Şimdi Ara

internetten para kazanmak yalan diyenlere kapak olsun bu !!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar internetten para kazanilmaz diyenleri wimdi susdurma zamani yeni bir sistem hem link lerden kazaniyorsun hemde blogspotdan hitini yukseltip reklamlardan kazaniyorsun!!. Ben wimdi resimleri koyucam gorsunler yalanmi gerçekmi sistemi daha iyi oyrenmek isteyenler bana eposta atsin kesinlikle ptc tarzi siteler degil hergun girmek zorunda degilsin ben kazaniyosam siz niye kazanamiyaziniz benim sizden ne arti oZelligim var ??
    Link falan koymuyacam sadece ogrenmek isteyenlar rollerofbaku@gmail.com adresine mail atsinlar hemen cevap vericem onlineyim ben tecrubem fazla anlamadiginiz konunolursa hemen yardim edicem
    Blogu 2 gun bundan once açtim gunluk 200 hitim var hile falan degil yabanci insanlar giriyor reklamlardanda 450 cent kazandim 1 dollar olunca paypala yolluyacaklar her iksindende **** gonlum rahat isteyenlere. Yardim edicem söz.. Ben resimli kanitla gosteriyorum baskalari gibi konusup gitmiyorummmm kinci resim reklam sitesinden 2 gun içinde kazandiklarim
     internetten para kazanmak yalan diyenlere kapak olsun bu !!!!!!!!!!! internetten para kazanmak yalan diyenlere kapak olsun bu !!!!!!!!!!!

• Aferin simdiden 90kurus cikarttin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gozlerin kor galiba 10 dolar 90 kurusami benziyor reklamdanda 450 cent kazandim bunu Zahmetini sermayesiz bu ise girenler bilir bebe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ynternetten çok fazla para kazanma tekni?i bulunuyor bu konu hakkyndahttp://anketdoldurarakparakazanma.blogspot.com.tr/2014/01/internetten-para-kazanma-siteleri.html payla?ty?ym bu blogtan okuyabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.