Şimdi Ara

internetten notebook almak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum .1000-1400$ arası bir makina düşünüyorum.ofice ve internet için yeterli olacak yani birde iste ortalama düzeyde oyunlari çalıştırsın yeter. önerileriniz neler olabilir acaba.

internetten satın almak konusunda tereddütlerim var.yani satış sonrası garanti süreci nasıl işliyor.

hangi alışveriş siteleri bu konuda sağlamdır arkadaşlar.gönül rahatlığı ile sonradan başıma bir işler gelmeyeceğine inanarak yani arıza durumunda servis hizmeti iyi olan bir yer tavsiye edebilirmisinz.

fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• ben weblebi.comdan aldım.çok hızlı gönderim yaptılar..vede iyi bir kargo şirketiyle dikkatli bir biçimde elime ulaştı.ben 1 aydır kullanıyorum.memnunum.güvenli ve ekonomik alışveriş oldu.ama ufak tefek para farklılıklarını dert etmeyeceksen gidip elinle dokunup görüp,inceleyip vede almadan önce çalıştırıp test edip alırsan daha iyi olur.ama internetten almak güvenli yani sorun yok :)
  • dizustuservisi.com bizim kendi sitemiz ama çok fazla laptop yok şu anda güncellenme aşamasında..
    Ancak en çok satılan ürünü koyuyoruz genelde anasayfaya..
    Son zamanlarda Toshiba L30 iyi satıyor..
    Ve sizin bütçenize uygun..
    Servis ve garanti ile sorununuz olmasın zamanında elinize ulaşır ve bilgi verilir..
    Pm atıyorum fiyat için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalslmz -- 16 Şubat 2007; 20:42:15 >
  • ben mağazada yerinde görerek almayı tercih ederim. ama bu benim fikrim tabi ki.
  • pcdepo.com dan alırsan sorun yaşamazsın ve siparişle aynı gün yolluyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP İÇİN MONİTÖR TAVSİYE
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.