Şimdi Ara

Rüyamda İntihar Etmek İstiyordum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her şeyi planlıyordum nasıl edeceğimi falan sonra abim aklıma geldi kendisini sevdiğim için iptal ettim. Uyanınca bir süre gerçek olduğunu sandım, moralim intihar edemediğim için bozuktu. Rüyamda dertlerimden kurtulmak için intihar etmeye çalışıyordum. İntihardan vazgeçtiğimde ise dertlerimle yüzleşecegimi bildiğimden moralim bozuktu ve olacaklardan korkuyordum.

Daha önce bir kaç kere gerçek hayatta ciddi ciddi intihar için düşündüğüm ve plan yaptığım olmuştu. Ama yani şu an herhangi bir sıkıntım yok. Neden böyle bir şeyi şu anda rüyamda gördüğümü anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçi bazen intiharı planladığım zamanki düşüncelerim aklıma geliyor. Hiçbir şeyin anlamı olmadığı ve ne yaparsam yapayım hepsinin hiçliğe çıkacağını düşünüyorum. Ertesi gün uyanmak için bir nedenim yok. Bu kadar çalışma ileride ev alıp aile kurmak için mi. Ne kadar banal amaçlar bunlar. Dünyada elde edilmesi gereken ulvi bir hedef bulamıyorum. Keşke tanrı olsaydı o zaman daha az kaybolmuş hissederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa loves kids -- 22 Aralık 2023; 9:15:35 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm dert, tasam gitti. Sağ ol lememo kardeş  

• bugün rüyamda bizim bina durduk yere yıkılıyordu çok kötüydü. Ama neyseki evde değildik. Arabayı dışarı koymuşuz onda sorun yoktu ama anahtarlarına ulaşamıyorduk. laptop da gitti diye üzülüyordum. kalıcak yer yok falan derken uyandım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kanka 1 hafta once sorsan ben kesin ederdim su an asla etmem hayatta ne olacagi belli olmuyor ben de distimik direncli depresyon vardi zar zor gecti

• santa loves kids kullanıcısına yanıt
    Hocam intihar etmeyin naçizane tavsiyemdir 👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intihar etmemek için sebepler
    3 yıl önce açıldı
    Rüya Görmek İstemiyorum!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • upotemi kullanıcısına yanıt

Distimik direnç ne hocam? Ayt fizik konusu gibi ismi

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Etmicem zaten en azından 50 yaşına kadar ama rüyamda etmek istiyordum.

Hocam rüyanızda olması dediğiniz gibi garip bence ama 50 olunca da ileride eşinizle yazlığınızda emekli olursunuz belki, hayatınızı yaşarsınız. Hayat beklenmedik ve bu yönünü seviyorum. Olabildiğince farklı yönlere bakmaya çalışın dolu tarafından bakın bardağın

• Boşa yaşıyor olamayız diyosun tanrı yok diyosun

Tanrı yoksa boşa yaşıyor oluyoruz ztn para kazan çocuk yap millete tecabuz et öl felan ne düşünüyon bunları

• Boşa yaşıyoruz ve tanrı yok diyorum ki durum zaten öyle. Ayrıca boşa yaşıyoruz diye düşününce niye millete tecavüz ediyim. Bundan karım ne?

Yani kafanın estiğini yap anlamında dedim gidip birine tecavüz et diye değil de ben inanmasam böyle şeyler düşünmezdim hayatta takıl ölene kadar

• Dediğini yapıyorum zaten. Amaçsızca dolanıp buradaki vademi tamamlamaya çalışıyorum.

• En azından sen sadece rüyanda istemişsin. Bazılarımız gerçek hayatta sürekli bunu düşünüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.