Şimdi Ara

intihar etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eğer genç ve sağlıklı olmasaydım kesin intihar ederdim, beni hayatta tutan tek şey bu ikisi

bu dünyayı olabildiğince tecrübe etmek ve deneyimlemek istiyorum. zaten eninde sonunda öleceğiz bence ölmeden gençliğimizi yaşamalıyız zaten yaş 35-40 olduğunda yaşlılık ve hastalık gelecek zaten ondan sonrada hayatı uzatmanın bir anlamı yok.

siz neden intihar etmiyorsunuz ?

• kendimden vazgecmis olacagim diye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 23 yıl bomboş geçti önümde doğru dürüst 17 yıl falan kaldı herhalde la zıhahaahhahah böğürdüm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayatta kalma iç güdülerim buna engel oluyor.

• Genç ve sağlıklıyken intihar ettim.

24 saat sonra acilde gözümü açtım ama bu defada "Gebermeyi bile beceremedik" diyerekten kahroldum:

intihar etmek
  • İntihara özendirmekten dolayı konu kapatılmalı. Gençler buraya bakıp herkesi sizin gibi tembel, aciz, karamsar zannediyor. Dünyada hiçbir şey istediğin gibi gitmeyecek, sen bir şekilde manevi güç bulup yapacaksın.

Bu dünyayı cehenneme çevirenler de yine bir zamanlar birileri tarafından horlarnmış, egosu kırılmış ve eline güç geçince egosunu tatmin etmeye çalışan insanlar. Tüm bu paragöz iş adamları, siyasetçi, öğretmen, doktor, iş arkadaşı hatta anne babalara bak. Dünyayı bu tipler, başkaları üzerinde kendini tatmin ederek çekilmez hale getiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soruları redditte sor bence. Daha güzel yanıtlar alabilirsin, burada alacağın cevaplar 'intihara özendiriyorsun polis çağırıyorum, bir şeye inanıp yaşayacan agaa' dan pek öteye gitmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İntihar etmeyi düşünüyorum.
    9 yıl önce açıldı
    intihar etmek istiyorum
    15 yıl önce açıldı
    İntihar ve Ötenazi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • intiharbuddy arıyorum ilgilenenler dm

• Hassas kalpler için dünya bir cehennemdir. Özellikle Türkiye.

İntihar mı ? Yoksa bir kasaba da yalnız başıma 2-3 hayvan ile yaşayıp ölmeyi mi beklemek ? Bence ikisi de aynı şey.

Sanırım içimde ki tek yaşama iç güdüsü ve ailem.

• Bu kadar gucsuz insanlar nasil yasiyor hayattan keyif aliyor bilmiyorum.

Gucsuz erkeklere tahammul etmez kimse ben 5 dk cekmem arkadasim olsa fln.

• barryallenn kullanıcısına yanıt

Yoo, forumda onlarca intihar konusu var, hiçbirine öyle birşey yazılmıyor. Buna ben yazdım

• Kaldı ki özendiriyorlar. Beni bile etkilemişti ergenliğimde. Az tut kendini iki depresif şey yazacam deme de başkalarının sağlığını tehlikeye atma. Hiçbir şey çözülmüyor, tavsiye yazılsa bile ipleyen olmuyor çünkü. Varsa özelden yazabilir bana

• barryallenn kullanıcısına yanıt

"intihar günah. cehennemde cayır cayır yanarsın" diyenler var bi de.

• quote:

Orijinalden alıntı: barryallenn

Bu soruları redditte sor bence. Daha güzel yanıtlar alabilirsin, burada alacağın cevaplar 'intihara özendiriyorsun polis çağırıyorum, bir şeye inanıp yaşayacan agaa' dan pek öteye gitmez.
    İnsan bir şeye inanmadan nasıl yaşar hocam. En azından planlarını yarın güneşin doğacağına inanarak yaparsın.

• Gardaşım her ne kadar hepimiz günah işlesekte ve ALLAH'a isyan etsekte ibadet etmemiz ve dua yapmamız gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Star 3443 -- 8 Mayıs 2022; 7:47:2 >
  • mhmdvv M kullanıcısına yanıt

Bu doğru söze yoksa inanmıyormusunuz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.