Şimdi Ara

intihar etmek hakkindaki dusunceleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Hele bi ergenlikten çık öyle düşün

merak etme arkadasim ergenliktencikali 4sene oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronos55

herseyden kurtulmak icin iyibir cozummudur

İntihar bir çözümdür evet, böyle bir tarafının kaşıntısı tutar can sıkıntısıdır ne yapsam etsem diye düşünürken en son intiharı bulursun işte kaşıntına çözümdür.Sonra intihar edersin böyle hafif bronz ve esmer bir tene sahip olmak üzere sonsuz bir yolculuğa çıkarsın.Bakmışsın ki aslında dünyadaki sorunlar sorun değilmiş şu an bir tarafında tüten ateşin sorunu daha büyük bir sorunmuş.Bir bakımı Montla Zıç demek gibi bir şey bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

quote:

İntihar bir çözümdür evet, böyle bir tarafının kaşıntısı tutar can sıkıntısıdır ne yapsam etsem diye düşünürken en son intiharı bulursun işte kaşıntına çözümdür.Sonra intihar edersin böyle hafif bronz ve esmer bir tene sahip olmak üzere sonsuz bir yolculuğa çıkarsın.Bakmışsın ki aslında dünyadaki sorunlar sorun değilmiş şu an bir tarafında tüten ateşin sorunu daha büyük bir sorunmuş.Bir bakımı Montla Zıç demek gibi bir şey bu.

uuuuuuu çok tatmin edici bir cevap

ama ben intiharı çok düşündüm uygulayabilecek gücü bulamadım o ayrı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Hele bi ergenlikten çık öyle düşün

merak etme arkadasim ergenliktencikali 4sene oldu

çıkmamışsın belli ;)

intihar niyetin olsa buraya yazmazdın zaten her ergen gencin başına gelir şimdi 20 24 yaşındayım diye yazma boşuna insanlar ne yaşarsa yaşasın intiharı kafasına koyduysa hayatında hiç tanımadığı insanlara danışmaz bunu ;)

sanırsam canın sıkılmış veya dikkat çekmeye çalışıyosun büyüyünce geçer :)
  • zamanında çok düşündüğüm,halen ara sıra aklıma gelen,anlamsız dünyanın anlamsız sorunlarına son verecek olan eylemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sargeist

zamanında çok düşündüğüm,halen ara sıra aklıma gelen,anlamsız dünyanın anlamsız sorunlarına son verecek olan eylemdir.

iten neden bu zaten herseye son verio hic birsey dusunmek zorunda kalmiosun
  • kesinlikle ilaç kullanarak yapılmaması gereken olay

Süre ne kadar uzarsa film şeridi hadisesi dedigimiz olay boyunca, CD degiştirmek zorunda kalıp 2. 3. hatta 4. cd'yide izlemenize neden olan çektiginiz ızdırabın geçen süreyle dogru orantılı oldugu eylemdir

3-4 defa denemiştim sonuçlarını merak ediyorsanız yazarım
    öldükten sonra ne oldugu sorusunun cevabıda dahil
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gødsênd -- 21 Mayıs 2010; 20:10:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

quote:

Sonrasında ne olacağını nerden biliyorsun gidipte gördün mü? Ölümden sonra ne olacağını kesin olarak bilmiyoruz sadece inanıyoruz.

İntihar etme sebebine göre değişir çözüm olup olmayacağı mesela bir kız için intihar edersen kendine yazık edersin... Ancak şerefine onarılamayacak bir leke sürüldüğünde veya yaşaman halinde içinde bulunduğun toplumun zarar görme ihtimali var ise intihar etmek bir onurdur. Bunlar benim şahsi düşüncelerim

Birde intihar etmek o kadar kolay olmuyor arkadaşlar, ölümle-yaşam arasında o ince çizgide gidip geliyorsun ve saatlerde düşünüyorsun. Bundan yaklaşık 4 sene önce bir girişimim olmuştu oradan biliyorum, kız mevzusu ise düşünmeye bile kalkmayın

• Arkadaşlar intihar gereksiz birşey bence.
    Elinize geçen dünya yaşamını bir kenara itmektir intahar.
    İlla bazı şeylerden kaçmak istiyorsanız, vurun kendinizi yollara gezgin vb olun.Ya da en fazla sokakta yaşayın.
    Hür olursunuz en azından...

Ben böyle yapardım şahsen.
  • çözüm değildir..benim de denediğim zamanlar oldu ama bilincim olmadığı için kendime gelince çok kızmıştım kendime..

Hayatta ne durumda olursak olalım intihar çözüm değil..Dün Discovery de Ganj Nehrinini Hindistanı falan gördüm de aslında o kadar iyi aşrtlarda yaşıyoruz ki farkında değiliz..Adamlar dün babası ölüyo bugün onu nehirde yakıp küllerini poşete koyup nehre bırakıyor..sonra aynı nehirde yüzüyor yıkanıyor..hayat şartları çok kötü...bir de buna karşılık saçma sapan bir din inanışları var..Allah acısın diyelim..Allah ın işine karışılmaz..

ayrıca Filipinlerde öyle ki mezarlara yer yetmediği için ölen bir yakınlarını 5 seneliğine mezar kiralıyorlar..5 sene sonra gelip almazlarsa iskeletler poşete konup çöpe atılıyor..gelip alırlarsa da biraz daha para verip bi 3 sene daha kiralıyorlar...gerçekten çok kötü bir yaşamları var..

Yani intihar hiçbir zaman çözüm değil ne zorlukta olursa olsun insan her zaman daha kötüsünü düşünmeli onların da hayatta kalmaya çalıştığını unutmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 21 Mayıs 2010; 20:13:17 >

• Düşünmüyorum.
  • insanlar kendilerini sevmedikleri için mi intihar eder yoksa insanları sevmediği için mi ?
  • İntihar edenler sıkılgan katillerdir, demiş ceasar pavese
  • Ne olduğuna bağlı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.