Şimdi Ara

İnternetten Kitap almak için Referans verebileceğiniz Site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Carl Sagan- Kozmos Evrenin ve Yaşamın Sırları ve Richard Dawkins - Tanrı Yanılgısı. Bu iki kitabı almak istiyorum Kendim Kırıkkalede oturuyorum ancak burdaki kitapçılarda bulamadım

İnternet üzerinden almak istiyorum ama -reklama girer diye yazmıyorum- kendini göstermiş sitelerde bulamadım sizden referans bir site istiyorum.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avare12 -- 12 Temmuz 2012; 13:53:00 >

• Kozmos Evrenin ve Yaşamın Sırları ve Tanrı Yanılgısı olmasın aradığınız kitaplar? Bu şekilde aratırsanız bulabilirsiniz.
  • Teşekkürler Dostum bi arkadaşım Kosmoz demişti ama Richard dawkins in kitabını ben öle biliyordum. Tekrar Teşekkürler.
  • İdefix
    Fantastik edebiyat icinde frpkitap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle DnR dostum.
    hem daimi yüzde 25 indirimi,hem ilgili müşteri hizmetleri. cabası 25 tl üzeri kargo bedava.
    idefix'în kargolaması hem geç hem de müşteri hizmetleri bana göre iğrenç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joplin

kesinlikle DnR dostum.
    hem daimi yüzde 25 indirimi,hem ilgili müşteri hizmetleri. cabası 25 tl üzeri kargo bedava.

Ama belirtmem de fayda var: D&R'da kapıda ödeme imkanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

quote:

kesinlikle DnR dostum.

idefix'de varmıymış bak bilmiyordum.
    ben çok kitap alıp taksitlendiriyorum. o yüzden kart daha iyi benim için.
    ama bana göre müşteri hizmetleri önemli. idefixden 2 kere aldım ve inanılmaz ilgisiz davrandılar.
    oysa ki dnrdan 8 kere falan toplu aldım,bi kere bile sorun yaşamadım.
    ayrıca idefixde iki alışverişimde de bi hafta sonra geldi, dnr'da ise 2 güne elime ulaştı.
    o yüzden bana göre dnr fakat idefix'in kitap stoğu da sağlam onu da göz ardı etmemek gerek.

• Dr doğru tercih
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

quote:

kesinlikle DnR dostum.

idefix'de varmıymış bak bilmiyordum.
    ben çok kitap alıp taksitlendiriyorum. o yüzden kart daha iyi benim için.
    ama bana göre müşteri hizmetleri önemli. idefixden 2 kere aldım ve inanılmaz ilgisiz davrandılar.
    oysa ki dnrdan 8 kere falan toplu aldım,bi kere bile sorun yaşamadım.
    ayrıca idefixde iki alışverişimde de bi hafta sonra geldi, dnr'da ise 2 güne elime ulaştı.
    o yüzden bana göre dnr fakat idefix'in kitap stoğu da sağlam onu da göz ardı etmemek gerek.

Evet D&R'dan memnun olmayan çok az kişi vardır.

• ben dr ve play kartın kampanyalarını takip ediyorum. kampanya olduğu zamanlarda ileride kullanmak için hediye çekleri alıyorum. kitapları etiket fiyatları üzerinden ortalama %40-45 indirimli almış oluyorum. bugüne kadar onu aşkın siparişim oldu, hepsinden memnun kaldım.
  • Kitapyurdunu kullandım bu zamana kadar.
  • Ödemeyi kapıda yapacaksan işin zor. Öğrenciysen öğrenci belgenle iş bankasında bir hesap açtırabilirsin. Onunla rahat rahat alışveriş yapabilirsin internette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.