Bildirim
Interstellar (2014) | Yıldızlararası (281. sayfa)
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ne filmdi beehh... -
Film güzel tavsiye ederim. -
adam işsizliğin dibine vurmuş, yetmemiş resmen iftira atmış. ciddi, ciddi, sonuna kadar okudum yaquote:
Orijinalden alıntı: Eazy-E
şu sayfadaki yazılanları okudum bence tamamiyle saçmalık ama sizinde fikirlerinizi almak isterim
cooper tacizci ensest baba, murph cinsel istismara uğrayan kız. ?????
https://seyler.eksisozluk.com/hayranlikla-izledigimiz-bilim-kurgu-interstellar-aslinda-ensest-iliskiyi-konu-ediyor-olabilir-mi
-
Filmi izleyeli 3 yılı oldu, o zaman zarfında çok sık düşündüm ve hala da ara sıra düşünüyorum ama bugün ''Where we're going''i dinlerken aklıma bir anda bir fikir geldi, ardından onunla ilgili bir teori yazısı okudum ve beynimden vurulmuşa döndüm! Sonra Nolan'ın diğer filmlerinin son sahneleri aklıma geldi ve...
Baylar, sizlere muhtemel acı gerçeği açıklamak istiyorum ki, sanırım son sahneler
İşte beni beynimden vuran o yazı.http://www.konbini.com/en/entertainment-2/interstellar-ending-theory/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 17 Mayıs 2018; 19:46:54 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Assassino!
Filmi izleyeli 3 yılı oldu, o zaman zarfında çok sık düşündüm ve hala da ara sıra düşünüyorum ama bugün ''Where we're going''i dinlerken aklıma bir anda bir fikir geldi, ardından onunla ilgili bir teori yazısı okudum ve beynimden vurulmuşa döndüm! Sonra Nolan'ın diğer filmlerinin son sahneleri aklıma geldi ve...
Baylar, sizlere muhtemel acı gerçeği açıklamak istiyorum ki, sanırım son sahneler
İşte beni beynimden vuran o yazı.http://www.konbini.com/en/entertainment-2/interstellar-ending-theory/
Hocam ingilizceniz iyi galiba biraz daha detayli yazabilir misiniz bizde faydalanalım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aslında Cooper balıkmış, Tars da ağacın gölgesi -
quote:
Orijinalden alıntı: Johny Constantine
Aslında Cooper balıkmış, Tars da ağacın gölgesi
Neden olmasın Cooper 5 boyutta dolaşırken yanlışlıkla bir şeylere dokunup fiziksel nesneleri etkilyen ters etki yaratmış olabilir OMG Cooper bu nasıl olur
Hayranlar sakın alınmayın sadece ufak bir şaka yapmak istedim
Hmmm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 19 Mayıs 2018; 16:57:43 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam 5 boyutta dolaşırken birden sihirli asaya mı sahip oluyorquote:
Orijinalden alıntı: Mr. Cherittoquote:
Aslında Cooper balıkmış, Tars da ağacın gölgesi
Neden olmasın Cooper 5 boyutta dolaşırken yanlışlıkla bir şeylere dokunup fiziksel nesneleri etkilyen ters etki yaratmış olabilir OMG Cooper bu nasıl olur
Hayranlar sakın alınmayın sadece ufak bir şaka yapmak istedim
Hmmm
Alıntıları Göster
-
quote:
Hocam 5 boyutta dolaşırken birden sihirli asaya mı sahip oluyor
Neyse favori konuyu fazla kirletmeyelim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Nolan en sevdiğim senarist ve yonetmendir. İntersteller filmi de son dönemlerde izlediğim en iyi film. amma velakin filmi izlerken bende o duyguyu hissettim. Cidden nolan bu tarz bı anlatım yapmış.quote:
Orijinalden alıntı: Ryan Gosling
adam işsizliğin dibine vurmuş, yetmemiş resmen iftira atmış. ciddi, ciddi, sonuna kadar okudum ya
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 20 Mayıs 2018; 14:53:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Nicki değiştirince tanıyamadım bı an :D kardeşim bı gün evine misafir olarak gelip bütün DVD CD ne varsa toplayıp ateşe verecem . Ne bitmez koleksiyonun varmış yahu :Dquote:
Orijinalden alıntı: pokezoom
Nolan en sevdiğim senarist ve yonetmendir. İntersteller filmi de son dönemlerde izlediğim en iyi film. amma velakin filmi izlerken bende o duyguyu hissettim. Cidden nolan bu tarz bı anlatım yapmış.
