Şimdi Ara

İntihar Edenler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar siz videodakiler kadar ünlü olsaydınız intihar edermiydiniz neden etmiş olabilirler aklım almıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İntar eden kişinin tercihi bencilliği olduğu için üzülmeye değmeyeceğini düşünüyorum.

• Doğal seçilimin işlediğini düşünüyorum. Zayıflar yok oldukça insan ırkının genetik olarak daha güçlü olacağına inanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanın en büyük hakkı ölüm hakkıdır. İnandığınız ya da bildiğiniz masalların aksine, insan yaşamayı seçmedi ama ölmeyi seçebilir. Sonuçta elbet bir gün herkes ölecek, mutlu olmadığı bir dünyada insan ölmeyi tercih edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

Doğal seçilimin işlediğini düşünüyorum. Zayıflar yok oldukça insan ırkının genetik olarak daha güçlü olacağına inanıyorum.

böyleleri yaşıyorken güzelim insanlar intihar ediyor, egm ye bildirin buny görsün doğal seçilimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 10 Kasım 2017; 18:26:51 >
  • Dogal secilim tabikide.

Ama cesaret ister bence zor bisey.

Hani baskasi icin (ailem) canini seve seve verisin ama kendin icin canina kiymak zor gibi duruyor. (Bu arada bencil bir insanim)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezil bir hayat yaşayıp kendini boş umutlarla kandıran, içi kan ağlarken etrafına sahte sahte gülümseyen, hayattaki bütün amacı etrafa güçlü görünmek olan, bütün gün palyaço gibi sahte gülümsemeyle dolaşıp geceleri kuytularda sessizce ağlayan, çaresiz ve yıkık olduğu, zaman zaman buradan kaçıp kurtulmak istediği halde totosu yemeyen, bunun içinde başkalarıyla ilgili türlü bahaneler uyduran insanlara göre çok daha cesurdurlar. Onlar çözümsüzlüğü ve başkaları tarafından suistimal edilen bir ömür yerine yanlış buldukları bu dünyadan şapkasını alıp gitmeyi terch etmişler. Bunu yapamayıp bu saçmalığın içerisinde yaşamaya devam edenler tabi ki gidenlerden pek hoşlanmaz. Kendi korkaklıklarını görürler. Tüm insanların suistimal edildiği bu zorunlu çalışma kampı olan dünyada yaşayıp elitlerin köleliğini yapmayı bir ezik edebiyatı sayesinde onurlu bir göreve çevirmenin yolunu bulmuşlardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.