kitapyurdundan alıyorum ve şu zamana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım üstelik fiyatları çok uygun
Kitapyurdu bu işte iyidir.
4 yıldır idefix'i kullanıyorum online kitap konusunda.Satış öncesi ve sonrasında problem yaşamadım.Diğer firmalardan hiç almadım ama idefix'e güvenebilirsiniz.
İlknokta.com'a da iyi diyorlar. Kapıdan ödeme seçeneğide varmış. Kitapyurdu.com da kapıdan ödeme seçeneği var mı?
tdk.com.tr dan alıyorum. Daha çok akademik yayınlar var ama güvenilir bir yayınevine ait site, neredeyse tüm üniversitelerin kitaplarını onlar tedarik ediyor..
quote:
Orijinalden alıntı: mhmtcn1
kitapyurdundan alıyorum ve şu zamana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım üstelik fiyatları çok uygun
+1 kitap yurdundan 6 aydır düzenli olarak kitap alıyorum hiçbir sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: mhmtcn1
+1
bu konuda kitapyurdu akar...
bgn kitapyurdu siparişimi verdim..bakalım d&r'dakinden farklı olacak mı?
kitapyurdu ndan 1 defa alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım ancak kitap almak bence (imkan varsa) kitapçıyı gezip, orada zaman harcayıp, karıştırmak, eline almak ve göz atmak şeklinde daha mantıklı ve zevkli.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
kitapyurdu ndan 1 defa alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım ancak kitap almak bence (imkan varsa) kitapçıyı gezip, orada zaman harcayıp, karıştırmak, eline almak ve göz atmak şeklinde daha mantıklı ve zevkli.
Kesinlikle katılıyorum Ne zaman kadıköy e gitsem Alkım a girmek ayrı bir zevk benim için de Almasam bile kitap dolaşması güzel :D
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
ben de hep kitapyurdundan alışveriş yaparım hiçbirzaman kitaplarda hasar olmadı
Ben yaklaşık 8 yıldır kitapyurdundan alışveriş yapıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ancak bütün e-ticaret siteleri satış sözleşmesinde kargo teslim alındığında ürün sağlam olarak teslim alınmıştır ilkesi vardır. Kargoyu teslim almadan önce kontrol etmen gerekli. Dediğin kusurlar bir kitap düşkünü için kabul edilemez. Böyle durumlarda kitapların hiçbirini almadan kargocu ile tutanak tutup geri göndermen en iyisidir. Kargocular beklemek istemez ama açıp kontrol edip alman senin için en iyisidir.
kitapyurdundan yaptığım ilk alışverişin kargosu dün geldi. d&r'dan aldıklarımdan daha kaliteli paketlenmiş kargonun hasar vermesine imkan tanınmamış ve belki ben büyütüyorumdur dediğim hasarlardan iz yok. artık d&r'dan daha güvenilir olduğunu biliyorum.
değerli yorumlarından ötürü herkese teşekkür ederim.
Hepsiburada.com ve Kitapyurdu.com'dan kitap satın aldım ikisi arasındaki fark şöyle.
kitapyurdu.com'un kitapları paketlemesi çok özenle olmuş kitaplar ambalajlanmış kırışması veya hasar görmesi önlenmiş, Hepsiburada.com'da ise kitapları olduğu gibi kutuya atmışlar o şekilde yollamışlar.
Kitapyurdu.comdan bu zamana kadar yaptığım alışverişlerden hiç pişmanlık duymadım bundan sonraki kitap ihtiyaçlarımı da kitapyurdu.com'dan karşılayacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme