlu kanal mevcut. mesela animal planet kanali izliyorum su an .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_ebac -- 24 Mart 2006; 10:25:12 >
-
dostum programı nerden download edebiliriz peki? -
dh_ebac pm attım baksana -
programi arkadas yuklemisti . o bulmus nereden bulduysa. Ama baya ise yariyor . Sabah arsenalden sonra barca - chelsea ,dahada sonra Arsenal 2- liverpool 1 macini verdiler. simdi ise nbadan mac var. Canli yayin galiba . Japonca konusuyorla
prgram yuklu halde . setup dosyasi yok
http://85.187.136.90/program.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_ebac -- 24 Mart 2006; 10:38:10 >
-
arkadaşa ulaşıp soramazmısın? -
3-4 gun gormem herhalde. grursem sorucam . Cunku format aticam makinaya . Baya yararli bir program . Hele arkadas F.T.K FB GS macini verdigini soyledi . Siyiriyodum ya . -
http://podcastbar.dudu.com/setup.exe
BU OLABİLİR Bİ DENEYİN BAKALIM ŞU AN OKULUN LABINDAYIM YÜKLEYEMİYORUM YOKSA BEN DENER CEVABI GÖNDERİRDİM..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X