Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.730
Cevap
48
Favori
186.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu film ne hasılat yapar ne başarı gösterir.Çok ama çok kötü patlayacak.Zaten hasılat yapmazsa Nolan için patlamış demektir adamlar parasına bakıyor.Çok kötü patlayacak öyle böyle değil diyeyim.Hasılat yapmaz o kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

Bu film ne hasılat yapar ne başarı gösterir.Çok ama çok kötü patlayacak.Zaten hasılat yapmazsa Nolan için patlamış demektir adamlar parasına bakıyor.Çok kötü patlayacak öyle böyle değil diyeyim.Hasılat yapmaz o kesin.

başarı gösterir mi bilmem ama hasılat yapacağını herkes biliyor ha öyle rekor falan kırmaz ama çok iyi hasılat yapacak eminim ben çünkü insanlar sırf yönetmeni için gidecekler filme içeriğine fragmanına bakmayacaklar bile ki ben de öyle yapıyorum Nolan'dan çirkin film çıkmaz
  • quote:

Bu film ne hasılat yapar ne başarı gösterir.Çok ama çok kötü patlayacak.Zaten hasılat yapmazsa Nolan için patlamış demektir adamlar parasına bakıyor.Çok kötü patlayacak öyle böyle değil diyeyim.Hasılat yapmaz o kesin.

Bir kenara not edin bu yorumu.
  • verdiğniz linklerin hiçbiri açılmıyor bölge kilitleri falan var . Nerden izleyebilirim yeni fragmanı ? edit : izledim tamam

kara deliğin içine giriyorlar galiba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 31 Temmuz 2014; 14:22:08 >
  • quote:

Nolan bu saatten sonra perdede Hacivat karagöz oynatsa gişe rekoru kırar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe altyazılı bekliyoruz
  • quote:

Patlama ihtimali var ama hasılat yönüne katılmıyor
    500 Milyon $ geçeceğine şüphe yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

quote:

Patlama ihtimali var ama hasılat yönüne katılmıyor
    500 Milyon $ geçeceğine şüphe yok.

bu film patlayacak tabi ama mükemmellik açısından patlayacak. nolan zirve yapacak bu filmle
  • Fragman güzel ilginç olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman çok sıkıcı geldi bana.
  • Nolan bu sefer, fragmanda gizemi mümkün olduğunca korumaya çalışmış. açık vermemeye çalışmış, bu açıdan iyi. fragman benim için yeterince doyurucu. çok kısa olarak gösterilsede oldukça harika efektler olacağı belli. bence film çok iyi olacak ama mükemmel olup olmayacağını sinemada izlerken göreceğiz. nolandan kötü bir kurgu çıkmaz zatende bu sefer beklenti hayli yüksek. kimsenin daha önce vermediği bir duyguyu vermeyi başarabilecekmi bakalım :)
  • Bu yılın en çok beklediğim filmi. Ayrıca yönetmeni ile konusu çok uyumlu. Eğer hayalimdeki gibi olursa hem ödülleri alır hemde iyi hasılat kaldırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8. Jüri Üyesi -- 23 Ağustos 2014; 13:30:55 >
  • bana da fake gibi geldi.
  • Benim adamım buradamı ben mi yanlış görüyorum ?

Kadro dehşet
    Müzikler Hans zimmer o bile yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 23 Ağustos 2014; 16:00:13 >
  • Film umarım mükemmel olur, ama fos çıkacak gibi, herkes Top 250'de ilk 10'a girecek bir film bekliyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Film umarım mükemmel olur, ama fos çıkacak gibi, herkes Top 250'de ilk 10'a girecek bir film bekliyor çünkü

Ah Türklerin ön yargısı var ya. Einstein haklıymış ya,önyargıyı yok etmek atomu bölmekten daha zor
  • Hocam film büyük ihtimalle en azından iyi olacak, işte herkes harikulade bir film bekliyor, Inception'danda kaliteli olacak bir yapım bekliyor.

Eğer bu film iyi olsa bile filme herkes ortalama puan verecek, çünkü herkes inanılmaz beklentiye girdi.

Umarım mükemmel olur
  • quote:

Hocam film büyük ihtimalle en azından iyi olacak, işte herkes harikulade bir film bekliyor, Inception'danda kaliteli olacak bir yapım bekliyor.

Eğer bu film iyi olsa bile filme herkes ortalama puan verecek, çünkü herkes inanılmaz beklentiye girdi.

Umarım mükemmel olur

inception'tan kaliteli olur beklersiniz.Puan 6-7 arası hasılat ise 500milyon dolar civarı olacaktır.Ayrıca Nolanın patlayan ilk filmi olacak
  • quote:

quote:

Hocam film büyük ihtimalle en azından iyi olacak, işte herkes harikulade bir film bekliyor, Inception'danda kaliteli olacak bir yapım bekliyor.

Umarım mükemmel olur

inception'tan kaliteli olur beklersiniz.Puan 6-7 arası hasılat ise 500milyon dolar civarı olacaktır.Ayrıca Nolanın patlayan ilk filmi olacak

Birisi ortaya çıkıp nolan'ın bu filmi kesin patlayacak diye bir şey ortaya atıyor. bütün akıllılarda onun peşinden gidiyor.
    Hayır patlasa ne olacak ki? Vizyona girince hepinizi dumur eder belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 23 Ağustos 2014; 22:47:33 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.