Adamın biri tek tek herkesin evine bakın kilitli olmayan eve girin ve eşyaları alın demiş. Denedim oldu kızın evine girdim g-string falan vardı aldım onları. Fakat yanında çalınmış yazıyor , eğer satmaya kalkarsanız polis ensenizde.
An itibari ile girdiğim ev sayısı 5 oldu. 2si boş 3ü dolu baya ganimet kaldırdım
Evet evin kilidi olmazsa istediğiniz gibi eve girip çıkabilirsiniz, şanslıysanız değerli eşya denk gelir
Londradayım baya kilitsiz ev buldum. Kim bilir İstanbul'da durum nasıldır
Tek tek herkesin evine mi bakıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Defense Devil
Londradayım baya kilitsiz ev buldum. Kim bilir İstanbul'da durum nasıldır
Ben şu an hırsızlık öğreneceğim.Kilitlilere gireceğim.Daha değerli eşyalar var.
ya bende niye girmiyo birinin evine :D izinsiz mülke girmek yasaktır falan filan dio
Buga girdim beyler
bana hırsızlık öğreticek varmı oyunda yada öğrenmek için ne yapmalıyım biri söylerse çok iyi olur bugün sadece kilitli olmayan evlerden 3000 TL kazandım :D
quote:
Orijinalden alıntı: Resurrection16
ya bende niye girmiyo birinin evine :D izinsiz mülke girmek yasaktır falan filan dio
Evi kilitlidir.
quote:
bana hırsızlık öğreticek varmı oyunda yada öğrenmek için ne yapmalıyım biri söylerse çok iyi olur bugün sadece kilitli olmayan evlerden 3000 TL kazandım :D
Önce VIP olmalısın. sonra belgrad yada brüksele gidip üniversiteden temel suç eğitimi almalısın.zekan mükemmel ise 3-5 güncelleme arası yetenek gelir.sonra onu 5* yap.yeniden üni ye git.hırsızlık öğren.onu da geliştir.Daha sonra hapishaneden kaçmayı öğren.Onu da geliştir öyle hırsızlık yap.yakalanırsan prison break (sadece temel suç ile eşya çalabilirsin fakat evlere girmek için hırsızlık öğrenmen lazım)
quote:
Orijinalden alıntı: RogerThat!
quote:
Önce VIP olmalısın. sonra belgrad yada brüksele gidip üniversiteden temel suç eğitimi almalısın.zekan mükemmel ise 3-5 güncelleme arası yetenek gelir.sonra onu 5* yap.yeniden üni ye git.hırsızlık öğren.onu da geliştir.Daha sonra hapishaneden kaçmayı öğren.Onu da geliştir öyle hırsızlık yap.yakalanırsan prison break (sadece temel suç ile eşya çalabilirsin fakat evlere girmek için hırsızlık öğrenmen lazım)
saol hocam ama vıp işi olmasaydı iyidi :D ben normal açıklara girmeye devam edeyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme