Şimdi Ara

intihar etmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar artık canıma tak etti bir boka yaramıyorum hayatta küçükken hep ezildim,kendimi bilgisayara verdim asosyal biri oldum çıktım.kendime güvenim yok,kendimi çok değersiz ve salak hissediyorum galibada öyleyim bugün işe başladım bir lokantada daha yeni açıldı. hiç bir işe yaramıyorum bile, ne onlarla konuşabiliyorum, ne dediklerini yapabiliyorum salak gibi bakıyorum birşeyi yapmadan önce acaba hata yaparmıyım diye korkuyorum bazen söylenenleri bile anlamıyorum herşeyin içinde bir anlam arıyorum kelimelere takılıyorum,hatta o kadarki düşünmeyi bile unuttum, artık salak olduğumu kabullendim hayattanda hiç zevk almıyorum yardımcı olun lütfen :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 6 Temmuz 2010; 0:51:10 >

• Yapma etme yegenim Daha gençsin yaa
  • Sayın arkadaşım. öncelikle hayata isyan etme. bu hayatta herkez bir işe yarar emin ol

Allah kolaylık versın. biraz büyüyüp işe güce atılınca hersey yerıne oturur

Ama intihar etmeyı dusunmen cok yanlıs. gerek dinimizce cok kötü gerekse reel hayat icin. kendını toparla biraz.

arkadas edin birseyler yap daha cok gencsin(dir) Allah yolunu açık etsın kardeşim hiçbirşeyi takma
  • intihar edecek adam söylemez direkt yapar. İntihar edeyim mi diye değil, intiharın nasıl bir duygu oldugunu sorar.
  • Asıl salaklığı intihar edersen yaparsın
  • Kendine biraz bak, kız arkadaş edin. Hayata bağlanmayı öğrenirsin. Gerçi kız sana yüz vermezse, veya olay kötü sonuçlanırsa iyice intihar etmek isteyebilirsin.

Ayrıca; sabah kalk, güneşin doğuşunu izle. Kuşların cıvıltılarını dinle. Dışarı çık, dolaş.

Olmadı aç müziği son ses coş, eğlen. Müziğe karşı merakın varsa müzik grubu kur, arkadaşlarınla ortak bir hedef belirle. Kendini geliştirmeye bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

sakin ol şampiyon mektebe git gel kendine gelirsin

git babanın verdiği harçlıklarla ekran kartı falan al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İntihar etmeyi düşünüyorum.
    9 yıl önce açıldı
    intihar etmemek için sebepler
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  intihar etmek istiyorum

• aslında intihar edeceğim falanda yok çok tırsarım zatende, konu ilgi toplasın diye yaptım, içinde bulunduğum durum çok garip gerçekten çok takıntılı olmaya başladım herşeyi takıyorum kafama, sürekli insanların niye bana baktığını benim hakkımda, dalga geçtikleri falan düşünüyorum. o kadar takıntılıyımki nasıl anlatayım olağan haldeki düşünme işlemini bile takıntı yapıyorum. anlatılacak gibi değil içinde olduğum durum çok garip:S
  • Bir uğraş edin bence.

Benim canım çok sıkılıyordu evde, yatıyordum sürekli bugün Fransızca Gramer kitabı aldım. Çok zevkli bir şey, hem de işime de yarayacak. Bu tarz bir şey deneyebilirsin.
  • Hemen öyle intihar edicem deme biraz sosyal olmaya çalış insan içine çık psikoloğa git hayatta yaşanacak çok şey var
  • Çok basit, kökten ve yüzde yüz etkili bir çözüm hocam: Hobi edinmelisiniz
  • eeet

Not: bu üye yazıyı okumamıştır bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 6 Temmuz 2010; 1:02:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

aslında intihar edeceğim falanda yok çok tırsarım zatende, konu ilgi toplasın diye yaptım, içinde bulunduğum durum çok garip gerçekten çok takıntılı olmaya başladım herşeyi takıyorum kafama, sürekli insanların niye bana baktığını benim hakkımda, dalga geçtikleri falan düşünüyorum. o kadar takıntılıyımki nasıl anlatayım olağan haldeki düşünme işlemini bile takıntı yapıyorum. anlatılacak gibi değil içinde olduğum durum çok garip:S

alıntıda yaptım vurun kaçamaz
  • Dostum bu konuları seni çok iyi anlayabiliyorum ama onlara o kadar üstün yapabildigin birşey gösterki ben bundan anlıyorum beni bunda alt edicek adam yoktur.Merak etme bilgisayar oyunu olsun,Futbol,basket herhangi bir şey.İllaki insanlara birşey kanıtlamak zorunda değilsin.Kimseyi kendinden üstün görme , onlarda senin gibi İnsan Kendine güvenin olsun şunu başarabilirim de yapmaya çalış her insan doğdugu gibi işlerinde 1 numara olmuyor çalışıyor çalışıyor 1 numara oluyor emeğinin karşılgını alıyor..
  • İnsanın yaşamak için bir sebebi olmalı.Herkezin vardır aslında kimi annesi için , kimi sevdiği kız için , kimi kardeşi için , kimi de paranın yüzü suyu hürmetine yaşar.Seninde mutlaka sebebin vardır bir iç dünyanı yokla bakalım.Hiç mi sevdiğin kız yok yada beraber eğlendiğin bir kardeşin yok yada bir arkadaşın yok.Yani hayata tutunmak için seni önemsicek yada en azından senin önemsediğin kimse yok mu ? Yoksa üzülme kendine 1000 parça bir puzzle al otur yapmaya başla parçaları birleştirdikçe kendini daha işe yarar hissediceksin en azından puzzle için yaşamaya çalışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

İnsanın yaşamak için bir sebebi olmalı.Herkezin vardır aslında kimi annesi için , kimi sevdiği kız için , kimi kardeşi için , kimi de paranın yüzü suyu hürmetine yaşar.Seninde mutlaka sebebin vardır bir iç dünyanı yokla bakalım.Hiç mi sevdiğin kız yok yada beraber eğlendiğin bir kardeşin yok yada bir arkadaşın yok.Yani hayata tutunmak için seni önemsicek yada en azından senin önemsediğin kimse yok mu ? Yoksa üzülme kendine 1000 parça bir puzzle al otur yapmaya başla parçaları birleştirdikçe kendini daha işe yarar hissediceksin en azından puzzle için yaşamaya çalışırsın.

önerilerin için sağol, hayatta önemsediğim hiçbirşey yok aslında belkide tanrıya olan inancımı yitirdiğimden dolayı böyledir herşey anlamsız herşey boşa geliyor

• edemessin
  • bu tamamen ya toplumun ya da ailenin baskısı yüzündendir insanın kendini ezik hissetmesi bunla başlar adam ogluna sen bişeye yaramazsın diyo felan hani derler ya bi adama 40 kere salak dersen salak olur yemin ederim dogru adam bi süre sonra kendini sorguluyo kardeşim senin sorunun aşılması zo ama imkansız degil kendine güven getirecek bişeyler bulman lazım kızlarla konuşmanı tavsiye ederim arkadaş olarak kendini rehet hissettigin zamanda espri felan yaparsan kızlarda gülerse kendini degerli hissedersin başlangıcı burdan yap kimseye gidip teklif etme
  • etme la bak dolar yükselecekmiş goçum ağlarsın ha 3,5 olacak dolar. Git evdeki bozuklukları dolara bozdur yatır bankaya abini dinle sen goçum benim hadi bakim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.