Şimdi Ara

İntihar edeceğim lütfen okuyun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.Ben şu an 18 yaşında üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim.Şehir dışında okuyorum ve ailemden 10 saat uzaktayim.Devlet yurdunda kalıyorum.Benim bu zamana kadar hayatim bilgisayar başında geçti. Hiç arkadaşım olmadı okuldakilerle doğru düzgün konusmadim dışarıda takilmadim.Eksikliğini hissetmedim çünkü ailem yanimdaydi akrabalarim falan vardı.Ama su an üniversitede 1 tane arkadaş edinemedim nerdeyse 1 yıl bitti.Başta herşey güzel kimse birbirini tanimayinca fakat zaman geçtikçe millet yakinlasiyor ben hep kopuk kalıyorum hala kimseyle samimi olamadim.başta takildigim birkaç kişi var fakat artık kendilerine has sohbetleri oluşmuş ben onlara karşı daha yabancı oldugum için katilamiyorum yanlarında sıkılıyorum.herkes kendi arkadaş grubunu oluşturdu herkes sadece kendi grubuyla takılıyor fakat ben tek kaldım.şimdi diyeceksiniz gir bir gruba falan ama nasıl bir yol izleyecegimi nasıl arkadaş olacağını bilmiyorum kısaca bilmiyorum.Mesela hayatimda dikkatimi çeken birkaç ornek vereyim.Bizim sınıfta bir çocuk var biz bunla geçen sene aynı dersanede aynı siniftaydik fakat konusmuyorduk ama çocuğu tanıyordum.Sonra ben dershanenin face sayfasında bu çocukla aynı uniyi kazandigimi gordum mesaj falan attım oda attı falan dedim ben bunla falan takilirim.Sonra üni başlayınca ben sürekli bu çocuğun peşinde kuyruk gibiydim o napiyosa bende onu yapıyordum falan sonra bu çocuk kendi grubunu kurdu kızlı erkekli ben zaten kızlarla hayatta konuşamıyorum.sonra sohbetlerine falan katilamayinca koptu iliski ama arada okulun yemekhanesine rast gelirsem beraber gidiyoruz.ama mesela atiyorum benle birlikte 9 kişiyiz ya bunlar da 8 kişilik masaya geçtiklerinde hep dışarıda ben kalıyorum.Yurtta da edinemedim arkadaş çünkü yurt arkadaslarim kimse alınmasın ama çok dinciler ben de ateistim yalan yok inanmıyorum.fazla yakınlık kurmuyorum sürekli din konuşuyorlar falan çok nadir konusuyorum onlarla.sonra geçen bir olayı anlatayım şimdi geçen bizim yurdun yanındaki odada bir çocuğun doğum gunuymus.bunlar da supriz yapıp pasta falan aldılar fakat yanlarindayim ama ne beni çağırdılar oraya ne pasta verdiler.bu çok koydu.ondan sonra odamdakiler bir çocuk var 4 kişilik bizim oda mesela yemek yemeye gidince eğer diğer çocuklar varsa yemeğe geliyormusunuz falan diyor ama odada tek ben varsam hiç bana sormadan gidiyor yemeğe gittiğini anlıyorum çünkü geldiğinde yemegemi gittin diye soruyorum evet diyor.bunlar sadece birkaç ornek.burda da hayatın okuldan yurda yurttan okula hiçbir sosyal hayatim yok arkadaşım yok eglenmiyorum.ama gençlik yillarimin hayatimin en guzel yillarinin böyle çöpe gitmesi beni uzuyor.Hiçbir ilgi alanim yok kültürlü bilgili bir insan da değilim haberleri takip etmiyorum tek yaptığım face de bos boş takılmak arada müzik dinlemek falan.hala oyun oynuyorum ama öyle sık değil çünkü artık eskisi kadar zevk vermiyor.size hayatımı anlattım buna gore ne yapmalıyım lütfen sonuna kadar okuyun çünkü intihar etmeyi bile düşünüyorum.aileme de doğru düzgün anlatamiyorum uzulmesinler diye.lütfen yardım edin bana.tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarından itibaren değiştir huylarını insanlardan çekinmemeye çalış ders bittikten sonra konuş birileriyle bi çay ısmarla onun arkadaşlarıyla tanışırsın okulun kantininde takıl zaman geçir çevreni genişlet imkanın varsa eve çık intihar çözüm yolu degil
  • bi insan arkadaşım yok diye neden intihar etmek ister ben bunu anlayamadım henüz. 26 yaşıma girdim nereden baksan 4-5 senedir arkadaşım yok gerçek anlamda arkadaşım sadece ben yani tek 1 only 1 only me ve ailemle beraberde yaşamıyorum tek başıma 1+0 evde stüdyo evde yaşıyorum ve çalışıyorum ama hiç arkadaşım olmadığı için intihar etmeyi düşünmedim hayatımdan memnunum. ve işin kötü yani çevremde hiçkimsenin olmamasından dolayı bi üzüntü duymuyorum babamla en son 2 sene önce felan konuşmuşumdur annemi bayramda gördüm, kız arkadaşımda yok, ayda 1,2 kere paralı çağırıyorum eve hayatım böyle ev iş iş ev olarak devam ediyor ama intiharı düşünmedim. şimdi gelelim soruya sen neden intihar etmek istiyorsun tek başına olduğundan dolayımı ? benim zamanımda o kadar çok arkadaşım vardıki birisi maddi yönde kullandı beni sömürdü, diğerinin sevgilimle aldattığını öğrendim, bir diğeri tambir kansız çıktı "adı taylan olanlar esmer ve ya*şak olur" diye bir başlık bile vardı ekşide dün gördüm vay be adamlar resmen haklı dedim... tek kalmak intihar etmeyi gerektirecek bi davranış değil 4-5 senedir yanlızım ve pişman yada üzgün değilim mutluyum hayatımdan

• The_GodFather. kullanıcısına yanıt
    Ama hayatim mal gibi geçiyor su an en güzel zamanlarim zaten ilerde ise gidicem full hayatı en dolu en coşkulu yasamam gereken zamanlar bu zamanlar fakat bomboş geçiyor kimsem yok.bunca zaman yalnizdim ama sıktı artık bende arkadaslarlarimla gülmek coşmak eğlenmek istiyorum bomboş yurtta tikili kalmak istemiyorum.

• Kimse beni iplemiyor mesela yurtta odada bir çocuk var sürekli laf sokuyor.sınıfta kimse halimi hatrimi sormuyor hep ben gidiyorum yanlarına ama sanki yanlarına gelmemden memnun degillermis gibi öyle hissediyorum.ortaokulda lisede hep benle dalga geçtiler belkide bundan insanlarla konuşamıyorum dalga geçmelerinden korktuğumdan dır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepfears -- 29 Şubat 2016; 19:49:40 >
  • Derslerine kas
    Kitap oku, bunlar seni epey mesgul edecek

• Kardeşim ama artık hiçbirşey yapasim kalmadı insanlarla konuşmaya açım bildiğin konuşma ihtiyacı hissediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir hobi edinip o hobiyle uğraşanlarin kurduğu topluluklara katilmayi dene.
    Onu da yapamazsan göz ardi etmeye calis biraz.
    Hatta okulu dondur askere git

• Bunlar aradığım cevaplar değil ne yapmalıyım.

• Tek derdin kitap okumak.
    Yaziyi okurken biran beni anlatiyorsun sandim. Liseden kalan bir arkadas grubum var ve bunlarin icinde aynen senin bahsettigin gibiyim dislanani laf sokulup terkedilen hep bendim. Ama ilkokuldan gelen kitap okuma aliskanligimi devam ettirdim cok farkli bakis acilari kazandim. Kitap beni olgunlastirip buyuttu adeta. Bir diger yandan muzige ilgi duymaya basladim. Once rock sonra jazz alaninda 1950-2000 yillari arasinda yazilan butun sarkilara hakimiyet kurdum. Evet kolay degildi bu yaptigim 100gb dolaylarinda bir arsiv hepsinin melodisini dinleyip ezberlemek ama bunlari hep sevdigim icin yaptim. Ve bende senin gibi bu yil uniye gittim. Etrafimda insanlar fir donuyor ama hicbirine yuz vermiyorum. Nasil etrafimda oluyorlar dersen sadece kendimi anlatiyorum. Lisede ektigimi biciyorum muzik kulturunden bir kac kitaptan girince cevrem genisleyiverdi bir anda. Ama hicbirinin ne numarasini aldim nede bir daha gordum. Su an bu yillik okulu bitirdim. Yani muafiyet ile yarim donemde halletim. Ve yanimda hicbir kimse yok. Aksine ayni unide liseden sira arkadasim okuyor onunla bagimiz da koptu. 1+1 ev tuttum tek basima yasiyorum. Ailemide tek yasamak konusunda ikna ettim. Bundan iyisi can sagligi. Ayrica ateistim demissin bence ateist olmak icin biraz fazla genc yastasin. Dini kaynaklara biraz daha hakimiyet kurmayi denedinmi mesela. Aklina takilipta seni ateizme surukleyen sorularin cevaplari vardir belki bunlarida bir arastiriver iyi bir ugras olur. Kafana takilan bir soru olursa pmden gel. Bu arada hangi unidesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ac ocagi yat uykuya bunu kendimde yapasim var

• quote:

Orijinalden alıntı: frood

Tek derdin kitap okumak.
    Yaziyi okurken biran beni anlatiyorsun sandim. Liseden kalan bir arkadas grubum var ve bunlarin icinde aynen senin bahsettigin gibiyim dislanani laf sokulup terkedilen hep bendim. Ama ilkokuldan gelen kitap okuma aliskanligimi devam ettirdim cok farkli bakis acilari kazandim. Kitap beni olgunlastirip buyuttu adeta. Bir diger yandan muzige ilgi duymaya basladim. Once rock sonra jazz alaninda 1950-2000 yillari arasinda yazilan butun sarkilara hakimiyet kurdum. Evet kolay degildi bu yaptigim 100gb dolaylarinda bir arsiv hepsinin melodisini dinleyip ezberlemek ama bunlari hep sevdigim icin yaptim. Ve bende senin gibi bu yil uniye gittim. Etrafimda insanlar fir donuyor ama hicbirine yuz vermiyorum. Nasil etrafimda oluyorlar dersen sadece kendimi anlatiyorum. Lisede ektigimi biciyorum muzik kulturunden bir kac kitaptan girince cevrem genisleyiverdi bir anda. Ama hicbirinin ne numarasini aldim nede bir daha gordum. Su an bu yillik okulu bitirdim. Yani muafiyet ile yarim donemde halletim. Ve yanimda hicbir kimse yok. Aksine ayni unide liseden sira arkadasim okuyor onunla bagimiz da koptu. 1+1 ev tuttum tek basima yasiyorum. Ailemide tek yasamak konusunda ikna ettim. Bundan iyisi can sagligi. Ayrica ateistim demissin bence ateist olmak icin biraz fazla genc yastasin. Dini kaynaklara biraz daha hakimiyet kurmayi denedinmi mesela. Aklina takilipta seni ateizme surukleyen sorularin cevaplari vardir belki bunlarida bir arastiriver iyi bir ugras olur. Kafana takilan bir soru olursa pmden gel. Bu arada hangi unidesin
    öncelikle şu pc'yi kaldır kaldırdıktan 1 hafta sorna geri açarsan kır veya ailene ver bunu benden saklayın de. ardından git hobilerin neyse örneğin kitap okumaysa git bir kitap kulübüne çözümlemelerine katıl ki benim yaşadığım minicik şehirde bile bunu yapan 2 grup var, he diyosan ki kitap okumayacağım hobi yapmayacağım hiçbir şey hakkında bilgim olmayacak ot gibi yaşayacağım intihar etmek çözümdür hiç yardım arama çünkü pek de yaşamayı hak etmiyorsun sen de bunun farkındasın.

• Okuldaki insanların o kadar boş muhabbetleri var ki size anlatamam onların ne kitap okuduğu ne müzik dinlediği ne film izlediği var doğru düzgün fakat yaptıkları muhabbet geyik muhabbet.benim sorunum da bu zaten geyik ergen muhabbeti ilgimi çekmiyor.mesela 40 yaşındaki adamların sohbeti daha ilgimi çekiyor en azından bir konu hakkında konusuyorlar ama bunlar full ergen muhabbeti yapıyorlar benim sorunun da bu ergen muhabbetleri ne katılamamaktadır kendim ergen olduğum halde yanı yaş olarak

• Bir de çok somurtkanım asla gülemiyorum suratim hep asik hep bozuk güler yüzlü değilim öyle olunca da kimse bana yaklaşmak istemiyor kısaca herşey karman çorman ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim hiç bilmiyorum ormanda kaybolmuş gibiyim yonumu bulamıyorum

• Hem arkadaşım yok diyip hem de herkesi yargılamissin. Başarılar dilerim sana :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bilmiyorum sorun kimde uniyi değiştirmeyi düşünüyorum ama pek birşey degismicek sanırım daha sorunumu tam olarak cozemedim ama işte yukarıda anlattıklarımin hepsi hayatımın bomboş geçmesi arkadasimin olmaması insanlarla iliskilerimi gelistirememem sosyal hayatımın olmamasi hiçbir aktivitenin olmaması kitap spor vs.

• Amillian kullanıcısına yanıt
    Ben daha dibimdeki insanlarla konusamazken internetten birisiyle gorusmek tanışmak su an bana imkânsız geliyor.ben de çekingenlik var konuşamıyorum birilerinin yanına gidemiyorum hep icimden düşünüyorum şöyle yapsam olurmu böyle yapsam ne derler vs.bugüne kadar arkadasimin olmamasından kaynaklı hep kısaca nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum insanlara nasıl yaklasmam gerektiğini bilmiyorum.

• Şu hayatta annen ve babandan başka seni gerçek anlamda her şartta sevecek insan yok.

İstediğin kadar arkadaş edin akşam olunca herkes kendi kabuğuna çekilir ve dertleriyle başbaşa kalır,kimseyle zorla arkadaşlık yapılmaz,yapılsa da o kişi seni sürekli davranışlarıyla ve konuşmalarıyla ezer dediğin gibi ''kuyruk olursun''

İnsanlardan o kadar nefret ediyorum ki özellikle çevremdeki insanlardan hepsiyle laf olsun diye konuşuyorum çünkü muhabbetleri beni sarmıyor konuştukları klişe konulardan başka birşey değil(şu kızı şey yaptım,şu kupon tuttu,bunla yiyiştim)

İnsanlarla can ciğer arkadaş olmak zorunda değilsin,ne yaparsan kendine yaparsın intihar edersen arkandan ağlayacak 2 kişi var ''ANNE VE BABAN'' öteki insanlar arkandan aynen şöyle diyecek''ya sınıfta silik ve sessiz bir çocuk vardı intihar etmiş'' 2 gün konuşulacaksın sonra herkes seni unutacak.

Gerçekten istediğin bu mu ?

• ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    Tabiki de değil ama bazen gerçekten öyle bir his geliyor içime artık çözümü yokmuş gibi geliyor.

• Kendimi muzige verdim, kimseye ihtiyacim yok tek ihtiyacim daha cok muzik daha guzel bi kulaklik daha guzel bi piano

Eh heykeltras da olmak istiyorum ama ilk firsatta denicem.

Kendine bi ugras bul. Chopin ve schubertin hayatini okudum. Bence sen de okumalisin. Hayatlarini muzige dokebilmis insanlar. Yalniz olmalarina ragmen suan bircok insanin dertlerine derman oluyorlar muzikleriyle.

Arkadaslar kizlar populerlik bos, ben 3-4 sene once inanilmaz populerdim her kiz tanirdi sevgili olmak isterlerdi. Cok sevgilim oldu bu neyi degistirdi hicbir seyi. Bos beles hayallere bel baglamak sacma. Suan sevgilim olsa ne olacak canim cicim konusmalar falan fistan bos muhabbetler. Ben ruhumu muzikte buldum ve keske bir hayatim daha olsa diyorum. Dunyadaki butun muzikleri dinlemek istiyorum. Sanat dallari insani gelistirir. Tabi sen istiyorsan arkiler olsun kizlar gelsin kizlar gitsin, ortamin oldugu zamanda mutlu olamayacaksin. Hatta bu muydu diyeceksin. Cunku tamami cikarci bos tip dolu. Neyse kafa sisirdim, ortam pesinde kosma yeteneklerini kesfet

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.