Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.730
Cevap
48
Favori
186.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Altındıdan çıkardım şimdi birileri şikayet edilcek o kadar yazdık silinmesin boşuna

Bu arada dediğin gibi yapsalar iyi olurdu ama WB disney gibi sıcak bakmıyor işe.Mesela Disney giti stüdyo kurdu Marvela adamlar disneyden bağamsız film yapıyor tek sorunu disneyle birlekte olduğu için tüm yaşlara hitap etmek.Yani Zack gibi bir yönetmenle aksiyon ve kandan geçilmeyen bir film yapsa düşünemiyorum bile nasıl olurdu.WB sevmediğim bir firma hkaikaten.Yani sen tut GLyi öyle böyle değil tammaen değiştir de filmini çek ve filmi yarıda bitir hani ikincisi gelsin diye sonra 2.yi çekme WB bu filmden sonra nasıl toparlıcak çok merak ediyorum marvel her ne kadar batman veya man of steel seviyesinde filmler çıkarmasada izleniyor ve her geçen gün ileyici sayısı artıyor.Marvel birde thoru bile ironmanle aynı giçte bir karakter oarlak gösterip uzaylı yaptı ama bunun sebebi marvela Zackteki gibi bir izin verilmedi yani adam Metropilisi yıktı insanlar öldü kan vahşet ve hakikten süpermani yansıttı ama marvelda böyle birşey yapmaya izin yok.Yani en son Fantastik dörtlüde koscoca galactusu toz dumanı yapıp ssyi sivri sineği elektripli tuzak lambasıyla öldürür gibi yakaladıktan sonra marvelının film yapmamasına karar vermiştim Ama sonra ironmanle toparladılar.

Biliyormusun mesela WB o kadar umursamıyorki DCyi ve kahmranları şu Arrowu bile kendisi yapmıyor.Hakikten nefret ediyorum.Ya marvel dizi yapıyor tutmadığı halde benim dizim diye destekliyor ve arkasında disney var.Ama bu arrowun bir reytingi düşsün dizi yayından kalkar.Ya adamlar sırf flasha film çekmemek için dizi yapıyor ve onuda arrowun yapımcıların yaptırıyor ve yönetmen ve senaristtide aynı olucak Tamam Arrowun tüm ekibi başarılı ama demek istediğim WBninde desteklemesi lazım desteklemicekse niye aldıkı.En azından Disney gibi az bütçeyle yapsınlar ama yinede yapsınlar film görelim her sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

@The Silver Surfer

Altındıdan çıkardım şimdi birileri şikayet edilcek o kadar yazdık silinmesin boşuna

Bu arada dediğin gibi yapsalar iyi olurdu ama WB disney gibi sıcak bakmıyor işe.Mesela Disney giti stüdyo kurdu Marvela adamlar disneyden bağamsız film yapıyor tek sorunu disneyle birlekte olduğu için tüm yaşlara hitap etmek.Yani Zack gibi bir yönetmenle aksiyon ve kandan geçilmeyen bir film yapsa düşünemiyorum bile nasıl olurdu.WB sevmediğim bir firma hkaikaten.Yani sen tut GLyi öyle böyle değil tammaen değiştir de filmini çek ve filmi yarıda bitir hani ikincisi gelsin diye sonra 2.yi çekme WB bu filmden sonra nasıl toparlıcak çok merak ediyorum marvel her ne kadar batman veya man of steel seviyesinde filmler çıkarmasada izleniyor ve her geçen gün ileyici sayısı artıyor.Marvel birde thoru bile ironmanle aynı giçte bir karakter oarlak gösterip uzaylı yaptı ama bunun sebebi marvela Zackteki gibi bir izin verilmedi yani adam Metropilisi yıktı insanlar öldü kan vahşet ve hakikten süpermani yansıttı ama marvelda böyle birşey yapmaya izin yok.Yani en son Fantastik dörtlüde koscoca galactusu toz dumanı yapıp ssyi sivri sineği elektripli tuzak lambasıyla öldürür gibi yakaladıktan sonra marvelının film yapmamasına karar vermiştim Ama sonra ironmanle toparladılar.

Biliyormusun mesela WB o kadar umursamıyorki DCyi ve kahmranları şu Arrowu bile kendisi yapmıyor.Hakikten nefret ediyorum.Ya marvel dizi yapıyor tutmadığı halde benim dizim diye destekliyor ve arkasında disney var.Ama bu arrowun bir reytingi düşsün dizi yayından kalkar.Ya adamlar sırf flasha film çekmemek için dizi yapıyor ve onuda arrowun yapımcıların yaptırıyor ve yönetmen ve senaristtide aynı olucak Tamam Arrowun tüm ekibi başarılı ama demek istediğim WBninde desteklemesi lazım desteklemicekse niye aldıkı.En azından Disney gibi az bütçeyle yapsınlar ama yinede yapsınlar film görelim her sene.

Fantastic Four meselesine gelmeyelim tam bir rezaletti ayrıca Silver Surfer'ın yükselişinde Galactus hemen niye gelsin ki? Resmen bütün senaryoları yediler, süpürdüler. Ulan bi insanlara tanıt Silver Surfer kimdir nasıl oldu, neyle oldu. Hiç yok Gücü nasıl oluyor felan bunları bilen insan yok. Böyle filmi izleyip adam akıllı yorum yapacak insan sayısı az yani vallahi zaten Film değilde o çr elimde var yani Galactus affediyor ve açlığından dolayı dünyayı terk ediyor Ayrıca bir diğer etken Galactus Silver Surfer'a diyor tek sevdiğim ulağım(hizmetkarımsın) dedi yani Galactus öldürürdü ama aç olduğundan Silver Surfer'a diretmedi ve başka gezegenlere yöneldi. Ayrıca Silver Surfer ile ilgili bir sürü çr var gerek Galactus olsun gerek DC karakterleri olsun, ben iyi olan her şeyin hakkını veririm yani göze hitap eden değil popüler olup olmaması önemli değil önemli olan bi fark olması nasıl işlendiği felan onlar ilgimi çeker. Yani milyon dolarlar yatırılan bir filmde oyuncu yoksa yazık yani paraya dimi?

WB çizgi film yapsın harbi Bugs Bunny gibi vallahi bak film yapınca b*ku çıktı ayıptır söylemesi bide günümüze hitap eden filmlere el atınca sponsor olunca olmuyor ya. Paramount felan olsa mis gibi olacak. Vallahi Smallville çok şahaneydi.

Ya Marvel zaten ayrı bir kafa Scarlett Johannsonlar, Chris Hems.ler ondan sonra ellerinde bir sürü oyuncu, karakter var ama yansıtamıyorlar ağa. Koy onu DC'ye yemin ederim Superman etkisi yaratır

Spider-Man bence popüler olarak en üst seviyede Marvel'da başkası değil, Silver Surfer zaten başka bir boyut film olarak yapılacaksa bence profesyonel sponsor ve yönetmenle çalışınca bence yine farklı bir görüntü ortaya çıkar abudik/gubidik şeylerle gelmesinler vallahi. Avengers 2'de işte Thanos geliyor hemencecik. Loki direk yenildi ben anlamadım vallahi Loki dediğin biraz farklı bir karakter olur ÇR'lerde hep farklı ama işte yansıtamıyorlar böyle saçma sapan şeyler yapınca insan çileden çıkıyor isyan ediyor.

Thor? Mjolnir? Teknoloji? Iron Man? vallahi bunada pes diyorum doğrusu Odin oğlu Thor mu yoksa halktan biri Iron Man mi? Marvel nasıl bir kafa Ya her hangi birine sor Thor mu Iron Man mi diye vallahi Iron Man diyorlar Ayrıca Superman vs Hulk o zaten başka bir boyut onada Hulk diyen var be

• Fragman resmen hayal kırıklığı oldu. Beklediğim şeyden ancak bu kadar uzak olabilirdi. Hayırlısı artık önümüzdeki fragmanlara bakacağız artık.
  • fragman bana fırtına öncesi tatlı bir sessizlik gibi geldi. Nolan ın tüm filmlerinde olduğu gibi yine mantığımıza yatan bir fikir (fantastik bilimkurgu) havası var yada bana öyle geldi benim esas merak ettiğim Nolan ilk defa Wally Pfister olmadan film çekiyor. bakalım Wally Pfister mı çok iyimiş yoksa Nolan damı değnek varmış
  • LPCM çıktı mı fragman için?
  • Orjinal Türkçe Altyazılı Fragman

