Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanma Yolları Burada! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
48
Favori
208.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetten Parakazanma Kitabı GooMass İndir satış ortaklığı alanında yazılan ve internetten parakazanmak isteyenler için çok önemli bir ihtiyacı karşılayan goomass Eğitim kiti indir internette online olarak iş yapmak isteyenler için bulunmaz bir kaynaktır.

Sermayesiz sadece internette yazı yazıp parakazanacağınız evinizde çalışacağınız goomass internette satış ortaklığı ile başkalarının ürünlerini satarak nasıl parakazanacağınızı öğrenebileceğiniz eşsiz bir kaynaktır.İnternet üzerinde başkalarının ürünlerini satarak komisyon kazanacağınız satış ortaklığı ile nasıl para kazanırsınız?

Sermaye olmadan hiç bir riski olmadan en büyük arama motoru ile çalışarak google’nin imkanlarından parakazanacağınız yöntemler parakazanma kitabı goomass‘ta anlatılıyor.İnternette kısa süre içinde profesyonel olarak satış ortaklığı ile bu işten geçimini sağlayan kesim gibi sizde kazanç yöntemlerini öğrenin.

• ayda 70-90$ arası kazanıyorum. internetten daha fazla kazanmak için tek işinizin bu olması lazım yoksa daha fazla kazanmanız zor. yöntemlere gelince isteyene PM ile açıklayabilirim ama çok büyük beklentiniz olmasın kazanç yönünde, sadece ek gelir gözüyle bakacaklar benimle irtibata geçebilir.
  • İnternetten Para Kazanma - Web Sitesi Kurma

http://www.netpara.org

İnternetten Para Kazanma | Web Sitesi Kurma -İnternetten Para Kazanma, Web Sitesi Kurma, Hibe Kredi Alma, Hakkında Vb E-Ticaret Sitesi.
    İnternetten Para Kazanma - Web Sitesi Kurma
  • Bir çok internetten para kazanma yolları bulunmaktadır. Bu yöntemleri Onlineiskazanclari.com adresimizden öğrenerek sizde bu sektörle para kazanmaya başlayabilirsiniz.
  • Şiddetle öneririm..

referans linkimdir..
    Gomass
  • GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti
    Dünyanın en popüler ve en çok kazandıran online kazanç sistemi satış ortaklığı (Affiliate Marketing) GooMass ile şimdi Türkiyede.

İnternetten para kazanma yolları içersinde en etkili, dünyada en popüler ve en çok kazandıran sistemlerinden biri olan online satış ortaklığı sistemi (Affiliate Marketing) ile her gün yüzlerce dolar kazanmak ve bunu kısa bir süre içersinde otomatikleştirebilirsiniz. Dünyanın en popüler ve en çok kazandıran online kazanç sistemi satış ortaklığı (Affiliate Marketing) GooMass ile şimdi Türkiyede.

İnternetin, bugünün ve geleceğin en büyük iş platformlarından biri olduğunu ve size ne kadar çok para kazandırabileceğinin farkında mısınız? İnterneti kullanarak gün boyu çalışmak zorunda olmayacağınız, sadece istediğiniz zaman çalışacağınız bir işin patronu olabilir ve hayallerinizin de ötesinde para kazanabilirsiniz. Dünyada milyonlarca insan internet üzerinden ayda binlerce dolar kazanıyor. Sizde bu kişilerin arasına katılarak internetten para kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz.

GooMass Kiti size internetten para kazanma yolları içersinde başarısını tüm dünyada kanıtlamış en iyi sistemleri, programları, stratejileri ve ihtiyaç duyacağınız tüm kaynakları sunar. GooMass Kiti internetten para kazanma sistemlerinin eğitiminin detaylıca verildiği yazılım arayüzüyle sunulan 6 temel dijital/elektronik kitap, 7 bonus ve görsel eğitim videolarından oluşur:

EĞİTİMLER

Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing)

Dünyanın en popüler para kazanma sistemi affiliate marketing milyonlarca insana internet üzerinden para kazanma fırsatı sunuyor. Kanıtladığı başarılı sistemi ile Amazon, eBay, Clickbank, WallMart gibi birçok alışveriş ağına hizmet eden, satış ortaklığı ile komisyon kazanma programına dayanan bu sistem Türkiyede de yerini almaya başladı. Affiliate marketing eğitim rehberi size satış ortaklığı sistemini Adan Zye anlatarak bu sistemde nasıl başarılı olacağınızı gösteriyor.

