Şimdi Ara

İntertetimi iptal edip Vodafone a geçtim yanlız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İntertetimi iptal edip Vodafone a geçtim yanlız faturalar gelmeye evam etmiş ve şu an 5 faturaya 400 TL borcum görünüyor.

5 ay önce iptal ettim ve internetim kesildi. (vodafone bağlayana kadar 2 hafta internetsiz kaldık)
    Türk Telekomdan Modem almamıştık.
    Taahütümde devam ediyor diyorlar ben 12 aylık yaptırdığıma %100 eminim ancak onlar aradığımda 24 ay yaptırdığımı söylüyorlar o sebeple hala iptal ettiremedim (dondurdum)
    Şikayet talebinde bulunup telefon görüşmelerinin dinlenmesini istedim sonuç olumsuz çıktı tabikide.
    Elimde 2 ev arkadaşımın şahitliği dışında hiçbir kanıt yok.

Ne kadar sçtım?

• busteray B kullanıcısına yanıt
    hocam sorununuzu bilmem bence hakem heyetine gidin şikayette bulunun bu arada bende ttnet taahhütüm bitiyor vodafone geçecem siz hangi paketi aldınız acaba
  • kardeş sözleşmenin nüshası yok mu sende

neye imza attığını bilmiyor musun

turk telekom online işlem merkezine girebilirsen orada sözleşmeni taramış şekilde bulabilirsin

24 ay mı 12 ay mı gözükür orada

ikincisi zaten 12 ay geçmişse bile 24 ay taahhütte herhangi bir ceza ödemeden internetini iptal ettirebilirsin

http://www.milliyet.com.tr/tuketiciye-taahhut-oyunu-/ekonomi/detay/2105735/default.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

kardeş sözleşmenin nüshası yok mu sende

neye imza attığını bilmiyor musun

turk telekom online işlem merkezine girebilirsen orada sözleşmeni taramış şekilde bulabilirsin

24 ay mı 12 ay mı gözükür orada

ikincisi zaten 12 ay geçmişse bile 24 ay taahhütte herhangi bir ceza ödemeden internetini iptal ettirebilirsin

http://www.milliyet.com.tr/tuketiciye-taahhut-oyunu-/ekonomi/detay/2105735/default.htm

Nüshası duruyodu ama internet zaten iptal oldu diye çokta tutma gereği duymadım. (Modem kutusundaydı bende taşınırken attım)
    Taahüt se ayrı muama 1 buçuk yıl önce arayıp bir yıl uzatmak istermisiniz dediler yoksa fatura 60'ken 75 olcak dediler bende tamam dedim.
    İmza mimza yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

hocam sorununuzu bilmem bence hakem heyetine gidin şikayette bulunun bu arada bende ttnet taahhütüm bitiyor vodafone geçecem siz hangi paketi aldınız acaba

Vodafone dan hiç memnun değilim.
    2 hafta önce ben ben yokken arkadaşlar faturaları ödemeyi unutmuş(Öğrenci evinde 3 kişiyiz normalde internet faturası benim sorumluluğumdu yazın ben yokken onlar ödeyecekti)
    Eve geldikten 10 dk sonra telefondan ödedim, hala internet bekliyoruz
    Müşteri hizmetlerini 20 kez aradık, 3 farklı arıza kaydı oluşturuldu. İlk ikisinde evdeki kabloları kontrol edin dediler.

Vodafone TT altyapısını kullandığı için arıza kaydına TT ekipleri gelip bakıyormuş bu yüzdende çok sorun çıkıyor (Türk telekom ekibi kutuya bakabiliyor vodafone bakamıyomuymuş neymiş.)

Hatta herifler fatura ödenmeyince hattı merkezden kapamak yerine direk gitmişler kutudaki kabloyu sökmüşer...

• Hatta bilen varsa ne kadar süre internet gelmezse taahütten cezasız cayabilirim öyle bir hakkım varmı?
  • busteray B kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan kötünün iyisi yine ttnet başıma iş almayayım teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.