Şimdi Ara

internetten satın alsammı acaba??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar world of warcrafti bırakıyorum ve age of conana geçiyorum yanlız şöyle bir problemim var...ben samsunda oturuyorum ve buradaki d&r da oyun yok.. oyunal.c om da oyun mevcut görünüyor 59.90a acaba oradan almamda bir sakınca varmı yani güvenilir bir sitemi daha önce alış-veriş yapan arkadaş varmı?

şimdiden teşekkür ederim

• Internetten alışverişlerde pek sorun olmuyor genellikle.

Ama o siteden daha önce hiç almadım.O yüzden kesin birşey demem doğru olmaz.
  • 59.90'a nasıl satılıyor ki. İkinci el filan mı? Normali 64.90 diye biliyorum
  • evet çok ucuz!siteye baktım biraz araştırma yaptım %14 indirim ve peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlarmış gayet uygun bence(reklam gibi oldu ) ama site mayıs ayında açılmış yani yeni bir site ve ne kadar güvenilir bilmiyorum işte...stokta yokmuş şuan.üstüne ücretsiz kargo! imba birşey ama ahh ahh güven...gerçi müşteri hizmetleri telefon numarası gibi şeyler var ama ne olursa olsun bu devirde kimseye güvenemiyorsun
  • Kutusuz, sadece cd key satıyor olmasınlar?
  • arkadaşlar link burada===> http://www.oyunal.c om/Urun2.aspx?Urun=236 boşlukları kaldırarak bakın.kutulu yada kutusuz belirtmemişler ama sorabiliyoruz galiba.sayın yöneticiler reklam yaptığımı sanmayın sadece fikir almaya çalışıyorum..
  • Ben direk AOC nin kendi sitesinden key aldım sorunsuz.Türkiyede yokmuş oyun ki İstanbulda bakmadığım yer kalmadı gerçekten yok.Sana tavsiyem AOC nin kendi sitesinden alman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biri kendini feda etsinde alsın şurdan sorun yoksa ben de alıyım
  • biz arkadaşa direk olarak AOC'ın kendi siesinden aldık, account hemen active oldu fakat 15gb lık oyunun linkini hemen gönderiyorlar ve oradan downoad ediyorsun
  • oyunu almayin suan bence ... bu oyun icin en az 2 ay lazim cunku suan girdiginizde bug lardan vs vs deli olup onyargi besleyeceksiniz kendi icinizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kyser Sozey

biz arkadaşa direk olarak AOC'ın kendi siesinden aldık, account hemen active oldu fakat 15gb lık oyunun linkini hemen gönderiyorlar ve oradan downoad ediyorsun

bak ona hiç bakmamıştım...ama şimdi o sitede kutulu satılıyorsa o daha bi başka güzel olur bea..world of warcraft'ide kutulu almıştım kitaplıktada hoş duruyor tabi güvenilirlik faktörü var olmazsa bende siteden hemen şimdi alıverim.Türkiye'ye gelecek olan 2. partyide beklememiş olurum.
  • ben AoC'yi oyunal.com sitesinden aldım. ön sipariş vermiştim sorunsuz geldi.
  • oyunu sitesinden satın alabilrsiniz sorun çıkmaz. sadece oyuna girerken bazen şirfeniz hatalı diyebilir (ilk girişinizde). bunuda oyunun yükleme pencresindeki update note larda en alt bölümdeki açıklamaları okuyarak halledebilirsiniz.
  • İstanbu'da elden orjinal kutulu kitapçıklı yarı fiyatına 2 tane 10+ level charlı oyunu verebilirim.Siteden alıp dvd 'siz kitapçıksız kalmak istemeyenlere.
  • arkadaşlar aralgame.com adresindede oyunun collectors versiyonu satılıyor. aralın kendi sitesi ben daha önce alışveriş yaptım poster falanda gönderiyolar bakın bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: timsah83

arkadaşlar aralgame.com adresindede oyunun collectors versiyonu satılıyor. aralın kendi sitesi ben daha önce alışveriş yaptım poster falanda gönderiyolar bakın bence.

evet bencede net uzerinden alcaksanız burdan alın,
    bizde baya oyun aldık bu stieden ve servisleride gayet güzel ,
  • oyunal.com da daha ucuz ama 10 ytl , yok mu bu siteden almış olan?
  • Fiyatlar pahalı. İlk çıktığında medimarkttan 58ytl ye aldım ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.