Şimdi Ara

internetten oyun indirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xu7h -- 19 Ocak 2012; 15:28:53 >

• araba sürmekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xu7h

arkadaşlar internetten oyun ındırmek ıstıyorum ve araba surmeklı ılgılı olması lazım :D yarış vb olabilir..

Grafikleri kaliteli olsun ve internetten ındırcegım ıcın kotayı zorlamasın :D

Hem kaliteli olsun hem ucuz olsun diyorsun ama öyle birşey yok. Grafik değerleri yüksek oyun istiyorsan valla en az 2 gb ı gözden çıkarcan
  • euro truck simulatör
    nfs riplerine bakabilirsin
  • Eski NFS' ler hem boyut olarak küçük hemde grafikleri bayağı tatmin edici. Bir araştır istersen.
  • Yaş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeydayaKurbann

quote:

arkadaşlar internetten oyun ındırmek ıstıyorum ve araba surmeklı ılgılı olması lazım :D yarış vb olabilir..

Hem kaliteli olsun hem ucuz olsun diyorsun ama öyle birşey yok. Grafik değerleri yüksek oyun istiyorsan valla en az 2 gb ı gözden çıkarcan

geberdim yaa

• quote:

Ulan bunu kod olarak php ye yazsak entere bastığımız gibi pc infilak eder, çıkamaz işin içinden.
  • 4 GB kota ile kaliteli grafik ... hmm zor
  • rip indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Ulan bunu kod olarak php ye yazsak entere bastığımız gibi pc infilak eder, çıkamaz işin içinden.

ss alındı .
  • ooo sen oyun istiyorsun hemde kotaya girmesin diyorsun olmaz böyle...

NFS SHIFT - 5.3 GB
    TDU 3.6 GB
    DIRT
    GRID
    DIRT 2
    BUNLARI KESİN OYNA

BU İLK 2 Sİ PC DE Kİ EN İYİ YARIŞ OYUNUDUR.2 SİDE SIM E YAKINDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 16 Mayıs 2010; 20:56:40 >
  • NFS Underground
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jabbaWockeez

araba sürmekli

yavrum sen hiç yanlış yazmadın mı bu kadar gulme bence

Evet yavrum herkes bu hataya düşebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.