Şimdi Ara

intihar etmek hakkindaki dusunceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herseyden kurtulmak icin iyibir cozummudur

• Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Lemonade

Hayır
    çözüm değildir
    öncelikle bunu kafaya sokmak lazım
  • Pes etmektir. Güçsüzlüktür.
  • İslâm'a inanan birisi olarak intiharın insanı hiçbirşeyden kurtarmayıp daha çok batağa sürüklediğine inanıyorum.Tabi bu İslam dinine inanan kişiler için geçerli,ateist arkadaşlar intihar edebilirler.
  • Cehenneme gitmek için en garanti yol. Okadar ölmek istiyorsan al eline tabancayı çık cudi gabara terörist öldür. Hiç degilse bQk yoluna gitmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sispanser

Cehenneme gitmek için en garanti yol. Okadar ölmek istiyorsan al eline tabancayı çık cudi gabara terörist öldür. Hiç degilse bQk yoluna gitmezsin

suan beni tutan tek sey cehennem korkusu hep kararimi verdigim zaman bu yuzden geri donuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cehenneme gitmek için en garanti yol. Okadar ölmek istiyorsan al eline tabancayı çık cudi gabara terörist öldür. Hiç degilse bQk yoluna gitmezsin
    bakış açısına göre değişir.fani dünyada herşeyden kurtulmaktır ama öbür tarafta yeni ve çok daha kaliteli acıların başlangıcıdır onun için intihar edeceğine git doğuda şehit ol bari ölürken bi işe yara
  • quote:

yöntemine göre tam ölmeden önce biraz eğlenceli olabilir ama yapmamak lazım.. gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: recko

bakış açısına göre değişir.fani dünyada herşeyden kurtulmaktır ama öbür tarafta yeni ve çok daha kaliteli acıların başlangıcıdır onun için intihar edeceğine git doğuda şehit ol bari ölürken bi işe yara
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathfear

yöntemine göre tam ölmeden önce biraz eğlenceli olabilir ama yapmamak lazım.. gerek yok..

Alıntıları Göster
    Gidene

Biz burdayız

• quote:

Orijinalden alıntı: deathfear

Alıntıları Göster
    Aptallıktır. Allah'ın verdiği beyini düşünmek yerine böyle boşa kullanacağına hiç yaşama o zaman. Düşün, intihar etmek yerine neler yapabilirsin. Muhakkak kurtuluş yolu var. Ben de sabrediyorum. Benim de başımda bir sürü dert var.
  • intihar çözüm deyildir
  • Bu adam ciddilan. Manyakmisin seni intihara itcek kadar önemli şey neymiş bize söylersen dertlesiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipsizneco

intihar çözüm deyildir
    İntihar ettğinde kaç kişi seneye seni hatırlayacak ?
    Annen, baban ve varsa kardeşin.
    Önce seni hatırlayabilecek birini kazan öyle intihar et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipsizneco

intihar çözüm deyildir
    Bu lafa çok tepki alacağımı biliyorum ama arkamda ailemide dağıtmış olacağımı bilmesem 1 dakika düşünmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: [topal]solucan

Bu lafa çok tepki alacağımı biliyorum ama arkamda ailemide dağıtmış olacağımı bilmesem 1 dakika düşünmem

Alıntıları Göster
    İyi bir çözüm değildir ancak kişiye iyi bir çözüm gibi gelir. Tabi kişinin kendi hayatına son verme hakkının olması gerekir mi diye soruyorsanız, evet, tabi olmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [topal]solucan

Alıntıları Göster
    intihar zavallıların eylemidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

quote:

Orijinalden alıntı: recko

Alıntıları Göster
    (Bilhassa belirtmek istiyorum)Allah'ın verdiği ömrü O'nun izninden başka alacak yoktur! Biz de O'na teslim olmuşuzdur.(Allah korkusu olanlar için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahîpkıran -- 21 Mayıs 2010; 19:42:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SSH

İyi bir çözüm değildir ancak kişiye iyi bir çözüm gibi gelir. Tabi kişinin kendi hayatına son verme hakkının olması gerekir mi diye soruyorsanız, evet, tabi olmalıdır.

uh
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.