Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanma Yolları Burada! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.005
Cevap
48
Favori
208.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internettten para kazanmak konusunda bedava olan ve uzmanlar tarafından internet üzerinden yayınlanan seminere katılarak bu konuda aklınızdaki tüm sorulara yanıtlar bulabilirsiniz. Seminerde uzmanlara canlı olarak sorular sorabiliyorsunuz. Anında cevaplarını alabiliyorsunuz.
    Kafanızda soru işareti kalmayacak şekilde sade anlatımlarıyla, katılmakta pişman olmayacağınız bu seminere katılmanız tavsiye olunur. Yaklaşık 45 dakika sürüyor anlatım ve her hafta 3 defa pazartesi, çarşamba, cuma günleri akşam 20:30 da başlıyor. Bu seminere katıldıktan sonra bir daha bu konuyla ilgili araştırma yapmayacağınıza garanti veririm, ben seminere katıldım ve kafam rahatladı. Allah sizin de kafanızı rahatlatsın.
    SAYGILARIMLA...

Seminer katılım linki : http://tinyurl.com/seminere-katil

Girişte usuletende olsa kayıt gerektiriyor. Çekinmeden kayıt olabilirsiniz.

Bana mail atmak isteyenler : engkpc@mynet.com

• Birkaç dakikanızı bu işi incelemek için ayırın.
    Eğer daha önce herhangi bir firma ile network alanında çalıştıysanız veya halen çalışıyorsanız aşağıdaki sıkıntıları ve olumsuzlukları mutlaka yaşadığınızı düşünüyorum.
    Belki daha bir çok olumsuzluk olabilir yaşadığınız.Tüm bu olumsuzlukları bende yaşamıştım çünkü.
    Sadece interneti kullanarak ilk ayınızdan itibaren inanılmaz rakamlar kazanabileceğiniz çok güçlü bir firmanın kazanç planına uyarlanmış
    bu iş fırsatını lütfen videomuzu izleyerek inceleyin.
    Eğer başka işler için harcadığınız çabanın dörtte birini burada gösterirseniz aylık geliriniz birkaç milyara çıkabilir emin olun.
    Aşağıdaki Linke Tıklayarak açılacak olan başvuru formunu doldurunuz.Hemen arkasından birkaç dakika içinde iş tanıtım vi
    deosu ba
    şlayacaktır.

http://www.networkteamwins.com/?R_1360769193461391GRUBUMUZUN İNTERNET PLATFORMUNDA GÖREV ALMAK ÜZERE

• İnterneti Kullanma Engeli Bulunmayan
    • Part time yada Full time Çalışabilecek
    • Çalışma Saatlerini Kendisi Belirleyebilecek
    • Gerektiğinde Eğitim Organizasyonlarımızda Görev Alacak
    • Çalışma Disiplinine Sahip
    • Gelişime Açık ve Teknolojiyi Takip Eden

İnterneti Günde Minimum 1 Saat Kullanan Ev hanımı , Öğrenci, Öğretmen, işçi, Memur, Emekli, Yönetici, Esnaf, Muhasebe, Güvenlik , ya da Serbest Meslek Grubundan tüm adaylar firmamız ile çalışabilir.

HALEN BAŞKA BİR İŞTE ÇALIŞIYOR OLMASI ENGEL DEĞİLDİR.

İŞ TANITIMI
    * İnternet tabanlı çalışma platformumuzu tam zamanlı ya da part time olarak kullanacak

EVDEN OFİSTEN GÜNDE SADECE 2 SAAT AYIRARAK ASAGIDA BULUNAN GÖREVLERDEN HANGİSİNİ SECERSENİZ VE YETERLI SEVIYEYE GELDİĞİNİZ DE AYDA ORTALAMA GELİRİNİZ 500TL İLE 3000TL ARASI DEGİŞEN KAZANCLAR OLACAKTIR