ClickBank Eğitimi

%75e varan yüksek komisyonlar kazanabileceğiniz 110.000in üzerinde aktif satış ortağına ve 70.000 dijital ürüne sahip dünyanın en popüler ve güvenilir satış ortaklığı sistemi. 1998de kurulan Clickbank, güvenli bir şekilde günde 27.000 den fazla dijital ürün satışı gerçekleştirerek dünyada her 3 saniyede bir satış işlemi yapmakta. 200 den fazla ülkeye hizmet etmekte olan ClickBank internette devamlı yüksek trafik alan lider satış ortaklığı platformudur. Clickbank kitabı, satış ortaklığı.

Amazon Associates

Elektronik ürünlerden giyime, kitaplardan arabalara kadar her ürünün satıldığı dünyanın en popüler alışveriş ağlarından biri olan Amazon.com tüm ürünlerini Amazon Associates Satış ortaklığı programı ile sizlere sunuyor. Ziyaretçilerinin tam güvenini kazanmasıyla yüksek bir dönüşüm oranına sahip olan Amazon.com satış ortaklarına güçlü ve zengin bir teknik yapı sunuyor. Türkiyede ilk ve tek olan Amazon Associates Eğitim Rehberi sizi tüm yönleriyle Amazon satış ortaklığı programı ile tanıştırırarak size en başarılı satış tekniklerini ve stratejilerini öğretiyor.

Xticaret Satış Ortaklığı

Türkiyenin yeni satış ortaklığı ağı Xticaret e-kitap ve yazılım gibi dijital ürünlerden yüksek komisyonlar kazanma fırsatını sunuyor. Xticaret eğitim e-kitabı binlerce satış ortağı ile birçok ürünün pazarlanmasına aracılık eden Xticaret Türkçe satış ortaklığına programlarına giriş yapmak ve başarılı olmak için eşsiz bir kaynak. Bu kitap ile Xticaret.com ile satış ortaklığında başarılı olmanın tekniklerini öğreneceksiniz.

SEO (Arama Motoru Optimizasyonu)

İnternetin trafiğini yöneten arama motorlarında ilk sıralara çıkmak için sadece yazılar ve görseller yetmez. SEO ile sitenizin aramalarda üst sıralarda yer almasını sağlayabilir ve bu sayede satışlarınızı katlayabilirsiniz. On-Page faktörlerden anahtar kelime seçimine, içerik optimizasyonundan website yapı planlamasına, LSI sisteminden algoritmalara kadar SEOnun tüm elementlerini içeren dev bir kaynak; SEO rehberimiz sayesinde hem organik sonuçlarda yükselecek, hem de sitenize daha fazla trafik kazandırarak satışlarınızı arttıracaksınız.

Google Adwords Eğitimi

Googleın ücretli reklamcılık ağı Adwords ile dakikalar içinde müşteriler kazanmaya ve satış yapmaya başlayın. Bütçeniz ne olursa olsun Googleın reklamcılık ağında reklamlarınızı görüntüleyebilir, müşterilerinizle ürünlerinizi uygun fiyatlara bir araya getirebilirsiniz. Fakat göründüğü kadar kolay olmayan Adwordsü tam performansıyla kullanmak için bilgiye ve deneyime ihtiyacınız var. Adwords eğitim kitabımız ile size söylenmeyen bilgileri edinebilir ve gerekli deneyimi kısa zamanda kazanarak bir Adwords uzmanı olabilirsiniz.

VIDEO Eğitim Seti

Görsel eğitimin algılama, anlama, hafızada biriktirme ve uygulama süreçlerinin en önemli pozitif pekiştiricileinden biri olduğu doğrusundan yola çıkarak hazırladığımız videolar ile başarıya giden yolunuzu ve sürecinizi oldukça kısaltacaksınız. GooMass kiti ile edineceğiniz videolar sayesinde kısa sürede satış ortaklığına adapte olacağınıza, etkili kampanyalar, güçlü siteler oluşturacağınıza ve hedef satış sayfalarınızın ziyaretçi sayısını arttıracağınıza inanıyoruz.

Yazılım Arayüzü

GooMass bir e-kitap (PDF) değil, bir yazılımdır. GooMass Eğitim Seti birçok sebepten dolayı bir yazılım ara yüzüyle sunulması planlanarak GooMass, internet etkileşimli bir masaüstü yazılımı haline getirildi. Bu sayede GooMass Eğitim Seti, içeriklerine sürekli yeni bilgiler eklenerek her zaman kolaylıkla güncellenebilir bir araç olmuştur. Ayrıca GooMass yazılımı, içeriklerine sadece GooMassı satın alanların ulaşabileceği bir online kimlik denetimi sistemine sahiptir.

Tüm bu eğitimlere ve GooMassın diğer özel bonuslarına sahip olarak GooMass İnternetten Para kazanma Kiti ile sadece interneti kullanarak yüksek bir gelir elde edebilirsiniz. GooMassı bugün edinin, kazanmaya hemen başlayın.

Goomass Eğitim Kitini Hemen İndirmek İcin Tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4AA9EC2B -- 1 Mart 2016; 23:36:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

quote:

Orijinalden alıntı: Balea

ayda 70-90$ arası kazanıyorum. internetten daha fazla kazanmak için tek işinizin bu olması lazım yoksa daha fazla kazanmanız zor. yöntemlere gelince isteyene PM ile açıklayabilirim ama çok büyük beklentiniz olmasın kazanç yönünde, sadece ek gelir gözüyle bakacaklar benimle irtibata geçebilir.

ne kadar vakit alıyor

günde toplasan 1, 1.5 saat kadar.
  • SİTESİ :http://www.hopboom.com

SİTEYE GİRİN KAYDOLUN ÖNCELİKLE

Merhaba... Bizi Küçümsemeyin Gerçekten Başarmak Üzereyiz. Az kazanmaktan bahsetmiyoruz. Milyonların kullandığı internet sitelerinin, fabrikaların, televizyon kanallarının, radyoların, mağazaların ve benzeri ücretsiz ortağı olacaksınız.
    .
    Bizim bir tane sitemiz yok. Bakın yavaş yavaş sitelerimiz çoğalıyor.www.hopboom.com ana sitemizdir. Hepsinin sahibiyiz.
    .
    1.www.hopboom.com ana sitemiz.
    .
    2.www.pvpman.com yapım aşamasında.
    .
    3.www.gameshoot.net harika mafya oyunu.
    .
    4.www.patronn.com basit blog.
    .
    .
    İnternetin gücü son yaşanılan eylemlerde ortaya çıktı. İnanılmaz bir olay. İnsanlar internet üzerinden örgütlendi ve başarıya ulaştı. Biz niye yapmayalım. Bu cümle destek veya destek olamama anlamında kullanılmamıştır. Burası her düşünceye açık.
    .
    .
    Bizim projemiz her türlü siyasi yada hertürlü fikre açık bir projedir. Herkesin düşüncesine saygılıdır. Hepbirlikte başaracağız.
    Kimse kimseye akıl vermiyor. Kimse kimseden üstün değil. Hepimiz bu sitenin sahibi olacağız. İnternetin birlikte olma gücünü kullanacağız.
    .
    .
    Bize inanmayabilirsiniz ancak başbakan, diğer parti başkanları, milletvekilleri, uzmanlar, ve milyonlarca insan internetin gücünü artık kabul ediyor. Bu durum küçümsenemez.
    .
    .
    Sitemizde 800 arkadaşlık kuruldu. Amacımız milyonlarca arkadaşlık oluşmasını sağlamak.
    .
    .
    Sitemize üye olun, dursun bir kenarda. Ne olur ne olmaz şimdiden yerinizi ayırtın. Binlerce kişi yerini ayırttı.
    .
    .
    100 bin kişi bu sitenin sahibi olacağız. Hepimiz ortağı olacağız. Bunun için 15 bin tl lik reklam yapılmaktadır.
    .
    .
    100 bin kişi gözünüzü korkutmasın. 47 milyon internet kullanıcısı var Türkiyede. 100 bin kişi çok ama çok kolay bir araya geliriz. Zaten şimdiden çoğaldık bile.
    .
    .
    Peki bir araya gelince ne olacak. Reklam gücümüzü kullanacağız. Hepbirlikte 100 milyonların kullandığı bir site haline geleceğiz.
    .
    .
    Bizi küçümsemeyin gerçekten başarmak üzeriyiz.
    .
    .
    Kimsenin cebinden para çıkmıyor. Kimse kimseden üstün değil. Kimse kimseye akıl vermiyor. Herkes eşit kazanacak.
    .
    .
    Bir araya gelmek için interntte reklam verilmektedir. Ayrıca 100 bin adet broşür reklam bastırılmıştır. Bu işler için 15 bin tl lik reklam parası ayrılmıştır. Harcamaları zamanı gelince geri alacağız sitelerimiz sayesinde.
    .
    .
    Peki nasıl para kazanacağız. Amacımız milyonların kullandığı bir site haline gelmek. Bu site sayesinde yeni sitelerinde hepbirlikte sahibi olacağız. Mesela gittigidiyor gibi, sahibinden gibi, hürriyet gibi benzer siteler açacağız bu siteden kazandıklarımızla. 100 bin ortaklı olduğumuz için çok kısa sürede diğer sitelerimizin reklamını yapacağız. 100 bin kişi mükemmel reklam yapar. Kısa sürede diğer sitelerimizide milyonlar kullanır ve bizim için çalışmaya başlar.
    .
    .
    Arkasından kendimize ait televizyon, radyo, mağazlar , fabrikalar açacağız. Hepsi bizim için çalışacak.
    .
    .
    Bu anlattıklarımı sakın küçümsemeyin. Binlerce insan projemizi şöyle yada böyle destekliyor. Gelin sizde aramıza katılın.
    .
    .
    Zamanı gelince şayet sitemize üye olursanız göreceksiniz. Profil sayfanızda size para yatırılacaktır. Lütfen yatıracağımız banka ve hesabını giriniz bölümü açılacaktır. Bu öyle az bi para olmayacaktır.
    .
    .
    Ben olsam üye olrum. Dursun bir kenarda. Neden olsın diyerek üye olurum. Çünkü üye olmak ücretsiz. Sizden hiçbirşey yapmanız istenmiyor.
    .
    .
    Yani sadece üye olrak bir evin tapusunu yada bir arsanın tapusunu alıyormuşsunuz gibi bir durum oluşuyor. Zamanla bedavaya aldığınız ev yada arsa değerleniyor ve size güzel bir para kazandırıyor.
    .
    .
    Sadece üye olup bekleyin. Diğer işlerinizi istediğiniz gibi yapın. Üye olmak çok zor değil ve ücretsiz. Emin olun hiçbirşey kaybetmeyip , kazanacaksınız. İnternetin gücü artık tartışılmaz.
    .
    .
    Lütfen yorumlarınızı, isteklerinizi yazınız. Burada tartışalım. Konuşalım.
    .
    .
    Sitede istediğinizi yapmaktan kurcalamaktan çekinmeyin. Siteyi kurcalayarak öğrenin.
    .
    .
    Tabi aramızdaki bayan arkadaşlara saygılı olun. Güzel resimler yükleyin, siyaset yapın hertürlü görüşe açıktır sitemiz. Hata yapmaktan korkmayın yaptığınız hatayı heryerden silebilirsiniz. Lütfen siteyi kurcalayarak öğrenin.

• Herkes bi yöntemden bahsedi insanın kafası karışıyo gerçekten bu işi doğru dürüst anlatacak biri yok mudur? Her sitede farklı yöntemler var hangisini seçmemiz gerek emin olamıyoruz, ama illaki bi yerden başlamak gerek, şöyle bi site var kafam karıştı biraz. apnette.org farklı şeyler var ordada.
  • Nettenkazananvarmi.com Kazandırmaya devam ediyor. 19.06.2013-19.09.2013 Tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya herkesi davet ediyoruz. İnternet üzerinden bir şeyler satın almadan önce Sitemizde bulunan Kampanyalarımız Sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. http://www.nettenkazananvarmi.com/ Teşekkürler.
  • Merhabalar..

İnternetten para kazanmak çoğumuzun inanmadığı bir gerçek.Ancak internet üzerinden günde 1-2 saatinizi ayırarak çok ciddi paralar kazanabilirsiniz.Özellikle öğrenciler için ideal bir durum.Hepimiz saatlerinizi bilgisayar başında chat,oyun..vs gibi şeyler için harcıyoruz.Aslında kısa araştırmalarla bu işin ne kadar kolay olduğunu anlayacaksınız.

Ben bu konu hakkında kendime ait bir bilgilendirme hazırladım.Günlük düzenli makaleler yazıyorum.İlgilenirseniz Buradan yazıma ulaşabilirsiniz. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlax912 -- 22 Haziran 2013; 21:44:03 >
  • En iyi kazandıran sistem bence Cashfiestadır.Kullanmasını bilmeyen arkadaşlar scam veya çok az kazandırıyor gibi yorumlar yapabilir fakat refsiz bir üye 1000 puan 1 dolar hesaplamasına göre çok az bir uğraşla kazanabilir.Ref sistemini kurmuş ve çok kazanmak isteyen üyeler belli bir yükselişten sonra 1000 puan 1.66 dolar seviyesine yükselir ve kazançları artar.Önemli olan sistemi anlamaktır.

