Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanma Yolları Burada! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
48
Favori
208.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konumuz internetten nasıl kazanç sağlanır güzel ve sağlam bir konu seçilmiş.Evet netten kazanç güzel bir iştir ama biraz sabır gerektirir.Bazı yöntemler vardır ki saatler sonra kazanç sağlana bilir ama geçicidir.Burada önemli olan bu kazancın devamlılığı nasıl sağlanır onu öğrenmek gerekir.Günümüz de internet kullanımı okadar arttıki artık alış verişlerimizi internetten yapmaya başladık uzamanlarında gördügü oki 2015 yılında artık tüm işler tüm alım satımlar buradan yani internet üzerinden yapılacak bizlerde bu sektörde ya alan olacağız yada satan

Evet şimdi burada seçim yapma zamanı ya bizde bu dev pastadan kazanç sağlayıp payımızı alacağız yada sadece olanı izleyip tüketici olmaya devam edeceğiz.
    Benim önerim sizlere satış ortaklığı yapmanızdır.Bir satış ortağı sitesine bence hemen üye olmanız gerekir sebebi şudur ki artık satış ortaklığı yapan bazı siteler üyelik için ödeme almaya başlamıştır.
    Bu iş hem yasal hemde kanunlar çerçevesinde yeri vardır tamamile yasal olan ve bu işten kar sağlayan içimizden birileri olacak bu kaçınılmaz.İnternetten o kadar siteye giriyorsunuz bir sürü paylaşım sitesi var peki burda bu siteler bizim içinmi açılıyor hayır adamlar bu pastayı okadar büyük görüyolarki önce küçük adımlarla bir şeyler hazırlıyorlar sonra bize sunuyolar sayfa hiti artııyor peki noluyor ne kadar çok insan varsa buradaki insanlara reklam sunmak isteyen firmalar bu sosyal paylaşım sitelerine normal sitelere reklam verme sırasına gidiyor.Bu sayede hem tüketicilere yani bizlere rahat ulaşıyorlar hemde ürünlerinin reklamını en kolay ve sağlam yerden reklamlarını vererek satıyorlar
    sizde bir satış ortaklığı üyesi olun ve blogunuzdan sitenizden veya en basiti sosyal paylaşım sitelerini kullanarak ürünlerin satışını yapın satılan ürünler üzerinden komisyonlar kazanın iş bu kadar basit işte olay bu isterseniz blogumdan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz

http://internetten-kazann.blogspot.com/

hayırlı kazançlar
     İnternetten Para Kazanma Yolları Burada!

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperium -- 24 Ağustos 2013; 21:12:56 >
  • Kendime ait 2008 yıldından beri aktif olduğum ve karakalem portre resim çizdiğim bir sitem var. Kesinlikle ilginizi çekeceğine inandığım bir paylaşım yapmak istiyorum. Gerekli ayrıntıları burada uzunca anlatmak istemiyorum. websitemi görerek bu karara varmanızı dilerim. Sadece şunu belirteyim. Bize bulduğunuz her müşterinin ödeyeceği ücretin %10'u sizin olacak. Her 5 resimde 1 adet de ücretsik karakalem hakkınız bulunmaktadır. Üstelik Tavsiye ettiğiniz müşteriler de etiket fiyatının altında bir ücretle resim çizdirecektir. İlgilenen arkadaşlarım lütfen linki Karakalem portre resim siparişi
  • fazla uğraşmadan para kazanmak istiyorsanız size bu siteyi tavsiye edebilirim. sitenin olayı basit. giriyorsunuz, kaydoluyorsunuz karşınıza bir 'download' linki geliyor ona tıklayın. ufak boyutlu bir program inicek iki-üç saniyede filan iner. onu kurun. bu kadar. ekranın en üstünde reklamlar geçmeye başlıycak. oradan reklam geçtikçe her saniye puanınız artacak. ilk ay pek kazanamazsınız ben 63$ kazandım. gerçi çok da az değil o zaman ilaç gibi gelmişti :) eğer kazandığınız parayı arttırmak istiyorsanız kendi referans bağlantınızla siteye üye kazandırabilirsiniz. her üye için %15 bonus kazanıyorsunuz. bu linke 'referrals' sekmesinden ulaşabilirsiniz. oradaki adresi kopyalayın ve facebook, twitter gibi sitelerde, isterseniz de forumlarda paylaşın. bir de hızlı puan sözleşmeleri var yani 'special offers' bu sekmeye girin, orada bazı siteler var onlara üye olun 1000, 2000 hatta bazen 7000, 8000 puan kazanıyorsunuz ve üyelikler ücretsiz. ama üye toplamakla veya sitelere üye olmakla uğraşmak istemiyorsanız sadece reklam barını yükleyerek ayda 60-70 dolarla da yetinebilirsiniz. ben ikinci ay bu miktarı 112$ a çıkardım ve bu ay daha da fazla kazanmayı planlıyorum. sitenin en güzel kısmı da pek uğraşmak zorunda olmamanız. bilgisayarın açık ve internete bağlı olması yeterli.
    üye olmak istiyorsanız link:http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=cihan021295

