Bildirim
İNTERNETTEN TELEFON ETMEK?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sadece sabit hatları arayailirsin(türkiye dahil) hem de ücretsiz
http://www.lowratevoip.com -
arkada$ım cep teLefonu arıyacaksan veya yurt dısı qörüşme yapıcaksan kontür almak zorundasın ama normal ev telefonu arıcaksan gizmo project bu program hem hesapLı hemde qüseL biLmem işine yararmı sayqılar -
tesekkurler arkadaslar hemde coook
simdi bir aramayı deneyeyim sonucunu sizlerle paylasırım -
emrecelik arkadasımhttp://www.lowratevoip.com adresinde programı indirdim.
telefon ederken soyle bir yazı cıkıyor: skype would have charged (euro işareti var) 0.111 yazıyor.
bu görüşmeler bedava dimi herhangi bir yerden yani memleketten filan fatura filan gönderipte para istemezler dimi? -
rahat ol bedava ben hep arıyorum ayrıca aşağıdaki linki de kullanabilirsin bence o daha iyi oluyor aşağıdaki linke tıklayınca üst tarafa senin evindeki veya yakınındaki sabit hattın nosunu yazıyorsun örn: 00902129998877 gibi
aşağıdaki kutuya ise arayacağın noyu yazıyorsun örn:0090212.... sonra CALL tuşuna bastığında önce senin telefonun çalıyor sonra biraz bekliyorsun karşı tarafın teli çalıyor ve konuşma başlıyor ancak konuşmak 4 buçuk dakika ile sınırlı süre dolunca konuşma bitiyor sen de tekrar arıyorsun yine 4 buçuk dk konuşuyorsun.böyle yanifatura olayını kafana takma çünkü telekomla alakası yok bu işin bu olay sadece şirketin karşılıklı iki telefonu internet üzrinden görüştürmesi ve bedava olması.
http://www.lowratevoip.com/en/callpanel.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 2 Ocak 2007; 21:09:25 >
-
cevap icin tesekkurler kardes. az once cep telini aradım. ben pc den konusuyorum evde sabit hat yok ondan dolayı. cep telini arayınca dakikası bilmem su kadar diyor. sabit hatlarda ise this call is free= bu arama bedava. yazıyor. -
karsıdan ses geliyor ama benim sesim gitmiyor -
Program arama başlayınca mikrofonun sesini kısıyor bazen onu açmayı deneyin. -
mic ayarları ile biraz ugrastım. önceden hic sesim gitmiyordu. simdi az da olsa gidiyor ama kesik kesik sanırım netten telefon ettigimden dolayı boyle kesik kesik sesim karsıya gidiyor
bu dogalmı sizce arkadaslar? -
gizmo project programından birsey anlamadım belki sesi daha iyi gönderebiliyordur diye yukledim. aradıgım zaman dolar işareti çıkıyor.
bende bunun ucretli oldugunu dusundugumden dolayı kapatıyorum. (sabit hat aramalarında. cepi aramadım) -
konuşurken arkada download falan yapma interneti de kullanma belki sesin kesik kesik gelmesi düzelir -
VERDİĞİNİZ BİLGİLER ÇOK GÜZELDE KAFAMA BİŞEY TAKILDI...
SABİT TELEFON ARAMAK BEDAVAYSA ALMANYADAN Bİ SABİT TELEFON ARAMAKTAMI BEDAVA..YOKSA Bİ SABİT ARAMA OLAYI SADECE TURKİYE İÇİNDEMİ -
www.lowratevoip.com sitesinde ülkelerin listesi var bu ülkeler ister kendi içinde ister aralarında bedavaya konuşabilirler -
BEN ARAMA YAPARKEN BENİM TELEFONUM ÇALIYO KARŞI TARAFIN TELEFONU ÇALIMIO AMA ŞİMDİ DENEDİM...
BAŞKA TELEFONDAN KENDİMİ ARADIM ÇALMADI YANİİ...ACABA SORUN MU VAR ??? -
Ya arkadaşlar lowratevoiple kendi kendimi internet için kullandığım ev numaramı aradım telefon bozuldu sürekli meşgul çalıyor nabıcam ben bunu şimdi? -
@atlasi; eğer bağlantın 256'lık sınırsız bağlantı ise sesin kesik kesik gitmesi normal çünkü bu sistem en az 512'lik bağlantıda sorunsuz çalışıyor. Kolay gelsin. -
Telefon mu bozuldu? Nasıl bozuldu? -
ya arkadaşlar şunu bi anlatın yaw bi kere aradım 5 dakka deneme için konuştum programı kurup
2. aramaya crediniz yok dio yaaa hani hep free di bu
You have reached the maximum number of free trial calls (30)
Now it's time to upgrade your Low-rate Voip account and make UNLIMITED calls to our free* destinations. All you have to do is make a small credit deposit. Your deposit will remain intact as long as you call the free* destinations.
You can use your credit if you want to call destinations that are not free, for instance mobile phones.
Just sign in to your account using your username and password. If you do not have a username, please download the Low-rate Voip application to create one. (30)
sonra böle yazdıı aramak istiyorum
-
quote:
Orjinalden alıntı: novalgine_plus
ya arkadaşlar şunu bi anlatın yaw bi kere aradım 5 dakka deneme için konuştum programı kurup
2. aramaya crediniz yok dio yaaa hani hep free di bu
You have reached the maximum number of free trial calls (30)
Now it's time to upgrade your Low-rate Voip account and make UNLIMITED calls to our free* destinations. All you have to do is make a small credit deposit. Your deposit will remain intact as long as you call the free* destinations.
You can use your credit if you want to call destinations that are not free, for instance mobile phones.
Just sign in to your account using your username and password. If you do not have a username, please download the Low-rate Voip application to create one. (30)
sonra böle yazdıı aramak istiyorum
Şimdi arkadaşım ücretsiz arama 5 dakikayla sınırlı. O yüzden böyle bir uyarı görmek istemiyor ve sürekli beleş konuşmak istiyorsan, konuşmaların 4 buçuk dakikayı geçmesin, 4 buçuk dakika dolunca kapat tekrar ara bir sorun çıkmaz. Ama 5 dakika dolup da program kendi kapatırsa görüşmeyi o zaman bu uyarıyı alırsın. Şimdi sen yeni bir kullanıcı adı ve şifre al ve dediğim gibi yap.
Bu arada aynı bilgisayardan sadece 2 kez kullanıcı adı ve şifre alabiliyorsun.
Benzer içerikler
- kalp ritmi çizgisi nick
- aylink. com bedava hesap
- telegram kişiler neye göre sıralanıyor
- instagram yoruma yanıt vermeyi kapatma
- skype müzik botu
- whatsapp hesap silme
- whatsapp hesabım kapandı
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- whatsapp topluluk nedir
- gif yapma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X