Şimdi Ara

İntihar edeceğim lütfen okuyun. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sana büyük tavsiyesi.Kardeş ayağı arkadaş ayağı gerçekten boş.Çok arkadaşım vardı 1 tanesiyle kardeşten öteydik.Gün geldi çıkarları uymadı i bunu daha sonraları fark ettim ne aradı nede sordu.Şunu UNUTMA kızları bilmem ama erkeği 2 şey değiştirir. 1-Para 2- kız ortamı Bunları gören erkek arkadaşın varsa ve değişmemişse gerçek dost odur.Şu an benim çok samimi oldugum arkadaşım yok.Gerekte görmüyorum.Sana tavs,yem bu tür konuları kafana takıpta abuk subuk düşüncelere girme.Okulunu bitir.Yapabiliyosan bir kız arkadaşı edin.Varsın çirkin olsun.Bu tür konulardan birazcık olsun uzaklaşırsın.
  • SAÇMA SAPAN ŞEYLER YA. ulan hani dert yakınırsın bu durumu da intihar etcem ne ya trollük yapsam şimdi kızacaklar ama napayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Şu hayatta annen ve babandan başka seni gerçek anlamda her şartta sevecek insan yok.

İstediğin kadar arkadaş edin akşam olunca herkes kendi kabuğuna çekilir ve dertleriyle başbaşa kalır,kimseyle zorla arkadaşlık yapılmaz,yapılsa da o kişi seni sürekli davranışlarıyla ve konuşmalarıyla ezer dediğin gibi ''kuyruk olursun''

İnsanlardan o kadar nefret ediyorum ki özellikle çevremdeki insanlardan hepsiyle laf olsun diye konuşuyorum çünkü muhabbetleri beni sarmıyor konuştukları klişe konulardan başka birşey değil(şu kızı şey yaptım,şu kupon tuttu,bunla yiyiştim)

İnsanlarla can ciğer arkadaş olmak zorunda değilsin,ne yaparsan kendine yaparsın intihar edersen arkandan ağlayacak 2 kişi var ''ANNE VE BABAN'' öteki insanlar arkandan aynen şöyle diyecek''ya sınıfta silik ve sessiz bir çocuk vardı intihar etmiş'' 2 gün konuşulacaksın sonra herkes seni unutacak.

Gerçekten istediğin bu mu ?

Dostum ağzına sağlık.
    Bide şu var bak mesela bu DH de bir arkadaşlık söz konusu.Dertlerini paylaşıyorsun yardım istiyorsun farklı fikirler öğreniyorsun.İnanın bana gerçek hayattan daha çok sanal ortam keyif veriyor.

• Atestim mi dedin adamlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini ve çevreni çok yargılıyorsun.
    Üniversite arkadaşlıklarında %99 karşılıklı çıkar esastır, bunu reddeden insan sayısı da eminim çok azdır. Kimseyle canciğer olma derdine girme.
    100 kişiden birini bulursan o olur yanında. Onu da üniversiteden sonra yüksek ihtimalle kaybedersin.
    Uğraşmana yada intihar etmene lüzum yok.

Bu forumdaki hiçkimse senin orada arkadaş bulmana yardımcı olamaz zaten.
    Kiloluysan kilo ver, bilgisizsen bilgini artır. Kitap oku diyenler çok olmuş ben de katılıyorum.
    Hayatının altın yılları bunlar için geçerli olsun. İki club gecesi için kendini yemek, iki ergen gerizekalı insanın peşinde hayat geçirmek emin ol altın yıllarını boş geçirmene sebep olur.

• hacı cem yılmaz ata demirer falan izle yabancı stand up showlar var altyazılı belli bir süre sonra espri anlayışı oturmaya başlayacak birde güler yüzlü olman gerek her daim.sen diyorsun asosyalin önde gideniyim somurtkanım arkadaşım yok kusura bakma ama ne bekliyordun? sınıfta kal 1 sene yeni gelenlerle adam gibi kaynaş.kızlarla da konuş dünyanın yarısı kız kızlarla konuşamıyorum nedir?liseli alışkanlıklarını at üzerinden hayat boyu mu konuşmayacaksın?5 sene sonra da kiminle evlenicem kız bulamıyorum diye konu açarsın kendini zorlayıp muhabbete başlamazsan.

hatta tip iyiyse direk git kız bul hem tüm çekingenliği atarsın hemde belli bir çevre edinmiş olursun.

b.ktan bir üniversitede dandik bir bölümdeysen seviye çok düşük oluyor ayrıca.kulüpler falan oluyor üniversitelerde oralarda da sosyalleşme imkanın var bölümdekilerin çoğu moronsa kulüpleri bir dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 1 Mart 2016; 8:10:03 >

• İlkokul hayatımdan beri herkesle dalga geçerim istisnasız. Ve şu zamana kadar hangi ortama girdiysem dışlanan adam değil peşinden gidilen adam oldum. Bence sizde herkesle dalga geçin güçlünün yanına geçecektir herkes emin ol
  • Kardeş ben 23 yaşındayım senin yaşadığın şeylerin benzerini burda ki birçok insan yaşamıştır emin ol ayrıca şu intihar etmeyi düşünüyorum falan filan saçmalığından bir kurtulun artık. İntihar edince ne olacak sanıyorsun 3-4 gün yas tutacaklar ondan sonra unutulup gideceksin ailene bıraktığın acı da cabası bak benim 1-2 tane kız arkadaşım vardır konuştuğum birkaç tane de ingilizce kursundan edindiğim arkadaşım var ara sıra konuştuğum onun dışında kimseye yazmam,kursa gittiğim zaman kimseyle iletişim kurmaya çalışmam onlar benle konuşmaya çalışır bunun sebebi de bir yerde dikkat çekici özelliklerin olmasından gerekiyor mesela senin o ayrı kaldığın 4 kişilik,8 kişilik gruplar inan bana tırıvırı konuştukları şey büyük ihtimalle kadınlar,siyaset,futbol boş beleş muhabbetler yani. Sen onlarla içli dışlı olsan da sıkılırsın ki takıldığımda sıkılıyorum falan da yazmışsın zaten bak sana tavsiyem kitap oku,filmler izle ama abuk sabuk kitaplarla abuk sabuk filmler değil başka hobilerin olsun hobi derken de tabi dağcılıkla uğraş falan demiyorum elbet hoşlandığın birşeyler vardır bak lisede sadece 1 tane arkadaşım vardı onla da çok samimi değildim ama sürekli kitap okuyan,kimseye zararı olmayan bir insandı ve diğer muhabbetim olmayanlarda boş beleş insanlardı her zaman gruplaşmalar olur inan bana uzak olduğun için kendini şanslı saymalısın. Bak insanları gözlemle elbet senin gibi olan bir insan bulursun kız veya erkek git bir selam ver,biraz da aktif ol bak nasıl değişecek herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68F639DEB -- 1 Mart 2016; 8:59:15 >

• Ben de hiç arkadaşlarla olmayan insanlardanım sana başıma gelen bir şeyi anltayım anlayacaksın gerektiğinde yalnızlık gibisi yok.

Biri gelip benimle arkadaşlık kurdu ben istemedim bununla arkadaş olmayı ama dedim heralde iyi biri.Bunun başka bir arkadaşı var mış onunla aramda bir şey oldu kavga ettim abisi de vardı konuştu daha sonra barıştık ama artık sadece merhaba merhaba hatta gidip söyleyeceğim selamlaşmak bile istemiyorum ama bunu istememin nedeni kavga değil.

Yalnızlık gibisi yok iş gereği ortamlara gireceksin tabii hele bir de paran varsa git dağ ya da şehir dışında güzel bir ev al ya da yaptır senden iyisi yok.
  • Yalnızlık paha biçilemez, bende arkadaşlarımla aramı açtım,inan herkes iyi gün dostu olmuş.İnsanların kafanı sisirmesinden rahatsız olacaksın.Köpek felan besle, sadık olur üzmez seni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç sende değil ki senin üniversiteyi kazandığın sistemde . O kadar vahim durumda isen adamsan bilgisayarını akıllı telefonunu sat veya çöpe at . Bak nasıl akillaniyorsun sosyal oluyorsun insan içine karisiyorsun . Sen kendin asosyal olup sonra neden asosyalim diye dert yaniyon .18 yaşındasın koskoca adamsın .

• bak bebe senin varya acayip özelliklerin vardır, zehir gibi insanların hiç ilgilerini çekmeyen alanlarda düşüncelerin çok mantıklı ve farklı fikirlerin vardır. Bende senin gibilerdenim. Aslında bizler bir dernek kurmalıyız.

Yalnızlık insanın beynini o kadar olgunlaştırır ki , seviye , arkadaş ortamıyla yıllarını geçirenlerinkinden katbe kat üstün olur sırf bu yüzden kafalar uyuşmaz. Çok mantıklı fikirler onlara göre çok saçma gelir. Sen yalnız geçirdiğin zamanlarda belkide şehrin kanalizasyon sistemine çareler düşünmüş bir proje bile hazırlamışsındır yada okulla ilgili çılgın fikirlerin vardır. Ama ötekilerin emin ol hiçbir fikri yoktur hatta hiçbir sorunu farkedememişlerdir bile onlara şu şöyle olursa daha verimli olur de , ya git işine manyak mıdır nedir gibi tepkiler alırsın. Bak şimdi şuan nimetlerinden yararlandığımız teknolojiye icatlarıyla katkıda bulunmuş bütün mucit ve bilimadamları senin gibi insanlardı aha bana inanmıyorsan aç hayatlarını oku. Yani kendini yabana atma içindeki cevheri çıkar ortaya. Hatta kitap yaz.

Ama şu ataistlik saçmalığını bir kenara bırak. Sırf gördüğümüz nesnelerin birbirine olan uzaklıklarını derinliklerini algılayalım diye iki tane çok hassas açılarla yerleştirilmiş gözlerden gelen görüntülerin beyinde işlenip birsürü matematiksel işlemden geçtikten sonra mesafe bilgisi vermesinin tesadüfen olduğunu bana anlatamazsın. Geç sen o işleri. Neyse belki modaya uydun belki sırf korkularından kurtulmak için böyle birşeye yöneldin ama sen bu zekayla gerçeği çok kısa sürede algılarsın

• Kişisel gelişim kitabi okuyabilirsin, psikolojik destek alabilirsin, diksiyon, guzel konusma kurslarina gidebilirsin. Illa universite okuyacaksin diye bir zorunluluğun yok, ailen zorlamiyorsa sende istemiyorsan okulu birak ailenin yanina git. Maddi durumunuz iyiyse bir sorun olmayacaktir. Biraz sıkıntılıysa yormayan basit bir işe girip ailene destek sağlarsın.
    Universite ortami sana göre değil, intihari bile dusunduysen yaşadıklarindan çok fazla etkilenmişsin. Dediğim gibi iş hayatina gir insanları tanı, para biriktir. Bu sure zarfinda yapabileceğin hobileri araştır.
    Inançsiz kişilerin bir tarafları boştur, manevi anlamda tektir. Bu yuzden intihari dusunmus olabilirsin. Sorunu çozmek yerine intihari dusunen insanlar basit kişiliklidir hiç kusura bakma.
    Kulturlu ve bilgili bir insan değilim demissin, orada oturdugun yerden face'de vakit geçirirken herkes senin etrafinda toplanip arkadas olalim demeyecek. Bu durumdan rahatsizsan mutlu olmak için harekete geç, arastir, kendini gelistir. Ne foruma konu açarak ne de kendi için içini yiyerek bir sonuca ulasamazsin. Harekete geç.
    Her insanin gorusu farklidir. Benim arkadaslarimin cok fazla oldugu zamanlar da oldu, gun boyu vakit gecirdigim kisiler. Cemaat evlerinde 2-3 lere kadar sohbet ettigim buyuklerim, birlikte orada kaldigim arkadaslarim. Ama suan hangisi nerede? Herkes yalnizdir, arkadaslarim dedigin insanlar her zaman yaninda olamazlar. Karşilikli olarak gercekten deger verdigin bir kac arkadasin olacak onlar disinda senin suanda istek icinde bulundugun sadece zaman gecirmek, kafede oturmak, sinemaya gitmek icin aradigin arkadaslar bir ihtiyac değil. Bunlari gerceklestirdiğin gün gerçeği sende goreceksin, ama bunlarin eksikliği yuzunden intihar bile dusunur hale gelmissin. Her neyse çok uzattim. Yorumuma basladigim ilk kelimelere dikkat edebilirsiniz, intihari oncelikle silin kafanizdan bu bir çozum değil tamamen bir yenilgidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 2 Mart 2016; 14:50:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Spor yap basket futbol neyse artık spor arkadaşlık için bire birdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi şehirdesin ?
  • oğlum bulunmaz nimet senin elinde ki ne güzel çevrende kimse yok muhattap olmak zorunda olduğun kimse yok gereksiz,konuşmak zorunda kalmayacağın kimse yok bundan güzel şey mi var ?

hangi şehirdesin belki yardımcı olabiliriz
  • Sorununun nedenlerini de aslında yazında kendin yazmışsın. Sadece bunları göremiyorsun.

Kitap okumaya başla.
    uzun soluklu bir yol olur ama faydasını götürsün. Şimdi ne okuyabilirim ki diye sorarsın :) ne bulursan oku. Roman, hikaye, gazete, dergi, tarih.
  • Burasi kopruden once son cikis mi ?

Niye 2 gunde bir buraya ''arkadasim yok, seyim yok, suyum yok'' diyerek intihar edicem diye konu aciyorlar anlamiyorum.

Yahu sen bizi tanimiyorsun biz seni tanimiyoruz. Ne yapalim ? Ne diyelim ?

Ben yarin intihar etsem forumdan kimin haberi olacak benden.

Cok anormalsen psikiyatri var. Git ilac kullan.

• 1- Anti depresan kullan ve bunun için doktora git. Öncelikle psikolog'a görün sonrasında psikiyatri'ye git.
    2- Sevgili yapmaya çalış, aşk insanı diriltir derim ben. Yeter ki ayrılmamaya çalış, diğer türlü ayrılık acısını kaldıramazsın

3- Din belki toplum için yer edinmeni sağlamaz ama yine de Allahı bilmek ve onu anmak seni birazda olsa rahatlatabilir, namaz ; terapi görevi görebilir. Derdini sıkıntını namaz sonrası dua ile edebilirsin. Yani ateistliği bir kenara at çünkü onun bir faydası yok. Herkeste dert var sıkıntı var isyan edebiliriz ama daima çabalamalıyız. İlk 2 maddeyi mutlaka yap, 3.cü madde senin isteğine kalmış.

İntihar onurlu bir davranış olabilir ama bu sebepten ötürü olmamalı diye düşünüyorum, bana soracak olursan ; Acizliktir derim. O yüzden aklını başına al, çalış çabala.
  • yazdiklarin benim hissettiklerimle kismen ayni istedigin gibi bir hayat yasamak istiyorsan para olmali ykk para herseyi satin alamaz yk evlolik fln yani birakin ya parayla istedgn hayati yasayabilirsin sana su oneriyi sunayim gercekten intahar edecek nnoktaya geldigini hissediyorsan yapma buyuknbir gayrimesru veya illegal bir is yap risk ne kdar fazlaysa para kazanmak o kadar fazladir Istedigin hayati yasarsn.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.