• kalennder K kullanıcısına yanıt
    fazla uğraşmadan para kazanmak istiyorsanız size bu siteyi tavsiye edebilirim. sitenin olayı basit. giriyorsunuz, kaydoluyorsunuz karşınıza bir 'download' linki geliyor ona tıklayın. ufak boyutlu bir program inicek iki-üç saniyede filan iner. onu kurun. bu kadar. ekranın en üstünde reklamlar geçmeye başlıycak. oradan reklam geçtikçe her saniye puanınız artacak. ilk ay pek kazanamazsınız ben 63$ kazandım. gerçi çok da az değil o zaman ilaç gibi gelmişti :) eğer kazandığınız parayı arttırmak istiyorsanız kendi referans bağlantınızla siteye üye kazandırabilirsiniz. her üye için %15 bonus kazanıyorsunuz. bu linke 'referrals' sekmesinden ulaşabilirsiniz. oradaki adresi kopyalayın ve facebook, twitter gibi sitelerde, isterseniz de forumlarda paylaşın. bir de hızlı puan sözleşmeleri var yani 'special offers' bu sekmeye girin, orada bazı siteler var onlara üye olun 1000, 2000 hatta bazen 7000, 8000 puan kazanıyorsunuz ve üyelikler ücretsiz. ama üye toplamakla veya sitelere üye olmakla uğraşmak istemiyorsanız sadece reklam barını yükleyerek ayda 60-70 dolarla da yetinebilirsiniz. ben ikinci ay bu miktarı 112$ a çıkardım ve bu ay daha da fazla kazanmayı planlıyorum. sitenin en güzel kısmı da pek uğraşmak zorunda olmamanız. bilgisayarın açık ve internete bağlı olması yeterli.
    üye olmak istiyorsanız link:http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=cihan021295

• Yarisipkazan.com sitesi sayesinde, yarışarak çok kolay para kazanmak mümükünmüş. Haxball, Matematik, Sinema, Oyun, Tarih , Spor ve s. gibi yarışmalara karılarak, çok zevkli ve kolay para kazanmak mümükün.
  • http://www.nasil.biz/nasil-internetten-para-kazanilir.html Burdaki adamın dediğini yaptım cidden çok ciddi paralar kazandım inşallah sizde istediğiniz kadar para kazanabilirsiniz kolay gelsin.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperium -- 24 Ağustos 2013; 21:13:10 >
  • İnternetten para kazanabilmek için bir çok yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemlerden birtaneside anket doldur para kazan sistemidir. Anket doldur para kazan sistemine günde 1 saatinizi ayırmış olsanız bile sizi tatmin edecek derecede ek gelir kazanırsınız. Anket doldur para kazan sistemi ve diğer internetten para kazanma yöntemlerini www.onlineiskazanclari.com adresli sitemizden öğrenebilir ve internetten para kazanma sektörüne ilk adımınızı atabilirsiniz.
    Şimdiden sizlere bol kazançlar dilerim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperium -- 24 Ağustos 2013; 21:13:22 >
  • BENİMDE REF LİNKİM BULUNSUN

ÜYE OLMAYI DÜŞÜNENLER BURADAN ÜYE OLURSA SEViNİRİM

http://www.neobux.com/?r=lavark
  • İnternetten para kazanmak için bir çok yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemler ile internetten para kazanmak için araştırma yapacaksanız Onlineiskazanclari adlı siteden yapabilirsiniz.
  • http://www.probux.com/?r=emembi

ben 5 dolar aldım o yüzden tavsiye ediyorum....

gördüklerim içerisinde en iyisi o....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emembi -- 30 Eylül 2013; 10:12:51 >
  • aglarm kullanıcısına yanıt
    aynen hacım bu konuyu yazanların nerdeyse hepsi er. Gerçi bende er'im fakat ben bişiler bulma peşindeyim reklam yapma degil. keşke şöle bi yorum bulabilseydim. ben şunu denedim çalışıyor yada çalışmıyor gibi
  • Bycesurr kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi için teşekkürler. Biraz olsun bu başlık altındaki reklam kirliliğini kaldırdın.
  • Bu konu uzun zamandır dikkatimi çekiyor. Ancak çok çeşitlilik var. Tam başlamaya karar veriyorum okuduğum olumsuz yorumlar beni vaz geçiriyor. Anlayacağınız biraz da kararsız biriyim. Yinede tavsiye alabilirim. Tşk
  • Heryolu herseyi deneyenler icin yaziyorum..
    herkezin dedigi birsey var gercekten kazanmak istiyorsaniz iste dogru yerdesiniz diye..
    Bu siteyi ziyaret edin kendiniz karar verin..
    Site Dunyada varligini sürdüren temeli kuvvetli olan Gold line sistemini türkiyeye tasimistir..
    ve herkezin kesin kazanacagi bir sistemdir.
    sitedeki videolari tanitim ve öneri videolarini izlediginiz zaman daha net anliyacaksiniz.

Buradan siteye giris yapabilirsiniz.
  • Para kazanmak herkesin amacı, bazıları çabalıyor bazıları araştırıyor. İnternetten para kazanan biri olarak söylüyorum bu işin % 90'ı deneme yanılmadır, araştırıp bulduğunuz yolları denemeli ve kazandıranı sürekli olarak tekrarlamalısınız. Ha birde yok mail oku, yok anket doldur gibi işlere girmeyin.
  • benden geçen hafta 5 dolar ödeme aldığımı ptc sitesini önermek istiyorum

http://www.probux.com/?r=emembi

her gün sabah 5 dakika gelen reklamları tıklayıp dolar kazanabilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.