Bir LEON hayranı olarak bu filme böylesine rezil söylemlerde bulunmanız beni cidden çok üzdü
[simage][/simage]
Forever LEON. Elimdeki orijinal diskin 11'inci yıl dönümünü kutluyoruz
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Nicki değiştirince tanıyamadım bı an :D kardeşim bı gün evine misafir olarak gelip bütün DVD CD ne varsa toplayıp ateşe verecem . Ne bitmez koleksiyonun varmış yahu :D
Yav altı üstü 100 adet orijinal filmim var vurmayın bu kadar Zaten son bir yıldan beri hiç orijinal almadım fiyatlar can yakıyor
Bu kadar mütevazı olma, sadece forumda 500 tane paylaşmışsındır :Dquote:
Nicki değiştirince tanıyamadım bı an :D kardeşim bı gün evine misafir olarak gelip bütün DVD CD ne varsa toplayıp ateşe verecem . Ne bitmez koleksiyonun varmış yahu :D
Yav altı üstü 100 adet orijinal filmim var vurmayın bu kadar Zaten son bir yıldan beri hiç orijinal almadım fiyatlar can yakıyor
Alıntıları Göster
-
quote:
Bu kadar mütevazı olma, sadece forumda 500 tane paylaşmışsındır :D
Bende yalan olmaz. Ortalama 95 adet orijinal film ve 15 adet orijinal müzik cd lerim var
Filmi iki üç kere izledim bu teorileri okumadan önce hiç böyle bir şey aklıma gelmedi, Bu tarz XXX izleyenlerin uydurduğu bir teori olduğunu düşünüyorum ben.quote:
Orijinalden alıntı: Yapayzeka037
Nolan en sevdiğim senarist ve yonetmendir. İntersteller filmi de son dönemlerde izlediğim en iyi film. amma velakin filmi izlerken bende o duyguyu hissettim. Cidden nolan bu tarz bı anlatım yapmış.
Alıntıları Göster -
Bol bol xxx de izledim ordan biliyorum. Orda da bilinç altına gönderi yapan kaliteli xxx ler oluyor mesela. Bunda da onu sezdim. Yalan yok nolan en sevdiğim senarist ama filmlerinde böyle şeyler kullanmayı seviyor.quote:
Orijinalden alıntı: Glorfindel1907
Filmi iki üç kere izledim bu teorileri okumadan önce hiç böyle bir şey aklıma gelmedi, Bu tarz XXX izleyenlerin uydurduğu bir teori olduğunu düşünüyorum ben.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Film izlerken böyle şeyler düşünmüyorum ben o yüzden bana saçma geliyor bu tarz düşünceler yani teoriler, Olmaz diyemem tabi herkesin görüşü farklıdır illaki. -
Hocam dediklerinde haklısın. Zaten izlerken böyle şeyler düşünmemek gerekir. Ama film bana ve benim gibi bir çok kişiye bunu sezdirmeyi de başarıyor. Nolan in bu tarz şeyleri yapması absürt bişey değil. Çoğu Hollywood filminde normal bı şekilde uygulanıyor zaten. Ensest ilişkiyi hissettirmeyi başarıyor. Bunu bilinçli yaptığını düşünüyorum ben. Nolan insan icgudusunu iyi biliyor. Aykırı olan şey her zaman cezbeder. Nolan bu sektörde bir numara. Bunu ondan iyi bilen olamaz. Sonuçta bu filmi kötü yapmaz. Hala kaliteli ve en iyi filmlerden biri.quote:
Orijinalden alıntı: Glorfindel1907
Film izlerken böyle şeyler düşünmüyorum ben o yüzden bana saçma geliyor bu tarz düşünceler yani teoriler, Olmaz diyemem tabi herkesin görüşü farklıdır illaki.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X