Şimdi Ara

İntihar edeceğim lütfen okuyun. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne kadar orjinal bir fikir. Eminim daha once kimse bunu dusunememistir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal fobilisin kardeşim anlattıklarına göre tedavi alman gerek.
  • ya şimdi bu mesajı bu konuları hiç yaşamamış bir sürü insan cevaplayacaktır. sanki senin derdinin ''dert'' olmadığını çok kolay çözülebileceğini hissettireceklerdir biliyorum.
    bende aynı şeyi yaşadım ama lisede. başka bi lisedeydim şehir dışı. sonra kendi liseme geçtim herkes arakadas ortamını kurmuştu ve herkes tam nefret ettiğim insanları kullanarak beslenen tiplerdi. ne yaptıysam olmadı. sadece yıprandım. ve 1.5 yılın sonunda kedimin vefat etmesi de bi etken ''napıyorum'' dedim. şehirdeki herkes böyleydi. bende böyle olmayan düşük puanlı bir liseye geçtim. şimdi dönüp bakıyorumda kimse için üniversiteni bozmamalısın. ben lisede bozdugum içni şuan daha ne okuyacğımı bile bilmez bir haldeyim. derslerim berbat gitti kimse destek olmadı yol göstermedi. milletle kolay arkadas olurum diye etrafıma aptalları doldurdum. bunun çözümü ne bilmiyorum ama sahip olduklarını harcama. sonra gerçekten ihtiyacın oluyor. şuan böyle düşünmüyorsun biliyorum. ama harcama işte. hayatını bile harcamayı düşünüyorsun yapma.
    şehrinde olan etkinliklere konserlere katılabilirsin. istanbuldaysan zaten daha kolayı yok. küçükçiftlik, maslak arena daki konserlere git. biraz kafan güzel olunca herkese meraba dersin. illa birileri çıkar. twitterden benzer muhabbet yaptgın insanlar bulabilirsin. vs. tekrar ediyorum lütfen sahip olduklarını harcama

• 1- Okumadım

2- Umrumuzda değil

3- 7 milyar insanın içinde (belkide 8) nedenseni umursucaz, geberirsen geber

4- İntihar etmen herşeyi daha iyi yapmıcak. Aksine korkaklığını herkese kanıtlamış, göstermiş olucaksın. Hayatı yaşamaktan korkan...
  • Kardeşim öncelikle sakin ol,sana benzer bir durumdaydım 2 gün öncesine kadar,bazı halletmem gereken sorunlar vardı tek basıma ne yaptıysam ne ettiysem başaramadım.Bir arkadasımı çağırdım gittik bi kafeye oturduk kızla ilgili ne var ne yok herşeyi ortaya döktük ve öyle bir rahatladım ki. Beynime format atmıs gibi oldum.Hatalarımdan ders çıkardım 2 arkadaşımdan da görüşlerini aldım kız hakkında hepsi aynı çözümü önerince bende uygulamaya karar verdim bana dedikleri şuydu boşver şu kızı üstüne düşme artık dedi gerçekten öyle yaptım bununla olan mesajları sildim listede son sıraya aldım ve artık o konuşursa konusuyorum o mesaj atarsa mesaj atıyorum.

Yani şöyle ki otur bir gün düşün ne oldu ne yapabilirim hepsini hesapla arkadaşlarından fikir al kendini karamsarlığa düşürme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen umursama kardeş.
    umrumuzda" degil diyip kendini baskalari da varmis gibi destekleme. umrumda degil diyemeyen bi korkaksin daha.
    hadi egonla kostur sen gelme buralara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpio97

sen umursama kardeş.
    umrumuzda" degil diyip kendini baskalari da varmis gibi destekleme. umrumda degil diyemeyen bi korkaksin daha.
    hadi egonla kostur sen gelme buralara

Sözlerin çelişiyor, umrumuzda değilin derken ben zaten kendimi de araya katıyorum. Ve bu arada hayatın acı bir gerçeği daha. Umrumuzda değilsin. Kendini kandırma. Kimse seni umursamıyor. Bu hayat korkakları hatırlamaz.
  • Dostum bak benım hayatımda aynı senınki gibiydi ben daha kötüydüm boş bir insandım liseden atılmıştım ve 2 sene evde oyun oynayarak geçirdim arkadaşlarım yine vardı ama takıldıkları zaman beni hiç çagırmıyorlardı çıldırıyordum resmen hatta bazen ben aşşagıya inip onların yanına gidiyordum durduk yere ama yine beni adam yerıne koyan yoktu taa ki çalışmaya başlayıncaya kadar cebime biraz para girmeye başlayınca dostum inanki cepte para olunca o kadar çok arkadaşın oluyor ki ama bu sefer senın onlara ihtiyacın olmuyor yani dostum inan bak bende senın yaşıdıgın psikolojının aynısını yaşadım geceleri öyle aglıyordum ki kendi kendime çok şükür o psikolojiden çıktım.Dostum diyecegim o ki tamam ögrenci adamsın parayada ihtiyacın olabilir ama biraz iş ortamına girip çalışman lazım cebine biraz para girsin o zaman farkı gör derim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.