İndirme Linkleri:
    MP4
    http://pdl.warnerbros.com/wbol/tr/movies/interstellar/interstellar_tlrf1_tr_sub_480p.mp4
    http://pdl.warnerbros.com/wbol/tr/movies/interstellar/interstellar_tlrf1_tr_sub_720p.mp4
    http://pdl.warnerbros.com/wbol/tr/movies/interstellar/interstellar_tlrf1_tr_sub_1080p.mp4
    MOV
    http://pdl.warnerbros.com/wbol/tr/movies/interstellar/interstellar_tlrf1_tr_sub_480p.mov
    http://pdl.warnerbros.com/wbol/tr/movies/interstellar/interstellar_tlrf1_tr_sub_720p.mov
    http://pdl.warnerbros.com/wbol/tr/movies/interstellar/interstellar_tlrf1_tr_sub_1080p.mov

Video Warnerbrosturkey sayfasından... böylece filmin Türkçe başlığı da böylece kesinleşmiş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 18 Aralık 2013; 20:30:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

@The Silver Surfer

Hocam Flash'In filmi gelecek 2016 da..

• Jodie fosterın oynadığı contact filmi var konuya yakın olarak.Sevdiğim bir konudur nolanla şahlansın.hadi bakalım beklemede kalalım.
  • Fragman mükemmel, tek kelime ile MÜ-KEM-MEL!!! Ters köşe yaptı ben daha gerilim dozu yüksek bir fragman bekliyordum fakat muazzam ötesi.%100 emin olduğum bişey varsa bu film açık ve net bi şekilde belirtiyorum IMDB'de ilk 10'a rahat giricek.%10000 eminim.Gravity 8.4 ise bu film en kötü 9.3 olucak en kötü o da.Fragmanı işim gereği 2 gündür aralıksız dinliyorum, mp3 şeklinde.Ciddiyim gerçekten aralıksız 2 gündür her bilgisayara geçtiğimde müzik niyetine açıp fragmanı dinliyorum yani.Ses kullanımları muazzam, footage'ler ise filmden değil.Tek bi footage filmden o da sonda ki sahne.Harika olcak harika!! Yakın bi zaman da motion graphic çalışmasını yapıcam burada paylaşırım + fan made trailer'ını da hazırlıycam onu da paylaşırım.Hatta müziğini de yaparsam şaşırmayın

• İşin içinde Nolan varsa izlenir yav, fragmanda iyiydi ama filmle alakalı pek sahne yoktu.Yine de bekliyorum.
  • fragman da film ile ilgili sahne yok adamlar işi biliyor adamalar akıllıca yapmışlar hiç olmamasındansa erkenden böyle bir fragmanla milleti gaza getirmek akıllıca.
  • Fragmanda 1:08'de başlayan müziği bilen var mı? Yoksa Zimmer başganın film için yeni bestesi mi?
  • Hans Zimmer'in film için yaptığı bir besteymiş.

• Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Hastayım bu adama ya, nasıl bir ilham nasıl bir yetenektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

Fragman mükemmel, tek kelime ile MÜ-KEM-MEL!!! Ters köşe yaptı ben daha gerilim dozu yüksek bir fragman bekliyordum fakat muazzam ötesi.%100 emin olduğum bişey varsa bu film açık ve net bi şekilde belirtiyorum IMDB'de ilk 10'a rahat giricek.%10000 eminim.Gravity 8.4 ise bu film en kötü 9.3 olucak en kötü o da.Fragmanı işim gereği 2 gündür aralıksız dinliyorum, mp3 şeklinde.Ciddiyim gerçekten aralıksız 2 gündür her bilgisayara geçtiğimde müzik niyetine açıp fragmanı dinliyorum yani.Ses kullanımları muazzam, footage'ler ise filmden değil.Tek bi footage filmden o da sonda ki sahne.Harika olcak harika!! Yakın bi zaman da motion graphic çalışmasını yapıcam burada paylaşırım + fan made trailer'ını da hazırlıycam onu da paylaşırım.Hatta müziğini de yaparsam şaşırmayın

işin ne merak ettim hazırlayacağın çalışmaları merakla bekliyorum kolay gelsin

• Nolan yine teaserda çok az şey gösterip beklentileri iyice büyüttü, bekle şimdi bekleyebilirsen.
  • Aynen bende
  • Abi hans zimmer yine beni dagıttı :(
    O ne müziktir yahu
  • CarlBenz kullanıcısına yanıt
    aynen adam her defasında vuruyor beni..
  • Küçücük fragmandan filmin dehşet-vahşet olacağını nereden çıkardınız yahu. Nolan varsa elbette ki çok güzel olacaktır. Ama imdb 1 numara olacak falan biraz saçma olmuyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.