Şimdi Ara

İNTERNETTEN TELEFON ETMEK? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
65.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kendinibil

quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

ya arkadaşlar şunu bi anlatın yaw bi kere aradım 5 dakka deneme için konuştum programı kurup
    2. aramaya crediniz yok dio yaaa hani hep free di bu

You have reached the maximum number of free trial calls (30)
    Now it's time to upgrade your Low-rate Voip account and make UNLIMITED calls to our free* destinations. All you have to do is make a small credit deposit. Your deposit will remain intact as long as you call the free* destinations.

You can use your credit if you want to call destinations that are not free, for instance mobile phones.

Just sign in to your account using your username and password. If you do not have a username, please download the Low-rate Voip application to create one. (30)

sonra böle yazdıı aramak istiyorum

Şimdi arkadaşım ücretsiz arama 5 dakikayla sınırlı. O yüzden böyle bir uyarı görmek istemiyor ve sürekli beleş konuşmak istiyorsan, konuşmaların 4 buçuk dakikayı geçmesin, 4 buçuk dakika dolunca kapat tekrar ara bir sorun çıkmaz. Ama 5 dakika dolup da program kendi kapatırsa görüşmeyi o zaman bu uyarıyı alırsın. Şimdi sen yeni bir kullanıcı adı ve şifre al ve dediğim gibi yap.

Bu arada aynı bilgisayardan sadece 2 kez kullanıcı adı ve şifre alabiliyorsun.

arkadaşım çok tşkkür ettim aydınlattığın için ama 2. id de almıo heralde çok önceden aldım kullandım.. peki şimdi ne yapmam lazım 2. id yi almam için bide beni o konuda aydınlatırsan çok sevincem

• quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

Telefon mu bozuldu? Nasıl bozuldu?

Valla telefon bozuldu hocam ya hala çalışmıyor babam uçantekme atıcak..

edit: çevirsesi gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 3 Ocak 2007; 2:07:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Christoph

quote:

Telefon mu bozuldu? Nasıl bozuldu?

Valla telefon bozuldu hocam ya hala çalışmıyor babam uçantekme atıcak..

edit: çevirsesi gelmiyor.

kablodandır kablodan

• bende voipbuster kullanıyordum son 2 aramada kablosuz int. bağlantısını kopardı.
  • Ben de bir keresinde telefonla konuştuktan sonra telefonu kapamıştım ama karşıdaki kapamadığı için hat açık kalmıştı. Telefonu ne zaman açsam karşı tarafın salonunu dinliyordum. Telefon kablosunu çıkarıp takmıştım ama işe yaramamıştı. Yarım saat felan sürdü bu olay ne ben bir yeri arayabildim ne de başkası beni. Sende de böyle bir durum oldu galiba.

Bekleyince geçiyor genelde yani. Ama buna neyin neden olduğunu ben de bilmiyorum bilen birisi bilgi verirse çok sevinirim. (Bu anlattığım olayın bilgisayarla felan bir alakası yoktu normal telefondan bahsediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 3 Ocak 2007; 2:21:52 >
  • kendi telefon numaranızı vermek bana yaş iş gibi gözüktü. bir gün bir süprizle karşılaşabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vvv_com

kendi telefon numaranızı vermek bana yaş iş gibi gözüktü. bir gün bir süprizle karşılaşabilirsiniz.

İmkansız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanq

quote:

kendi telefon numaranızı vermek bana yaş iş gibi gözüktü. bir gün bir süprizle karşılaşabilirsiniz.

İmkansız...

yok artık! nasıl imkansız? bu site sizinmi? bilgisayardan anlmayan bir sürü insan zarar görebilir bu yüzden
  • quote:

quote:

quote:

İmkansız...

yok artık! nasıl imkansız? bu site sizinmi? bilgisayardan anlmayan bir sürü insan zarar görebilir bu yüzden

Paranoya yapma arkadaşım. Site güvenilir bi site, daha öncendende girdiğim için biliyorum ve imkansız dedim, belki imkansız değildir ama ben daha zarar görmedim.

• quote:

quote:

quote:

İmkansız...

Bana da pek imkanlı gelmedi. Kayıt olurken sözkonusu telefona onay için PIN kodu falan gönderilmiyor bildiğim kadarıyla. Bu gibi durumlar olmadıkça sanmıyorum ki sözünü ettiğiniz gibi bir durum söz konusu olsun...

• Arkadaşlar bi sorum olacak. Ben daha önce bu siteden arama yapıyordum ve demin programını indirdim. Sitedeki aynı menüyü buldum yani DirectCall bölümü, birde Dialpad var. İki taraftanda arama yapılıyor, acaba ne farkı var? Birinde kendi numaranı felan yazıyorsun, diğerinde ise sadece arayacağın numarayı tıklayıp arama yapabiliyorsun. İkisi arasındaki farkı merak ettim...
  • Bu sabah baktım düzelmiş telefon..
  • quote:

Arkadaşlar bi sorum olacak. Ben daha önce bu siteden arama yapıyordum ve demin programını indirdim. Sitedeki aynı menüyü buldum yani DirectCall bölümü, birde Dialpad var. İki taraftanda arama yapılıyor, acaba ne farkı var? Birinde kendi numaranı felan yazıyorsun, diğerinde ise sadece arayacağın numarayı tıklayıp arama yapabiliyorsun. İkisi arasındaki farkı merak ettim...

İkisi arasındaki fark şu: Birisinde telefona ihtiyaç duymaksızın bilgisayardan arama yapıyorsun (dialpad), diğerinde ise bilgisayara ihtiyaç duymaksızın iki telefonu birbiriyle görüştürüyorsun. Directcall özelliğini kullanarak iki tanıdığınızı birbirine bağlayabiliyorsunuz :) Yani bir nevi santral gibi...
  • quote:

Aylardır kullanıyorum bu tur programlar. Daha onceden voipstunut ve voipbuster kullanıyordum şimdide lowrate kullanıyorum. Aman bana yazar telefon faturama eklenir diye birşey söz konusu değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kendinibil

quote:

Arkadaşlar bi sorum olacak. Ben daha önce bu siteden arama yapıyordum ve demin programını indirdim. Sitedeki aynı menüyü buldum yani DirectCall bölümü, birde Dialpad var. İki taraftanda arama yapılıyor, acaba ne farkı var? Birinde kendi numaranı felan yazıyorsun, diğerinde ise sadece arayacağın numarayı tıklayıp arama yapabiliyorsun. İkisi arasındaki farkı merak ettim...

İkisi arasındaki fark şu: Birisinde telefona ihtiyaç duymaksızın bilgisayardan arama yapıyorsun (dialpad), diğerinde ise bilgisayara ihtiyaç duymaksızın iki telefonu birbiriyle görüştürüyorsun. Directcall özelliğini kullanarak iki tanıdığınızı birbirine bağlayabiliyorsunuz :) Yani bir nevi santral gibi...

hocam peki üstte kendi numaramızı yazdık misal altta karşı telefonu yazdık call dedik kendi telefonumuz çalmaya başladı kendi telefonumuzu açtık karşı tarafda açınca microfondan değilde telefondan konuşmu oluoz... ben deniyemiorum telefonun avizesini kaldırınca adsl düşüo bide o sorunum yaa off :( heralde spliterdan yapıo...

• up
  • evet sizin telefonunuz çalıyor, size açınca karşı taraf çalmaya başlıyor onlar da açınca normal telefonla konuşur gibi ahizeden konuşabiliyorsunuz. ayrıca programdan kapat derseniz konuşmanız da kesiliyor. mikrofonla ilgisi yok yani.
  • quote:

evet sizin telefonunuz çalıyor, size açınca karşı taraf çalmaya başlıyor onlar da açınca normal telefonla konuşur gibi ahizeden konuşabiliyorsunuz. ayrıca programdan kapat derseniz konuşmanız da kesiliyor. mikrofonla ilgisi yok yani.

ben kendi cep telefon numaramı yazdım aşagıyada sabit numaraya yazdım. aradım benim tel calmadı normal pc den konusmaya calıstım. ama baglantı hızım dusuk oldugu icin sesim karsıya net gitmedi

bazende hic gitmedi az kalsın arkadaslardan kufur yiyordum
  • Msn bile açık olmasın programı kullanırken :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicey2

quote:

Aylardır kullanıyorum bu tur programlar. Daha onceden voipstunut ve voipbuster kullanıyordum şimdide lowrate kullanıyorum. Aman bana yazar telefon faturama eklenir diye birşey söz konusu değil.

Aynen katılıyorum.Korkulacak birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.