ÜYELİK İÇİN BURAYI TIKLAYABİLİR

BLOGUMUZ ' U ZİYARET EDİP CASHFİESTA HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ ALABİLİR ÖDEME KANITLARINA ULAŞABİLİR BİRE BİR ŞAHSIMA SORULAR YÖNELTEBİLİRSİNİZ.

Unutmayınızki çabasız para kazanılmaz.Ben kendim bu sistem ile ayda ortalama 300 dolar gelir elde ediyorum ve gelirimide hergeçen gün artırıyorum.

Saygılarımla.

• Bu para kazanma yöntemleriyle bende çok yakından ilgileniyorum. Ama piyasada dolandırıcılar, kalpazanlar almış başını gidiyor. Ben geçen sene Goomass kitini almıştım ve çokta işime yaradı. Abartmıyacam çünkü kimseyi inandırmak zorunda değilim. Bence piyasadaki muadillerinin içinde tartışmasız en iyisi. Adamlar sana balık tutup vermiyor. Sadece balık tutmayı öğretiyorlar.. İlgilenenler sitesine buradan buyursun. Ayrıca gerçekten para kazanmak isteyen arakadaşlara da yardımcı olurum.

• Arkadaşlar internetten para kazanmanın en kolay ve eğlenceli ve bir o kadarda kolay + ücretsiz :) olduğu bir yerden bahsetmek istiyorum. Bu site yabancı bir site ve sistem değil tamamen türkçe ve güvenilir, ödemelerini yapan ve büyük bir kuruluş. Sistem ve mantık yine aslında aynı. Büyük şirketler elektronik-tekstil-gıda-teknoloji vs. insanların düşüncelerini ve bilgilerini alışveriş alışkanlıklarını vs öğrenebilmek amacı ile bu tür sitelerden para karşılığında topluca yazdığım şeyleri talep ediyorlar. Bu sitelerde aldıkları paranın bir kısmını verdikleri bilgiler karşılığında kullanıcılarına ödüyor. Yani sistem bu kadar basit. Dediğim gibi sistem tamamen türkçe ve kolay anlaşılır ve ödeme kanıtları(100 TL ödemeler) site içerinde de mevcut. Siteyi merak ediyorsanız
    adf.ly
    Shrink your URLs and get paid!
    http://adf.ly/QogUJ
    adresinden sisteme 5 dk içerisinde üye olun ve para kazanmaya başlayın...

• İnternetten sizlere para kazandırabilecek bir sistem daha arkadaşlar. Aşağıda detaylı anlattığım site size hem para kazandırır hemde web siteniz varsa sitenizin google ve alexa da yükselmesini sağlar...

Website trafik exchange yapmanıza olanak sağlar. Yani bir başka değiş ile google ve alexa sıralamalarında iyi yerlere gelmenizde yardımcı olur. Affiliate programı ile para kazanabilir ve üye yaptığınız her kişiden komisyon alarak gelirinizi yükseltebilirsiniz.

Üye olmak için tıkla linke tıklayarak üye olduktan sonra, emailinize gelen linke tıklayarak hesabınızı aktifleştiriniz. Logın olduktan sonra ilk olarak menüden Traffic Exchange'e tıklıyoruz. Daha sonra Start Traffic Exchange butonuna basıyoruz ve para-dakika kazanmaya başlıyoruz. Kazandığınız dakikaları isterseniz paraya çevirip paypal hesabınıza aktarabilir yada websiteniz için hit gelmesini sağlayabilirsiniz. 518 dakika=1.4€ hesabınızda 5€ biriktiği takdirde paranızı çekebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_1999 -- 26 Haziran 2013; 20:22:56 >

