Şimdi Ara

internetten kitap okumak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internet üzerinden kitap okuyabileceğim bir site biliyormusunuz. ben epeyce aradım ama bulamadım. cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• e-kitap yasal birşey değil bu yüzden pek öyle bir site bulabileceğini sanmıyorum..ama bende birkaç kitap war pdf formatında..istersen yollarım
  • books.google.com
    çoğu kitap var burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepanil

e-kitap yasal birşey değil bu yüzden pek öyle bir site bulabileceğini sanmıyorum..ama bende birkaç kitap war pdf formatında..istersen yollarım

saol dostum düşündüğün için. ama belki benim okuyacağım türde kitaplar değildir. yinede saol.
  • www.turkeyforum.com

adresinde bolca ebook var, aynı zamanda ebook okuman için yaılmış oldukça hoş programlar da var.
    http://www.turkeyforum.com/satforum/forumdisplay.php?f=163
  • ben denedim hiç bir sekılde kıtabı elıne alıp,sayfa cevirme hazzını bulamıyorsun,olmuyo yani bilgisayarda ebook olayı
  • bncede ya eline alıp o sayfaları tek tek çevirmen lazım ancak o zman kitap okuduunu anlarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bırak bu e-BOOK olaylarını. bastır parayı al kitabını hem ekonomiye bi faydan olur, hem kitaplığın olur.
  • insanın gözü bozulur ya internetten okursa
  • en iyisi para verip evde okumak.hem o sayfaları çevirmek daha güzel oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

ben denedim hiç bir sekılde kıtabı elıne alıp,sayfa cevirme hazzını bulamıyorsun,olmuyo yani bilgisayarda ebook olayı

KEsinlikle çok doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demon -- 11 Ağustos 2007; 18:01:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.