Şimdi Ara

İnternetten video ve Temporary Internet Files

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum. Explorer'i yönetici olarak çalıştırsamda, İnternetten izlediğim video'yu Temporary Internet Files'te bulamıyorum. Daha doğrusu video parça parça duruyor klasörün içinde.
    Windows 7 Ultimate 64 bit te izlediğim videoyu Temporary Internet Files ten almanın bir yolu varmı. Yutubeyükle tarzı siteler kullanmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Eğer indirmek isterseniz program mevcut.
  • Hocam program tavsiyenizi de almak isterim. Fakat Temporary Internet Files ten almayı tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrimkaratas -- 24 Nisan 2012; 13:22:43 >
  • Önce internet geçmişini siliyorsun(yani bütün temp'i). Sonra indirmek istediğin videonun linkine tıklıyorsun. Video yüklendikten sonra temp'e girip dosyaları boyuta göre sıralıyorsun. En büyük boyutlu dosya çok çok büyük olasılıkla zaten video dosyası. Bu dosyayı Total Video Converter'la istediğin türde video dosyasına çevirebilirsin. Sadece köşede soluk bir program imzası oluyor eğer parayı verip düdüğü çalmazsan tabii. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_saintR

Önce internet geçmişini siliyorsun(yani bütün temp'i). Sonra indirmek istediğin videonun linkine tıklıyorsun. Video yüklendikten sonra temp'e girip dosyaları boyuta göre sıralıyorsun. En büyük boyutlu dosya çok çok büyük olasılıkla zaten video dosyası. Bu dosyayı Total Video Converter'la istediğin türde video dosyasına çevirebilirsin. Sadece köşede soluk bir program imzası oluyor eğer parayı verip düdüğü çalmazsan tabii. Kolay gelsin

Benim zaten normal koşullarda yaptığım buydu. Win 7 ultimate 64 bit kurduktan sonra sıkıntı çıktı.
    Temp'i boşaltıp Video yükledikten sonra temp'e girip sıraya dizince değiştirme tarihi ve saati birebir uyan 2 şer mb lık dosyalar olduğunu görüyorum. Hatta dosyanın yanında hangi siteye ait olduğuna bakıyorum. ttnet ile başlayan bi adres yazıyor. Benim bs player, flv dahi çalıştırmasına rağmen bu 2 mb lık dosyaları açamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: devrimkaratas

quote:

Orijinalden alıntı: the_saintR

Önce internet geçmişini siliyorsun(yani bütün temp'i). Sonra indirmek istediğin videonun linkine tıklıyorsun. Video yüklendikten sonra temp'e girip dosyaları boyuta göre sıralıyorsun. En büyük boyutlu dosya çok çok büyük olasılıkla zaten video dosyası. Bu dosyayı Total Video Converter'la istediğin türde video dosyasına çevirebilirsin. Sadece köşede soluk bir program imzası oluyor eğer parayı verip düdüğü çalmazsan tabii. Kolay gelsin

Benim zaten normal koşullarda yaptığım buydu. Win 7 ultimate 64 bit kurduktan sonra sıkıntı çıktı.
    Temp'i boşaltıp Video yükledikten sonra temp'e girip sıraya dizince değiştirme tarihi ve saati birebir uyan 2 şer mb lık dosyalar olduğunu görüyorum. Hatta dosyanın yanında hangi siteye ait olduğuna bakıyorum. ttnet ile başlayan bi adres yazıyor. Benim bs player, flv dahi çalıştırmasına rağmen bu 2 mb lık dosyaları açamıyor.

Farkında değilim ondan bahsettiğinin pardon. İdman denedin mi? her yerden çıkıp her şeyi indiriyordu şu an kullanmıyorum ama..

• 64 bit kullanmıyorum, eğer dosyaları dediğiniz gibi bölüyorsa bunu engellemeden veya dosyaları birleştirmeden almak işe yaramaz. Temp dosyasını boşalttıktan sonra internet seçeneklerinde explorer kapatıldığında dosyaların silinmesine yönelik ayar var, onuda seçerseniz iyi olur. Bu arada winrar ile dosyaları gezmeyi denerseniz belki farklı bir dosya bulunabilir, gizli klasör dahil göstermediği dosya yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında 64 bit ile alakalı değil galiba. Ben bu işi 64 bit olan bir sistemde yaptım. Problem olmadı. Acaba ultimate ile alakalı mı? Bilmiyorum. Yoksa bu yönetici olarak çalıştır olayında mı bir problem var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.