1 NOLU GÖREV İÇİN GEREKLİ KRİTERLER

* İnternette Çok Fazla Zaman Geçirebilen
    * Bilgisayar Kullanımına Hakim
    * İnternet Bağlantısı Sağlam Olan
    * Akşam 19.00 – 24.00 Saatleri Arası Çalışabilecek

2 NOLU GÖREV İÇİN GEREKLİ KRİTERLER

* Halkla İlişkilerde Kendine Güvenen
    * Sesine Hakim
    * İyi Bir İnternet Bağlantısına Sahip
    * Mikrofon Kullanma Problemi Olmayan
    * Tercihen eğitim Alanında Deneyimli

3 NOLU GÖREV İÇİN GEREKLİ KRİTERLER

* İnternette Uzun Süre Kalabilen
    * İnsan İlişkileri Kuvvetli
    * Zekasına Güvenen
    * İyi Bilgisayar Kullanabilen
    * Problemsiz İnternet Bağlantısına Sahip
    * Winodws XP ve Sonrası Bir İşletim Sistemine Sahip

4 NOLU GÖREV İÇİN GEREKLİ KRİTERLER

* Yöneticilik Yeteneğine Sahip
    * Tercihen Eğitim Alanında Deneyimli
    * İnsan İlişkileri Kuvvetli
    * İyi Bilgisayar Kullanabilen
    * En Az Günde 3 Saat Bağlı Kalabilecek

5 NOLU GÖREV İÇİN GEREKLİ KRİTERLER

* Diksiyonu Düzgün
    * İkna Kabiliyeti Olduğuna İnanan
    * Tercihen Halkla İlişkiler Deneyimli
    * Office Uygulamalarını İyi Kullanabilen
    * Düzenli Çalışma Alışkanlığına Sahip

6 NOLU GÖREV İÇİN GEREKLİ KRİTERLER

* Facebook , Msn Tarzı Uygulamalara hakim
    * Sosyal Paylaşım Sitelerine Aşina
    * Forum Sitelerini Çok Kullanan
    * Tercihen Google Adwords Konusunda Deneyimli
    * Kendi Belirlediği Saatlerde Çalışacak

7 NOLU GÖREV İÇİN GEREKLİ KRİTERLER

* Müşteri Hizmetleri Konusunda Deneyimli
    * Planlı Çalışma Yeteneğine Sahip
    * Bilgisayar Kullanımına Hakim
    * Organizasyon Yönetme Yeteneği Olan
    * Kendi Belirlediği Saatlerde Çalışacak

SECMİŞ OLDUGUNUZ CALISMA YÖNTEMİNİ BELİRLEYEREK HEMEN BASVURUNUZ YAPABİLİR VE CALISMAYA BASLAYABİLİRSİNİZ ALTTAKİ LİNKİMİZİ HEMEN KOPYALAYARAK ARAM CUBUGUNDAN YAPISITIRP BASVURUNUZU YAPABİLİR VE ANINDA DETAY BİLGİ ALIP CALISMAYA BASLAYABİLİRSİNİZ SAYGILAR
    BİLGİ İÇİN: ADRESİNDEKİ ÖN KAYIT FORMUNU DOLDURMANIZ YETERLİ
    http://www.networkteamwins.com/?R_1360769193461391

• Merhaba arkadaşlar,internetten para kazanma ile ilgili araştırma yaparken, ücretsiz internetten para kazanma e-kitabı buldum.İçersinde Çok güzel bilgiler var İndirmek isteyen olursa ücretsiz http://tinyurl.com/ucretsiz-e-kitap indirsin.
  • Merhaba arkadaşlar,internetten para kazanma ile ilgili araştırma yaparken, internetten para kazanma e-kitabı buldum.İndirmek isteyen olursa aşağıdaki adresten ücretsiz indirsin. http://tinyurl.com/ucretsiz-e-kitap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekansiz_adam -- 9 Mart 2013; 22:28:11 >
  • Merhaba arkadaşlar,internetten para kazanma ile ilgili araştırma yaparken, ücretsiz internetten para kazanma e-kitabı buldum.İndirmek isteyen olursa ücretsiz aşağıdaki linkten indirebilirler.
    http://tinyurl.com/ucretsiz-e-kitap
  • şimdiye kadar çok yollar denedim. en güvendiğim ve düzenli ödeme yapan sistem bu arkadaşlar: görebiliyor musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesimcik -- 10 Mart 2013; 21:24:30 >
  • COK GÜZEL

• Kazanç Formulu 2013 internette çalışıp rahat bir yaşam yapacak şeylerinize zaman bulmak ve sevdiğiniz işi yapıp parakazanmak istiyorsanız işte size internette öğreneceğiniz bilinmeyen yöntemleri uygulayıp parakazanma‘ya başlayabileceğiniz kazanç formulünü sizlere tanıtmak istiyorum.

İnternette kullanarak yüksek kazançlar elde edebileceğini kazanç formulü sayesinde öğrenerek internette çalışarak kazanç elde etme imkanına sende sahip olabileceksin.İnternette parakazanma formulü‘ile sermayesiz olarak istediğin zaman ve yerde çalışarak kazanç elde edebileceksin.İnternette az miktarda bir kazançtan bahsetmiyoruz.

Kazancını katlayarak kendi ‘nü yaratmandan bahsediyoruz.Milyonlarca insan hayatında fark yaratmatan bahsediyoruz.İnternette çalışarak ek gelir kazanmak ve yüksek kazançlar elde ederek kendi işinizin sahibi olabileceğiniz yöntemleri öğreneceksiniz.

• Arkadaşlar evde oturduğunuz yerden hiç bir masraf yapmadan internet üzerinden Satış Ortaklığı sitemi sayesinde para kazanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için Facebook Hesabım benimle face üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Yada direk sisteme ücretsiz olarak kaydolabilirsiniz. Kazanç Sistemi

İnterntten para kazanmayla ilgili ücretsiz e-kitap isteyenlerede buyrun linki. İnternetten Para Kazanma E-Kitabı

• dikkat ediyorumda internetten para kazanma konusunda çok yazılılar yazıp kendi linklerini ekleyerek kendi reklam ve çıkarlarını gözeten kişiler olduğu müddetçe internetten kazançsağlamanın gerçek ve en sağlam yolunu bulamayak mışız gibime geliyor
  • Goomass Eğitim Kiti İndir İnternetten Parakazanma’ya Başla satış ortaklığını yapmakta olan ve hiç bilmeyenler için alanında yazılmış olan indirip pc’nize kurarak satış ortaklığı sistemi hakkında tüm bilgileri bulabileceğiniz goomass ne işe yarıyor goomass ile nasıl parakazanabilirsiniz işte internetten parakazanma‘yı isteyenler için çok yararlı bir eğitim seti ve bu eğitim setinde ne gibi bilgileri bulabilecekler hep birlikte inceleyelim.
    www.parakazanma.tk
    parakazanma.tk
    http://www.parakazanma.tk

• quote:

Orijinalden alıntı: Unduli

Beyler bu arkadaşların dediği yöntemlerle para kazanmak için bazı nitelikler lazım.

1 - Kösele gibi suratınız olacak, sahte samimiyetiniz yüzünüze vurulunca bozulmayacaksınız.

2 - Üç kuruş kazanmak için beş kuruşluk durumlara düşmekten çekinmeyeceksiniz.

3 - Çevrenizdeki herkesi potansiyel kazanç olarak göreceksiniz.

Bunun dışında normal insan gibi Internetten para kazanmak için , böyle tırı vırı şeylere değil gerçekten emeğe ihtiyacınız var.

İçerik oluşturacaksınız, içerik tercihen niche kısıtlı bir alana hitap eder olacak ve bunu monetize edeceksiniz.

Ya da proje geliştireceksiniz.

