Merhabalar, Hepsiburada.com dan (biliyorum şu aralar berbat) 13 lira değerinde Léon filmini almam gerekiyor. Fakat kartım net bankacılığına açık değil ve uğraşmak istemiyorum. Hesabında 13 lira olan varsa, ürünü benim için öderse, kartına 15 lira havale edeceğim.
İlginize tşk.
Hangi banka ki internet bankacılığı kapalı?
açıkta ben açtırmadım. iş bankası.
13tl ü havale yap hepsiburada ya
quote:
Orijinalden alıntı: cnr22
13tl ü havale yap hepsiburada ya
yav üşeniyorum alla alla ben göreyim yatırıdığını, akşam çıkınca işten tık göndericem
bende sanal kart çıkartmak istiyorum finans bank internet bankacılıgından çıkaramıyom onaya basılmıyo internetten
Güzel film
yok mu finans bankdan çıkaran sanal kart ?
Niye indirmiyorsun?
Bende garantinin var,vallah bazen kendi kredi kartlarımın yapamdığı işlemleri onun üzerinden yapabiliyorum.Yalnız hesap açtırmak için 35 kağıdıma sigorta diye el koydular.Garanti hala unutmadım ona göre adamı hasta ettin
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Niye indirmiyorsun?
indiririm. hatta direkt korsanını bulurum zatende, o filmi çok seviyorum ve orjinalini altyazılı olarak tertemiz izlemek istiyorum
Kartlarınız nasıl net bankacılığına açık değil anlamıyorum yaw
Arayın bankanızın müşteri hizmetlerini 5 dakikada açtırın sonra alışverişinizi yapın...
şimdi internet bankacılıgından sanal kart basvurusuna giriyom onay dügmesi basıyom aktif olmuyo tc kımlık falan yazıyom finansbank bu
ben alıyım pm attım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme