Şimdi Ara

İNTİHAR ETTİM [SS'Lİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ölerken yüz güldüğüne göre iyi birisiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

Bi kere o resimdeki sen olamazsın çünkü o paint vs. Programla çizilmiş. Ayrıca yazdığın anda intihar etsen klavye ile yazı yazamazdın. Çünkü kendini oldurmus veya en iyi ihtimalle bilincini kaybetmis olurdun

Büyüyünce Dedektif olsen
  • quote:

Bi kere o resimdeki sen olamazsın çünkü o paint vs. Programla çizilmiş. Ayrıca yazdığın anda intihar etsen klavye ile yazı yazamazdın. Çünkü kendini oldurmus veya en iyi ihtimalle bilincini kaybetmis olurdun

senın uykun gelmiş abisi git uyu biraz hadi koyun say dıyecemde sen bu kafayla Schrödinger le ugrasırsın ancak

http://www.ius.edu.ba/mcan/BOOKS/sneddondvi/KIS5.pdf
  • Emeğe saygı artı rep
  • Beyler İNANMAYIN KETÇAP KULLANMIŞ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: style_ouf_5

csb ne hacı :D

Canımı Sokakta Buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli midir nedir -- 15 Nisan 2013; 2:40:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Prof. Dr. M.

Adam doğru söylüyor olabilir. İlk fotoğrafta kafası daha büyük kan aktığı için ikincide küçülmüş kafası.

2. resim biraz şey gibi olmuş: "Ölmüyormuş gibi çekeyim"

• geçmiş olsun kardeşim ölmek zor tabi
  • bu bçakla kestim

İNTİHAR ETTİM [SS'Lİ]

beyler ben bu resimde gördüğünüz yeşil damarları bağlayıp elektrik bandıyla yapıştırsam yine yaşar mıyım, aynı işlemi boğazım içinde yapacağım.. çünkü yarın çok önemli bi vizem vardıda ona giricektim unutmuşum şimdi aklıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli midir nedir -- 15 Nisan 2013; 2:55:34 >
  • blok
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli midir nedir

bu bçakla kestim

İNTİHAR ETTİM [SS'Lİ]

beyler ben bu resimde gördüğünüz yeşil damarları bağlayıp elektrik bandıyla yapıştırsam yine yaşar mıyım, aynı işlemi boğazım içinde yapacağım.. çünkü yarın çok önemli bi vizem vardıda ona giricektim unutmuşum şimdi aklıma geldi

em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

blok

konu dışında nasıl bir konu açmamı bekliyordun ? tipim nasıl ss li mi açaydım kız konusu yardım diye konu mu açaydım ayakabı aldım ss li diye konu mu açaydım ne açsaydım mutlu olurdun
  • quote:

Einstein neyin oluyor ufaklık ? :D :D :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok orijinal.Fakat bir sorun var:Hangi adminin fakesisin sen?

http://forum.donanimhaber.com/m_74002962/tm.htm

4-5 saat önce favorilere ekledim bu konuyu,tekrar girip baktım.4-5 saat önce o konuyu sinekadam diye biri açmıştı,iyi hatırlıyorum,yani senin eski nickin.Fakat eski nickin imzada yazmıyor?Söylesene bana hangi adminin fakeisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 15 Nisan 2013; 3:39:37 >
  • Sonunda biri intahar yerine intihar yazmış siz hala konuşun.

• arkadaşlarımı aradım geldiler sağolsunlar çok eğlendik beraberr

İNTİHAR ETTİM [SS'Lİ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

Çok orijinal.Fakat bir sorun var:Hangi adminin fakesisin sen?

http://forum.donanimhaber.com/m_74002962/tm.htm

4-5 saat önce favorilere ekledim bu konuyu,tekrar girip baktım.4-5 saat önce o konuyu sinekadam diye biri açmıştı,iyi hatırlıyorum,yani senin eski nickin.Fakat eski nickin imzada yazmıyor?Söylesene bana hangi adminin fakeisin?

kardeş o konuyuda ben açtım sinek adam kim tanımıyorum

çok ilginçtir ki senin gibi bi kişi daha öyle sanmış şu konuşmayı okursan anlarsın

İNTİHAR ETTİM [SS'Lİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli midir nedir -- 15 Nisan 2013; 4:01:02 >

• deli midir nedir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.