Şimdi Ara

internetten monitör alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • h.psiburada'dan almayı planlıyorum samsung p2250 monitörü, internetten almak riskli midir?, yoksa biraz fazla verip elden mi almalıyım, yardımlarınızı bekliyorum

• Ben internetten monitör almam, pixel hatası olursa uğraşmak istemem. Bence sen ürünü hepsiburada.com da vb sitelerde beğen sonra git normal bi mağazaya pazarlık yap, tabi bi de monitörü dene bakalım hata falan var mı.
  • aynı monitörü hepsib'dan aldım. 1 adet pixel hatası var. iade edip etmeme konusunu düşünyorum. ölü pixel iadesini kabul etmiyorlar. sadece ürün memnuniyetsizliği nedeniyle iade alırlar sanırım. onda da kargo paralarını benim ödemem lazım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tworule -- 26 Kasım 2009; 14:54:47 >
  • teşekkürler galiba deneyip almak en iyisi..
  • bende acer 23" sipariş verdim hb den .sorun cıkarsa gondereceğim. bence interntetten de alınır. hb nin sıkıntı cıkardığını hic gormedim.
  • Hepsiburada gibi güvenilir sitelerden alınırsa bir problem olmaz diye düşünüyorum. Yinede içinizde bir ukte kalırsa sitesinden beğenip dışarından bir firmadan alabilirsiniz. Aynı fiyat olurmu onu bilemem tabii.
  • mecbur kalmadıkca gidip görerek alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObiWanKENOBİ

mecbur kalmadıkca gidip görerek alın

en mantıklısı görüp deneyip elden almak bencede
  • Ben Olsam Almam Mağazaya Gidip Ekranı Görmem Lazım Diğer Ekranlarla Görüntü Kalitesini Karşılaştırırsın Sonra Sana Uygun Olanını Alırsın . Bide İnternetten Alığında Sorun Çıktığı An Değiştirmek insanı Öldürür .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.