Bildirim
internetten radyo dinlemenin kotaya ne kadar etkisi olur
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
günde 8 saat baya bi veri akışı yapar söle açıklıyım.genelde radyolar 128 kbit mp3 bu ortalama 10-11 kbps sürekli download yapmak demek yaklaşık olarak sanırım 8 saatte 400 mb a yakın download olur. -
24kbit lik aac sky.fm dinliyorum.dün gece 2 de acmısım yatmısım gündüz 12 de kapatmısım.o süre içersinde 100mb kullanmıs.
128 lik falan dinlerseniz batırır sizi. -
aac formatı sayesinde çok düşük değerlerde radyo dinlenebiliyor Yoksa normalde 24kbitte doğru dürüst bişey dinlenmezdi. Genel olarak radyolar 64k ile 128k arası yayın yapıyorlar, cd kalitesinde yayın yapanlarda var tabi 256k 350k olanlar. Diğerlim 64k lık bir radyo dinliyorsunuz bu saniyede 6.4kb lık veri gönderir bilgisayarınıza 8 saatte ne olacağını çarparak bulun artık -
Kotanı radyolardamı yiyorsun? Vallahi ilginç.... -
Verilen Kotayı illa download ederken bitircek diye bir kural görmedim ben ?
quote:
Orjinalden alıntı: xxxMAXRPMxxx
Kotanı radyolardamı yiyorsun? Vallahi ilginç....
-
Kural değilde sürüden ayrılana TTNET kaparHem para veriyoruz ya.Radyoyu her yerden dinlersin.Al bir uydu tv kart dünyayı hem izle hem dinle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xadvancedx -- 25 Ağustos 2006; 9:13:28 > -
beyler tşkürler bu radyo dinleme olayına bi sınır getirmek gerekiyor -
quote:
Orjinalden alıntı: mnevzat
beyler tşkürler bu radyo dinleme olayına bi sınır getirmek gerekiyor
Bence her konuda sınırları kaldırıp sınırsıza geçmek gerekiyor. Hala kendinizi limite alıştırmaya çalışıyorsunuz. Pes... -
Kesinlikle haklısın bende sınırsıza geçmeyi düşünüyorum. birşey indirmeye korkuyorsun sürekli kotana bak sıkıldım artık -
baplantınız sınırlıysa kesinlikle radyo tv izlemeyin bence de .... bir günde tv izlerken (izlemek yanlış kaçar. izlemeye çalışırken desek daha doğru olur) ortalama 1 gb download etti 10-12 saatte falan.
Kesinlikle sınırsız değil ise tavsiye etmem -
paylaşım için teşekkürler -
Türkiye de powerturk radyo viva tgrt fm süper fm alem fm gibi ve diğer türk radyoları 24 kbps aac wma veya mp3 olarak yayaın yaparlar bu da 2-3 kb/sn olarak veri akışı yaparlar -
Kimi radyolar mp3 ü indirirken giden miktardan daha fazlasını götürüyor.Dikkatli ol bence.Bunun için Turtle Speed O-Meter kullanabilirsin -
geçin sınırsıza beyle rahatlayın bea. hem özgürlük istiyoruz hem kendimizi kısıtlayıcı şeylerle uğraşıyoruz. korkunç bir ikilem bu. ben geçtim sınırsıza rahatladım valla -
quote:
Orjinalden alıntı: mnevzat
interntten ortalama günde 8 saat radyo dinliyoruz bu ay gelen faturada kotamızı 1300 mb aşmışız
acaba nedeni radyo dinlemekmi
Aynen öyle çünkü radyo dinlemek,Görüntülü ve sesli chat yapmak,Tv veya video görüntüsü izlemek,resim dosyaları açmak ya da indirmek hatta bazı reklam uygulamaları bile kotadan götürüyor.Çünkü o esnada data akışı yüksek oluyor.Ne kadar etkisi oluyor dersen sana yanıtım;9 şiddetnde olur.
Bu arada benim ilk aboneliğim sınırsız 49 YTL idiı.Sonra 3 GB kotalıya geçtim faturalar oldu 79 YTL.Tekrar sınırsıza geçtim 49 YTL oldu rahatladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borayelken -- 31 Ağustos 2006; 3:21:18 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X