Gerisi lafı güzaf.

mesaj gönderileli bir ay olmuş ama gerçekten de durum böyle.

her yerde buna benzer kazanç vs. mesajları var herkes için kolay kazanç olamaz. hiçkimse kendi eliyle çıkarı olmadan diğerinin kazanmasına istemez kazan kazanç sistemi vs gibi mesajları yazanlar için geçerlidir

• MERHABA ARKADAŞLAR BU GÜne kadar İNTERNETTEN PARA KAZANMAK ADINA AÇILAN TÜM SİTELERİN KAPANDIGINA TANIK OLDUK. NASIL PARA KAZANILDIGINI ÖĞRETECEK TÜM KİTAPLAR BELİRLİ BİR MİKTAR KARŞILIGINDA SATILDI GENELİ SAHTEKARLIK BOYUTUNDA OLAN BU KİTAPLARDAN ZİYADE SİZE GERÇEK ANLAMDA NASIL PARA KAZANABİLECEGİNİZİ MANTIKLI ŞEKİLDE ADIM ADIM GÖSTEREN BU KİTABI ÜCRETSİZ OLARAK YAYINLIYORUM SADECE İNDİRMENİZ YETERLİ
    UNUTMAYIN İNTERNETTİN SİZDEN PARA İSTEMESİ SAÇMA ÇÜNKÜ SİZİN ONDAN KAZANMANIZ GEREKİYOR.SİZDEN PARA VERİP KARŞILIĞINDA ÇOK KAZANACAĞINIZI SÖYLEYEN KİŞİLERE İNANMAYIN DOLANDIRILIYORSUNUZDUR.
    UNUTMAYIN HERKEZ İNTERNETTEN PARA KAZANBİLİR :)
    İYİ KAZANÇLAR
    HEMEN INDIRIN SIZDE KAZANMAYA BASLAYIN

• Kısa bir süre için makale yazanlara 5 video vereceğim (6 -13 dakika arası) bu videoları izleyip anlatılanları makaleye çevirecek. 5 video 12 tl paypal ödemesi yapılır.

www.organikmakale.com
  • İnternetten Para Kazanılır mı diye sormak artık çok hafif kalmaya başladı çünkü millet çatır çatır para kazanıyor zaten Diğerleri Yorum Yapadursun :) http://www.nettenkazananvarmi.com/
  • Arkadaşlar İnternetten Gerçekten para kazanmak istiyorsanız Bunun En etkili yolu Affiliate Marketing yani satış ortaklığıdır. Bu sistem ile ürünlerini satan sayısız firmalar var ve bundan bi dünya para kazanıyorlar. İnternette normal hayattan satış potansiyeli (Pazar payı) çok daha geniş olduğu için herkez bu sistemi kullanıyor. İnternetten Affiliate Marketing ile para kazanmayı Öğreten Eğitim Kitleri hakkında daha geniş bilgiyi http://www.nettenkazananvarmi.com/
    Adresinden temin edebilirsiniz ve Kafanıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz.
  • webden para kazanmanın en iyi yollarından biridir. reklamı izleyip anket dolduruyorsun, bir anket yaklaşık 9$ ama günde en fazla 3 anket doldurabiliyorsun. ve ing az çok bilmek gerek.. istersen arkadaşlarını falan da üye yapabilirsin ama yapmadan da kazanabilirsin.. bakmakta yarar var
    sumixs.com
    sumixs.com
    http://sumixs.com/?ref=1460152
  • İnternette Günde 145 TL Kazanılırmı her kesin düşüncesidir internette çalışarak parakazanmak ve bunun için yapılacak işleri aramak ve bir çok yazıyı siteyi okumakla vaktimizi harcarız ama elde tutulur kazandıracak güvenilir işleri bulamadan pes ederiz.

Yıllar önce bende araştırırken denedeğim bir kaç iş denemesi fakat bu işlerden çok az kazanç yada hiç kazanç elde edememe rağmen bu işler sayesinde öğrendiğim bir çok bilgi sayesinde internette parakazanma‘ya başlayan biri olarak sizinde kazanmak için yapacağınız işler hakkında biraz bilgi sahibi olabilmenizi sağlamak için bu yazımı yazmak istedim.

• sizin için buda faydalı olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.