Şimdi Ara

İnternetten ürün alımı (kredi kartı,havale,kargo) kısaca aklınıza gelecek her sorunun cevabı(ShifT7) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
47.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bazıları tam açıklayıcı değil onların düzelttip en üstteki yazımda yayımlıcam senin isminle :))
    birde rica etsem eski mesajlarımızı silebilirmiyiz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShifT7

bazıları tam açıklayıcı değil onların düzelttip en üstteki yazımda yayımlıcam senin isminle :))
    birde rica etsem eski mesajlarımızı silebilirmiyiz:)

Sileceğim de senin ve benim bazı mesajlar kayıp?
  • bi zahmet okuyunca siliverirsin artık :=))
  • 1 gün önce hepsiburadadan yaptığım alışveriş hakkında bilgilendirme amaçlı sorular ve cevaplar..

1)hepsiburada.com a fortis bankasından para yatırcam bir ücret ödermiyim?

Hayır anlaşmalı mağaza olduğundan ötürü işlem masrafı ödenmez.

2)ödememi yaptım hepsiburadadan baktığımda havalem ulaşmamış ne zaman ulaşır ?

en geç 1.5-2 günde havaleniz ulaşır ardından o gün içinde kargoya teslim edilir ve kargo yola çıkar..

şahsen ben yatırdım eve geldim açtığımda siteyi gözükmedi o gün gece 1 e kadar bekledim gözükmedi gecikme yaşanmış..Ardından ertesi gün 15.00 sıralarında gözüktü mesaj olarak özür dileriz dendi önemli değil yaşanabilir bu tür şeyler..

her neyse parayı yatırdığımın ertesi günü havalem gözüktü kargoya teslim edildi akşam üstü..
    kargom da şu an yolda İstanbul'a 600 km olduğundan gece sabaha karşı kargo şubesinde olur..Birde kargo şubesine evim yakın dolayısıyla 14.06.2010 da ödediğim 15.06.2010 tarihinde hem onaylanıp havalem yani hemde kargoya teslim edilip yola çıkan ürünüm 600km kapsamından dolayıda 16.06.2010 da elimde olacak..bir sorun çıkmazsa gene mesajımı güncelleyeceğim..

Birde hepsiburada yı kendimde önerdiğimden resimli bazı anlatımlar yapacağım aynı konu altında...

Konu günceldir 15.06.2010

-----------------

ürünümü 16.06.2010 da yani 2.5 gün içinde aldım..724km mesafe kapsamındandan dolayı..

-----------------------
    Konu her zaman için günceldir 17.06.2010 tüm sorularınızı yazabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShifT7 -- 17 Haziran 2010; 21:40:04 >

• konu günceldir 20.06.2010
  • Hepsiburada'dan ürün alacağım..
    Kartın nosunu,güvenlik kodunu giriyoruz..
    Bir başka alıp çok rahatça o numaralarımla başka siteden alışveriş yapabilir..
    Ve biz bunu yapmadık diye kanıtlayamayız..

Bunun başka bir çözümü var mı ?
    Mesela kapıda kredi kartına taksit gibi ?
  • Shopto.net den alışveriş yaptım.
    Ürün Adanaya gelicek.Dün öğlen Your Order has been dispatched! adlı bir email geldi ürün ne zaman elimde olur ?
    Teşekkürler...

(Umarım soru saçma olmamıştır )

Bir de ptt kaça kadar açık oluyor hafta içi ?
  • Kapıda ödeme var çoğu alışveriş sitesinde ama taksit yapma olayını hiç duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Hepsiburada'dan ürün alacağım..
    Kartın nosunu,güvenlik kodunu giriyoruz..
    Bir başka alıp çok rahatça o numaralarımla başka siteden alışveriş yapabilir..
    Ve biz bunu yapmadık diye kanıtlayamayız..

Bunun başka bir çözümü var mı ?
    Mesela kapıda kredi kartına taksit gibi ?

bir başka kişi nasıl alacak onu anlamadım.
    ama sizde havaleyle siteye ödemenizi yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YourDooM

Shopto.net den alışveriş yaptım.
    Ürün Adanaya gelicek.Dün öğlen Your Order has been dispatched! adlı bir email geldi ürün ne zaman elimde olur ?
    Teşekkürler...

(Umarım soru saçma olmamıştır )

Bir de ptt kaça kadar açık oluyor hafta içi ?

saat 5 veya en geç 5.30 a kadar açıktır (17.30)
    İl ve şubelere göre değişiklik olabiliyor.
  • Ürün alımı konusunda verdiğiniz bilgiler çok güzel ama ürün satarken yapılması gerekenleri de açıklarsanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan1565

Ürün alımı konusunda verdiğiniz bilgiler çok güzel ama ürün satarken yapılması gerekenleri de açıklarsanız çok sevinirim

Onuda ayrı bir konu olarak açarım.
  • her ürün aynı mağazadan alınmaz ama tencere tavaalınacaksa hepsiburada tercih edilmeli laptop alınacaksa pcdepo.com tercih edilmeli
  • Konuyu hortlattım ama bir şey sormak istiyorum. sanalreyonum.com'dan 14.12.2011 tarihinde kredi kartından taksitle ps3 siparişi verdim. Şimdi ise siparişimi iptal ettirmek istiyorum ama ne maillerime ne de telefonlarıma cevap vermiyorlar. Satışın iptalini ve para iadesini mail ile bildirdim. Buna rağmen satış iptal olmaz ve ürün kargo ile bana ulaşırsa, kargoyu teslim almayıp geri göndermem durumunda satıcı bana para iadesi yapmak zorunda mıdır? Ya da ne yapmalıyım?
  • ark.lar konu hortlamış olabılır...ınt.den tv sephası sparışı verdıım...ürunu begenmedık ıade edeceğim...

koşulsuz ıade ıbaresı var zaten urunde 7 gun içinde..ups ile geldı urun...

kargo ya benım mı göturmem gerekıyor urunu...yoksa onlar evden alıyor mu?...

ıade durumunda kargo parası kıme ait oluyor....
  • Yurtdışından gelen ürün adresime gelsin istemiyorum,çünkü kyk yurdundayım sıkıntı olabilir ben yokken gelirse, şubeden teslim alma gibi bir olanağım yok mu?
  • Şimdi ürünün fiyatı 49,75 lira. Ben bunu nasıl havale ile göndereceğim (ATM'den)?
  • Konuyu hortlattim ama n11.com 2.600 liralik televizyon alcdim urun kargolanma asamasinda kargo kapiya geldigi zaman acip inceleyebilir miyim? Daha once hizlial.com kulaklik almistim kargo gorevlisi biz sadece teslim ediyoruz inceleyemiyorsunuz dedi benim ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.