Merhaba asus laptopum var a15 serisi 4070 ekran kartı ryzen 9 işlemci 16 gb ram ancak 15.6 inch ekrandan memnun değilim bana monitör tavsiye edebilirmisiniz kasma sorunu olmadan Tam uyumlu görüntü kalitesi iyi olan kimisi 2k monitör al dedi kimisi 1920×1080 al uyumsuz olur 2k kasar laptop dedi tavsiye verirseniz çok mutlu olurum
Merhaba hocam cvp için çok teşekkür ederim aslında iki model var ve aklımda karıştı çok anlamıyorum farkları neler ve hangisi iyiyse bu gece sipariş edicem şunlara bakarmısınız
Çok mu kasma yapar bu 2k monitörlerle laptoptan oynarken ki gibi olmaz mı yani
Yukarıda Mobil vs Masaüstü benchmark listesi verdim. Mobil 4070, Masaüstü 4060'ın bir tık üstünde. Masaüstü RTX 4060 1080p için öneriliyor. 2k'da oynanır ama ayar kısmanız hatta FG ve DLSS gibi fps arttıran teknolojileri açmanız gerekebilir.
2k monitör bakacaksanız yukarıda 6880e lenovo R27QE linki verdim. Lenovo'da HDMI 2.1 var, 2k 180hz tam olarak alırsınız. HDMI 2.0'ın 1440p 144hz limiti var. Sizin laptop R9 8945hs + RTX 4070 tuf a15 ise onda HDMI 2.1 var görünüyor.
Yalnız HDMI üzerinden gsync compatible çalışmıyor diye biliyorum. Eğer gsync açıp oynayacaksanız Type-C üzerinden görüntü alabilen bir monitör seçmeniz lazım. Yalnız onlar biraz daha pahalı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme