Şimdi Ara

İnternetten şöyle bir şey gördüm (bedava eşya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamın biri tek tek herkesin evine bakın kilitli olmayan eve girin ve eşyaları alın demiş. Denedim oldu kızın evine girdim g-string falan vardı aldım onları. Fakat yanında çalınmış yazıyor , eğer satmaya kalkarsanız polis ensenizde.

• An itibari ile girdiğim ev sayısı 5 oldu. 2si boş 3ü dolu baya ganimet kaldırdım
  • Evet evin kilidi olmazsa istediğiniz gibi eve girip çıkabilirsiniz, şanslıysanız değerli eşya denk gelir
  • Londradayım baya kilitsiz ev buldum. Kim bilir İstanbul'da durum nasıldır
  • Tek tek herkesin evine mi bakıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Londradayım baya kilitsiz ev buldum. Kim bilir İstanbul'da durum nasıldır

İnternetten şöyle bir şey gördüm (bedava eşya)
  • Ben şu an hırsızlık öğreneceğim.Kilitlilere gireceğim.Daha değerli eşyalar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Tek tek herkesin evine mi bakıyorsun

Evet , zor değil
  • ya bende niye girmiyo birinin evine :D izinsiz mülke girmek yasaktır falan filan dio
  • Buga girdim beyler
  • bana hırsızlık öğreticek varmı oyunda yada öğrenmek için ne yapmalıyım biri söylerse çok iyi olur bugün sadece kilitli olmayan evlerden 3000 TL kazandım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrection16

ya bende niye girmiyo birinin evine :D izinsiz mülke girmek yasaktır falan filan dio

Evi kilitlidir.
  • quote:

bana hırsızlık öğreticek varmı oyunda yada öğrenmek için ne yapmalıyım biri söylerse çok iyi olur bugün sadece kilitli olmayan evlerden 3000 TL kazandım :D

Önce VIP olmalısın.
    sonra belgrad yada brüksele gidip üniversiteden temel suç eğitimi almalısın.zekan mükemmel ise 3-5 güncelleme arası yetenek gelir.sonra onu 5* yap.yeniden üni ye git.hırsızlık öğren.onu da geliştir.Daha sonra hapishaneden kaçmayı öğren.Onu da geliştir öyle hırsızlık yap.yakalanırsan prison break (sadece temel suç ile eşya çalabilirsin fakat evlere girmek için hırsızlık öğrenmen lazım)

• quote:

Orijinalden alıntı: RogerThat!

quote:

bana hırsızlık öğreticek varmı oyunda yada öğrenmek için ne yapmalıyım biri söylerse çok iyi olur bugün sadece kilitli olmayan evlerden 3000 TL kazandım :D

Önce VIP olmalısın.
    sonra belgrad yada brüksele gidip üniversiteden temel suç eğitimi almalısın.zekan mükemmel ise 3-5 güncelleme arası yetenek gelir.sonra onu 5* yap.yeniden üni ye git.hırsızlık öğren.onu da geliştir.Daha sonra hapishaneden kaçmayı öğren.Onu da geliştir öyle hırsızlık yap.yakalanırsan prison break (sadece temel suç ile eşya çalabilirsin fakat evlere girmek için hırsızlık öğrenmen lazım)

saol hocam ama vıp işi olmasaydı iyidi :D ben normal açıklara girmeye devam edeyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.