Şimdi Ara

İntihar etmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1 yıldır çok düşünüyorum , ölmek istiyorum artık , kendimi bir defa arabanın önüne attım adam ani fren yapti küfür etti bana , köprüden atmak istedim tuttular polis geldi , hayatım bok gibi , başarısız , ezik , asosyal , biriyim , hiçbir vasfım , mesleğim yok , bir şirkette engelli kadroda basit bir isciyim , aldığım para yetmiyor , istediklerimi alamiyorum , refah düzeyinde değilim , ne yapacağım bilmiyorum lise mexun bir mal olduğum için kimse bana iyi maaş vermez , peki ne yapicam ? Okuyamadigim için ölene kadar surunecekmiyim ? Belli sermaye biriktirip kendi işimi açayım diyorum ama ne açacağım fikrim yok ve batma riskim çok yüksek , elimdekileti kaybedrersem iyice aklımı yitiririm , yasitlarima göre çok geride kaldım , full evde yatakta yatıyorum , hicbirsey yapmak istemiyorum , inekten farkım yok aptal , ise yaramaz biriyim , daha fazla gelirim olmasını istiyorum ama bunun için ne akıl var ne fikir var nede çaba var , insanlar başarılı ve azimli , bense 5 kuruş etmez , aşağılık biriyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kahpelere inat yaşa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana online oyunlarda = "Sık boğazına, kanlar içinde boğul, geber git ***" diyen, üstelik müslüman geçinen, ... israfları vardı.

Onlara inat yaşamaya devam ediyorum.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 24 Kasım 2020; 20:59:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatında zor bir dönemden geçtiğini ve kendini yalnız ve çaresiz hissettiğini anlıyorum, bu hislerin seni çok yıpratıyor olabilir. Bunu yaşamak gerçekten çok zor. Bir zamanlar ben de kendimi benzer şekilde hissediyordum, zihnim karışıktı ve çözüm bulamıyordum, ama sonra Floranbantı kullanmaya başladım. İlaçlar ve destek her zaman bir çözüm değil, ama Floranbant gerçekten bana o dönemde çok yardımcı oldu, biraz olsun rahatlamama, düşüncelerimi düzenlememe yardımcı oldu.Herkesin hayatında zorluklar olabilir, ama bu seni tanımlayan şeyler değil. Yaşadığın sıkıntıları aşmak için zaman ve çaba gerekebilir, ama adım adım ilerleyebilirsin. Kendini daha iyi hissetmek için profesyonel bir destek alman da çok faydalı olabilir. Unutma, her karanlık dönemin bir sonu vardır ve seni daha iyiye taşıyacak bir yol her zaman vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intihar etmemek için sebepler
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.