Arkadaşlar hacker vs. illegal yöntemler dışında internetten nasıl para kazanabilinir? Teşekkürler.
Gündelik ne kadar para kazanmaktan söz ediyorsun? Hedef?
Lockerz'tan kazanabilirsin , eşyaları çok kolay bir şekilde getirtip satabilirsin. Davetiye istersen PM at , herkesin kafasına göre üyelik alabildiği bir site değil yani davetiyeli üyelik gerekiyor istiyorsan PM at davetiye göndereyim
internetten kazanıp ne yapıcan? çoğu boş iş
en basitinden hit yapabilecek bir site aç kendine veya hatta bende bir müzik sitesi var youtube'dan çekiyor 300 tl'ye veriyim sana :)
quote:
Orijinalden alıntı: Gimildenn
Lockerz'tan kazanabilirsin , eşyaları çok kolay bir şekilde getirtip satabilirsin. Davetiye istersen PM at , herkesin kafasına göre üyelik alabildiği bir site değil yani davetiyeli üyelik gerekiyor istiyorsan PM at davetiye göndereyim
ne yapılarak kazanılıyo orda para reklam falanmı okuyoruz?sen hiç kazandınmı?
PR değeri yüksek bir site istiyorsan jenerik bir domain alarak işe başla derim. Ya da direkt PR'lı domain satın al. Adsens'i gömersin ve ayda 10$ da olsa yılda 120$ yapar. Google adresine postalar çekini. Ben böyle bir proje düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.
quote:
Orijinalden alıntı: IISONII
quote:
Orijinalden alıntı: Gimildenn
ne yapılarak kazanılıyo orda para reklam falanmı okuyoruz?sen hiç kazandınmı?
Tişört getirtebildim şimdilik sadece para değilde eşya kazanabiliyorsun istersen onları satarsın tabi :)
Lockerz çok zor ayrıca güzel hediyeler restock'da kalmıyor çünkü site çok ağırlaşıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme