Şimdi Ara

İNTERNETTEN TELEFON ETMEK? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
65.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haaaa.bende mikrofonda konuşacaz sandım normmal teldenmiş.waay be.ama faturaya gelirse bunlar babam benim üstümde gelişmiş kungfu tekniklerini uygular.bu arada bir arkadaş mikrofondan konuşuluyor dedi galiba.bende öyle bişey yok tel den konuşuosun normal???????
  • kimsenin zarar görmemesi için buna benzer bir sitede farkettiğim açığı yazmadığımı belirteyim o zaman. Aslında açıktan ziyade ücretin sonuçta bir şekliyle alınması ile ilgili. ve zarar verici kullanımı olası.

• BEN ÇÖZDÜM PROGRAMI YA...

DIRECTCALL ÖZELLİĞİNDE YANİ 2 TELEFONU BİRBİRİNE BAĞLIYARAK TELDEN KONUŞTUĞUMUZ ZAMAN 2.30 DK KREDİ VERİO.. YANİ BU KREDİ BİTMEDEN 2.15 DK GİBİ SÜREDE KAPATMAK LAZIM...

DAİLPAD ÖZELLİĞİNDE İSE YANİ MİCROFONDAN KONUŞMADA 5.00 DK GİBİ Bİ SÜRE VERİO BUDA DEMEK OLUO 4.30 DK OLUNCA KAPATMAK LAZIM Kİ KREDİMİZ BİTMESİN

VE AYNI ŞEKİLDE CEP TELEFONUNU ARAMAYA 5 SN GİBİ İĞREN Bİ SÜRE VERİO KULLANMAYA DEYMEZ AMA ÇAĞRI ATMAYA BİRE BİR

BOL SOHBETLER HERKESE

• quote:

Orjinalden alıntı: Christoph

Ya arkadaşlar lowratevoiple kendi kendimi internet için kullandığım ev numaramı aradım telefon bozuldu sürekli meşgul çalıyor nabıcam ben bunu şimdi?

aynısı bugun başıma geldi.bakalım benimki sahah düzelecek mi telekomcuları aradım gelecekler düzelirse ararım gelmesinler.
  • evet düzeldi telefonum.
  • Skype ve türevleri bölümüne taşınmıştır.
  • up

acaba kullananlar durum özeti yapabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: howdyhoo

haaaa.bende mikrofonda konuşacaz sandım normmal teldenmiş.waay be.ama faturaya gelirse bunlar babam benim üstümde gelişmiş kungfu tekniklerini uygular.bu arada bir arkadaş mikrofondan konuşuluyor dedi galiba.bende öyle bişey yok tel den konuşuosun normal???????

• Durum özeti:
    --Önce 30 gün bedavaydı (Artı 10 avroya dakikası 0,01 avrodan 1000 dakika!)
    --Sonra bu durum kalktı ve 10 avroya 1000 dk. görüşme kaldı sadece!
    --Daha sonra bu da gitti; oldu dakikası 0,015 Avro!
    --Şimdi de 0,015 Avronun üzerine bir de vergi bindirmişler!(Sanki Türkiye'de bu merkez de Vergi mi veriyor!!!!)
    Sonuçta günden güne cazibesini kaybeden bir uygulama oldu!
    Böyle giderse bugünkü yüklemem de benim için son olacak!
    Saygılar...
  • ya kardeşim düzgünce yazsana ben bu sitenin reklamını yapıyorum diye ne bu bole kıvırmalar daha çok yol almanız lazım reklamı bıle duzun yapamıyorsunuz. sizin siteyi gorup de para yatıran varsa dicek laf yok

• Şu an için tavsiye edeceğim program nonoh olur arkadaşlar.Çünkü ev telefonunuzdan yani phone to phone yaparak ücretsiz görüşme yapabilirsiniz.Ayrıca, 5euro'ya 60gun vermektedir.

Daha ucuz olsun ben mikrofon kullanırım diyen arkadaşlara ise voipraider öneririm.

Her iki programda da Türkiye ücretsiz
  • arkadaşlar voip şirketleri ile ilgili detaylı bilgi verebilirim msn adresim m.f_hamamci@hotmail.com site adresimwww.ekisim.com Ayrıcı yukarda programlar deneme veriyor sizi daha sonra euro bazında kredi yüklemizi istiyor oo şekilde konuşmaya devam ediyorsunuz. Aslında bunlar almanya üzerinden konuşturma sağlıyor. Bu gibi firmalardan 30 tane vardır. Nereyi nasıl görüşmek istiyorsanız msn adresi ve sitemde ayrıntılar yer almaktadır. Aklınıza takılan herhangi birşey olursa cep telefonumdan da ulaşabilirsiniz. Cep bilgileri sitemde mevcuttur.
  • bedava olduguna eminmisin sonra başım belaya girmesin
  • Valla bombaymıs bu ya.. telefonuda beleşe getirdik tamamdır..
  • arkaaşlar beleş olamaz, muhakkak gizli ücret vardır, hiç bulaşmayın bence
  • Burada yazılan tüm programlar şu an patlamış durumda.Bedava olayı hepsinde kalkmış , sanırım kriz onları da vurdu.
  • Nonoh voipraider hala bedavadır...
  • nohnoh 'ta Turkiye sabit hatlar hala bedava olarak gözüküyor!

Turkey (Landline) SuperDeal!** FREE* FREE*
    Turkey (Mobile) 0.080 0.086
    Turkmenistan (Landline) 0.090 0.097
    Turkmenistan (Mobile) 0.080 0.086
  • arkadaşlar öncelikle şunların söyleyim bütün firmalar deneme sürümü veriyor. daha sonra kredi yüklemenizi söylüyor.www.ekisim.com sahibiyim. buradaki bir çok soruların cevabını bu sitede verdim. ayrıntılı olarak görüşmek isteyen varsa msn : m.f_hamamci@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.