Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.734
Cevap
48
Favori
187.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

wes anderson daha iyi diyen olmuş. o zaman ingmar bergman da spielberg'den daha iyi bir yönetmen. karşılaştırma yaparken yönetmenlerin tarzları da aynı olsun.

nolan şu an o tarzın en iyi yönetmeni. çoğu efsane yönetmenin gereksiz ve kötü filmi vardır ama bu adam daha kötü film çekmedi. nolan kalite/film sayısı oranı en yüksek yönetmendir büyük ihtimalle.

Kaliteden kastınız nedir onu irdelemek lazım.İmdb sıralamasına bakarak filmleri kıyaslarsak hataya düşeriz.Nolan yeni neslin sevdiği tarzda filmler çeken belli bir kaliteyi tutturan sıradan bir yönetmendir benim gözümde.Wes anderson'u kıyaslamak için vermedim kendi tarzında çok başarılı bir yönetmen olduğu için örnek gösterdim.Yaptığı işlerle bence nolan'dan çok daha fazla saygıyı hakeden bir yönetmen...

İyi ama sizin yaptıgınız da yanlış. Ben de sinir oluyorum her şeyin altına nolan isminin yazılmasına bizim gençler arasında çok abartıldı ona hak veriyorum. Ama onların abartması ne çok çok iyi oldugunu ne de kötü oldugunu gösterir. Sonuç olarak bana göre yaptığı filmler senaryo anlamında biraz kendini tekrarlasa da gayet saygın bir yönetmen. Bu kısmı atlamamak lazım. Çok abartılıyor diye yönetmeni gömmeyelim

• İmdb puanları tek başına ölçü olmayabilir ama bu listenin de belirli bir standardının olmadığını kimse söyleyemez.Şu ana kadar hemen bütün listeyi izledim ve çoğunun listede olmayı hak ettiğini düşünüyorum.Nolana gelirsek yaptığı işler ortada ve şu ana kadar da gayet başarılı. Bu filmde de aynı noktayı yakalayacağını düşünüyorum.Ayrıca hangi filme kılı kırk yaracak şekilde bakarsanız mutlaka kusur bulursunuz.Bu sebeple beklentiyi yüksek tutmadan ve bazı şeyleri görmezden gelerek film izlemekte yarar var.
  •  Interstellar (2014) | Yıldızlararası
  • şu sıralar en çok izlemek istediğim film çıksın artık
  • Konudaki mesajlar silinmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 23 Eylül 2014; 17:41:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman 4'ün Gone Girl filmi ile yayınlanacağı kesinleşti...

Süre: 2:17

• senaryoları birbirini mi tekrar ediyor..

memento-batmanler-inception-prestige bunların senaryolarının birbirini sana ne düşündürdü be kardeş ...

imdb nin ilk 50 sini seyredin kaç tanesine hak etmiyo dersiniz merak ediyorummm
  • az kaldı
     Interstellar (2014) | Yıldızlararası Interstellar (2014) | Yıldızlararası

• Film 169 dakika olacakmış.

• 3 saate yakın bir süre çok büyük bir risk gerçekten.
    Bu film ya patlayacak ya da başyapıt olacak ortası yok sanırım...
  • 169 dakika olduğuna göre senaryoya baya güveniyolar demek ki.
  • Çok büyük bir merakla bekliyorum.Hadi bakalım.
  • --------------------------------------------
     Interstellar (2014) | Yıldızlararası Interstellar (2014) | Yıldızlararası Interstellar (2014) | Yıldızlararası

• Nolan çok efendi bir yönetmen adam bütün filmlerinde takım elbise giyiyor seviyoruz kendilerini zati kimsede aksini söyliyemez
  • 5 saat olsun başından kalkmam ben bu filmin.. 3 saat olmasına çok sevindim!
  • 3 saat mi Fragmanlarda Nolan bence de pek bir şey göstermedi,beklentim büyük tam istediğim tarzda Bilimkurgu/Dram karışımı güzel bir film olacak gibi duruyor
  • Nolan reyizin yaptığı her film izlenir

• Matthew reis icin izlicem

• Bir sivrizekalı yüzünden güzelim konular geride kalmış. Bir yukarı çekelim bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.