Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.730
Cevap
48
Favori
186.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmin sanki Matthew McConaughey'in hayatı üzerinden ilerleyen bilimsel gelişmelerle ilgili bir film olacak gibi görünüyor.
    Ne biliyim -sadece tahmini olarak- fragmanda da gösterildiği ve söylendiği üzere sesten hızlı giden ilk adam, ilk füze-uydu çalışmalarına katılmış olan adam, hatta belki uzaya ilk çıkan astronotlardan biri olan öncü ve ilham verici insan Matthew'in (veya onun üzerinden insanlığın) uzay yolculuklarındaki son adım olan gezegenler hatta yıldızlar arası yolculuğunun hikayesi olacak gibi.

yazdığımı okudum da, fragmandakileri aynen buraya yazmışım aslında?!
  • yok mu yeni fragmanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerevar

filmin sanki Matthew McConaughey'in hayatı üzerinden ilerleyen bilimsel gelişmelerle ilgili bir film olacak gibi görünüyor.
    Ne biliyim -sadece tahmini olarak- fragmanda da gösterildiği ve söylendiği üzere sesten hızlı giden ilk adam, ilk füze-uydu çalışmalarına katılmış olan adam, hatta belki uzaya ilk çıkan astronotlardan biri olan öncü ve ilham verici insan Matthew'in (veya onun üzerinden insanlığın) uzay yolculuklarındaki son adım olan gezegenler hatta yıldızlar arası yolculuğunun hikayesi olacak gibi.

yazdığımı okudum da, fragmandakileri aynen buraya yazmışım aslında?!

Bence fragman filmin tamamını değilde daha çok ilk 5-10 dakikalık kısmın özeti niteliğinde. Dediğiniz gibi bir film olursa açıkçası bana göre Nolan'ın tarzına yakışmayan garip bir film olur. Zannetmiyorum söylediğin tarzda bir filme girsin Nolan. Bekleyip göreceğiz ancak herşey 2. fragmanda belli olur gibi. Aynı yapıda bir fragman gelirse siz haklısınız demektir ancak bence 2. fragman tamamen farklı olacak. Biografi tarzından olabildiğince uzak bir fragman bekliyorum açıkçası.

• Aslında çoğu trailer filmin en büyük spoiler kaynaklarıdır. Bu yüzden çoğu filmin trailerini izlemeyi sevmem çünkü adamlar filmi özet şeklinde anlatıyorlar fragmanda zaten. Aynı olay filmin konusu içinde geçerlidir. Bir filmi izlemeden önce o filmin konusunu okursanız, açıkmada genelde filmin başlarındaki kırılma anlarını veya karakterlerin hikayede ki amacını anlatarak filme ilgi toplayıp izleyiciyi gaza getirmeyi amaçlar. Konu açıklamalarında filmin son düzlüğündeki mücadele veya final bağlaması dışındaki olaylar anlatılır genellikle. Anlatmak istediğimi bir başka yolla açıklamam gerekirse; Örneğin intikam filmlerinin konularını okursanız veya fragmanlarını izlerseniz göreceksiniz ki karakerin intikam alma sebebini açıklarlar ki ilgi çekici olsun. İzleyiciye de sadece karakterin intikam alma yolundaki olaylarını ve final sahnesini izlemeyi bırakırlar. Buda malumunuz sırf reklam yapmak için yapımcılar tarafından verilen en büyük spoiler dir. Gelelim Interstellar'a: Nolan isminin marka değerinden dolayı reklam yapmasa da zaten bizler gibi Nolan'ın kemik izleyici kitlesi daha önceki başyapıtlar sayesinde oluştuğu için ve bu kitle de milyonları bulduğu için film her türlü izlenir. Bana göre benim düşündüğüm sebeplerden dolayı Nolan film hakkında ne detaylı bir konu bilgisi ne de film sahnesi paylaşıyor. Son olarak Nolan adamdır adamm

• aygun61 kullanıcısına yanıt
    katılıyorum ama bazne fragman ler filmdne farklı olur, interstellar fragman gibi.. narrator zaten aklımı aldı götürdü uzaklara...
  • Nolan boş iş yapmaz. Reis en ince ayrıntısına kadar irdelemiştir, düşünmüştür. Bu kadar genç yaşta, bu kadar efsane olabilen başka yönetmen varsa biri beni bilgilendirsin.
  • Voyager 1 den biraz ilham aldılar galiba. Çünkü Voyager 1 interstellar alana girmişti

http://voyager.jpl.nasa.gov/
  • Filmin fragmanı bu kadar kaliteli ise kimbilir film ne kadar kalitelidir . Hans Zimmer yine döktürmüş bu arada müziklerde ...
  • Gelecek ay Godzilla çıkışı ile yeni bir fragman gösterilecekmiş. 2 buçuk dakika sürecek diyorlar.
  • Warner Bros Lübnan kaynaklı bir söylentiye göre;
    İkinci teaser trailer Godzilla filmi öncesinde salonlarda gösterimde olacak. Süresi 2 dakika 30 saniye

Godzilla'nın Türkiye'de vizyona giriş tarihi 16 Mayıs, siteye göre teaser 12 mayıs'ta online yayında olacakmış.
    http://emileeid.com/2014/04/25/exclusive-new-trailer-from-interstellar-to-debut-with-godzilla/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 26 Nisan 2014; 15:59:37 >
  • Sadece fragmani icin sinemaya gidilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu fragmanı nolan'ın adını vermeden izletsen şu konudakilere, yarısı burun kıvırır amma şekilci adamlarsınız.
  • Limitles L kullanıcısına yanıt
    aynen
  • Haykıran Bıngıldak kullanıcısına yanıt
    Adi yetior iste adamin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün aynı fragmanı izlemekten skıldık artık yeni fragman gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Warner Bros Lübnan kaynaklı bir söylentiye göre;
    İkinci teaser trailer Godzilla filmi öncesinde salonlarda gösterimde olacak. Süresi 2 dakika 30 saniye

Godzilla'nın Türkiye'de vizyona giriş tarihi 16 Mayıs, siteye göre teaser 12 mayıs'ta online yayında olacakmış.
    http://emileeid.com/2014/04/25/exclusive-new-trailer-from-interstellar-to-debut-with-godzilla/

• Yeni fragman geliyor

INTERSTELLAR
    TYPE Trailer
    APPROVED RUNNING TIME 2m 24s
    RELEASE DATES 07/11/2014
    DIRECTOR(S) Christopher Nolan
    CUT This work was passed uncut.
    Also known as INTERSTELLAR (TRAILER F2)
    Distributor(s) Warner Brothers Entertainment UK Ltd
    Classified date(s) 02/05/2014
    BBFC reference BTxxx307758

http://www.bbfc.co.uk/releases/interstellar-filmtrailer-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 3 Mayıs 2014; 17:17:29 >

• Intruder kullanıcısına yanıt
    bugün mü?
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Gelecek 2 hafta içerisinde.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.