Şimdi Ara

İnternetten Kendine FULL HD Kanal Açmak İsteyenler Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım.Sizlere kendimize ait olan bir sistemden bahsetmek istiyorum.Sizlerde internetten kendi televizyonunuzu kurmak istiyorsanız ve bunu düşük bütçeler ile en kaliteli şekilde yapmak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.

Burada reklam olmaması açısından isim ve örnek siteleri vermiyorum özelden ulaşan arkadaşlara daha detaylı bilgi verebiriliz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bouncemedya

Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım.Sizlere kendimize ait olan bir sistemden bahsetmek istiyorum.Sizlerde internetten kendi televizyonunuzu kurmak istiyorsanız ve bunu düşük bütçeler ile en kaliteli şekilde yapmak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.

Burada reklam olmaması açısından isim ve örnek siteleri vermiyorum özelden ulaşan arkadaşlara daha detaylı bilgi verebiriliz.

arkadaşım...misal diyelimki kendi özel kanalımızı internet üzerinden kurduk yayınlayacağımız filimleri sansürsüz gösterebilirmiyiz radyo televizyon kurumu karışmaz değilmi peki merak ediyorum...seninde bildiğin gibi ülkemizde yayın yapan televizyonlar rtük üzerinden para ve kapatma cezası almaktan korktukları için üzücü şekilde sansürlü yayın yapıyorlar...

• İnternetten yayın yapıyorsa karışamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir bu kartilkisinin rtük ten sansürden çektiği her mesajı sansürle alakalı

• quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Orijinalden alıntı: Bouncemedya

Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım.Sizlere kendimize ait olan bir sistemden bahsetmek istiyorum.Sizlerde internetten kendi televizyonunuzu kurmak istiyorsanız ve bunu düşük bütçeler ile en kaliteli şekilde yapmak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.

arkadaşım...misal diyelimki kendi özel kanalımızı internet üzerinden kurduk yayınlayacağımız filimleri sansürsüz gösterebilirmiyiz radyo televizyon kurumu karışmaz değilmi peki merak ediyorum...seninde bildiğin gibi ülkemizde yayın yapan televizyonlar rtük üzerinden para ve kapatma cezası almaktan korktukları için üzücü şekilde sansürlü yayın yapıyorlar...

sen nasil takmissin sansuru onu bunu :) dikkatimi cekti bayagi takmissin haklisin tabi ama iste rtuk belasinin onune gecemiyor kimse. Para odeyip kendi evine ozel aldigin platform kanallarinda bile hep sansur. Sigara sansuru bile uygulaniyor.

• Ailemle film izlerken birilerinin sevismesini izlemek rahatsiz ediyor beni yaninda anasi bacisi varken bu goruntuleri izlemekten rahatsiz olmayan varsa kartilkisi gibi o beni baglamaz bu yuzden sansure evet..

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Ailemle film izlerken birilerinin sevismesini izlemek rahatsiz ediyor beni yaninda anasi bacisi varken bu goruntuleri izlemekten rahatsiz olmayan varsa kartilkisi gibi o beni baglamaz bu yuzden sansure evet..

arkadaşım...salondaki televizyonda ayilemle beraber herhalde bende aynen senin gibi erotik filimlerini izlemekten rahatsız olurum fakat onlar akşam yatınca salonda ve kendi odamda sansür karşıtı vatandaş olarak yanlız başıma özellikle geceleri avrupa televizyonlarının üzerinden sevişme sahneli yapımları seyrederim...türkiye televizyonlarının yaptıkları sansürlü yayından nefret ediyorum yazıklar olsun diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 9 Haziran 2014; 17:25:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kamera ile 24 saat yayın yapmak istiyorum mümkün müdür? kaç para tutar? uydu bağlantısı da olacak mı? telif haklarımı temin eder misiniz? ses üç boyutlu dulbiy sürrovunt olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.