• Arkadaşlar reklam tıkla izle para kazan sistemlerinin içerisinde en garantili ve en uzun soluklu ve en çok reklam çıkan site hiç kuşkusuz neobux sitesidir. Kesintisiz 6 yıldır devam eden site milyonlarca dolar ödeme yaptı. Bende bu siteye girip üye olanlardanım ve bende binlerce dolar para kazandım. Kazanmadım dersem yalan olur. Bu tıkla reklam izle kazan sisteminde biraz sabır ve taktik gerekiyor ve tabiki birazcıkta şans. Eğer ingilizceniz varsa sitenin verdiği görevleri tamamlayarak ayda yüzlerce dolar kazanma imkanına sahipsiniz. Dediğim gibi tıkla reklam izle kazan sisteminin en baba sitesi neobuxtur. Başka sitelerle bence hiç uğraşmayın bu siteye kanalize olun ve bu siteden eğer uğraşır ve olayın mantığını kavrarsanız ayda yatırım yapmadan onlarca -yüzlerce dolar kazanabilirsiniz. Eğer üye olmak istiyorsanız TIKLAYIN ve site hakkında çok daha detaylı bilgi almak istiyorsanız dahttp://tiklakazan-bilgi.blogspot.com/
    adresini ziyaret etmenizi öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_1999 -- 4 Temmuz 2013; 0:32:50 >

• [ İnternetten Gerçekten Para Kazanmak ] konu başlığında belirtildiği gibi istiyorsanız, önce bir blog yazarak işe başlayın (yada site kurarak). Daha sonra bloğunuzda(sitenizde) neyi pazarlamayı düşünüyorsanız onun üzerine yoğunlaşın. Seo'yu iyi bilmeniz lazım. Bloğunuzu maksimum kitlelere yaydıktan sonra Bu Linkten XTicaret'e üye olun. Daha sonra Xticaret'ten seçtiğiniz ürünleri bloğunuzda pazarlamaya başlayın. Yapmanız gereken, satış ortağı olduğunuz ürünlerin size özel linklerini sitenizde tavsiye ederek bu linklere tıklatmayı sağlamak ve kitleyi asıl hedef olan ürün sahiplerinin sitelerine yönlendirmek. Kitlenin bu sitelerde satın almış olduğu her ürün üzerinden %20 - %80 arası gelir elde etmek. Bu sisteme bizim dilimizde komisyonculuk denmektedir. Eskiden Sultanahmet meydanında japon turistleri kafaya alıp, Gülhanenin altındaki halıcılara götürür, ordan halı almalarını beklerdim. Japonların aldığı her halının %10'unu halıcılar bana verirdi. Al buda senin komisyonun derlerdi :) Yani sözün kısası arkadaşlar; internetten gerçekten para kazanabilirsiniz. Ama hemen kazanamazsınız. Bu iş emek ister.. Ben 2 yol bilirim. Öncelikle bu işe başlamadan önce neyi nasıl yapabilirimin bana cevabını fazlasıyla verebilecek Goomass Eğitim Seti'ni bu linke tıklayarak alırım . Herşeyi öğrendikten sonra ise Bu linkten XTicaret'e üye olarak İnternetten Gerçekten Para Kazanma sanatıma başlarım. Başarılar arkadaşlar.

not: Verdiğim linkler benim komisyon linklerimdir. Siz benim verdiğim Goomass ve Xticaret linklerine tıklayıp, şayet Goomass'i satın alır yada Xticaret'e üye olursanız ben para kazanırım :) Bu kadar şeffafım.. Sırf bu işi siz daha iyi anlayabilesiniz diye bunları yazıyorum. Bu konuya yazılan 200 yorumun 150 tanesinde link vardır ve emin olun o linklerde herkesin bir çıkarı vardır. Aynı benim gibi.. Ama benim gibi kimse açıklamaz. Yani link veren herkes komisyonculuk yapıyor ama söylemiyor.. Neyse uzatmayalım :) Bu işe yeni başlayacak arkadaşlara hayırlı olsun...

Gerçekten para kazanmak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum..

• Selam arkadaşlar, İnternetten para kazanmayla ilgili çok güzel bir video'ya rastladım. Adamlar kazanç kanıtlarını ve internetten nasıl kolayca para kazanıldığını detaylarıyla birlikte anlatmış. İnternetten para kazanmak ve nasıl kolayca para kazanıldığını merak eden arkadaşların mutlaka izlemesini tavsiye ediyorum...
    Video Link'i: İnternetten En Kolay Para Kazanma Yöntemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surgun5601 -- 8 Temmuz 2013; 23:58:13 >
  • Arkadaşlar aşşagıda linkini verdigim sistem'e 3 ay once başladım ve 3 aydır hiçbir sıkıntı olmadan hergün paramı cekıorum. Suanda günlük kar'ım 10$

İnternetten yatırım yapmayı düşünenler için şu anki en iyi tercih bu olacaktır. Mutlaka bir göz atın

http://www.onlinegelir.net/showthread.php?tid=75
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.