Şimdi Ara

intihar meyilliliğim gider mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim senin durumundayım fakat şöyle bir durum var ben hayal ettiğim liseye değil 1 altındaki liseye sondan girdim ama o okuldan mezun oldum benim de istediğim netler gelmedi fakat yapacak başka bir şey yok kimi esnaf var mühendisten iyi para kazanıyor yani demek istediğim esnaf ol değil yani hayat süprizlerle dolu
  • kardanadam09 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene 20 yaşına girince yoklama kağıdı geliyor diye biliyordum ve o yüzden gittim şubeye işlemlerimi yaptırdım.Sonra yüzbaşı bana tecil kağıdını verdi bir baktım 2020 aralık bu kadar fazla erteleneceğini düşünmüyordum.
    Hocam geçen sene 20 yaşına girince yoklama kağıdı geliyor diye biliyordum ve o yüzden gittim şubeye işlemlerimi yaptırdım.Sonra yüzbaşı bana tecil kağıdını verdi bir baktım 2020 aralık bu kadar fazla erteleneceğini düşünmüyordum.
    kimseyi kolundan tutup götürmüyorlar eskisi gibi korkma lise diploman ile uzatabilirsin.
  • Boktan bir sınav için neden bu kadar düşünesiniz? Senenin başından beri intiharı düşünürüm. Yapamadığım sorular için, çalışmadığım saatler için kendime fiziksel şiddet uygulamisligim vardır. Benim istediğim yer yine gelmeyecek. Son haftalarda bile isteye çok çalışmadım. Iyi de NEDEN? Cunku baska dunyalar da var be kardeşim. Baska dünyalar var. Bundan başka hayatlar var. Seceneklerin o kadar fazla ki. Yapabileceklerin o kadar fazla ki. Limitsizsin. Buna rağmen aptal bir sınav için (sen binadaki tum o insanlari gordun mü ya? Cirpinan o kadar insani? Sence bu adamlarin bize verdikleri deger ne kadar? Peki ya sen bu sinava ne kadar deger veriyorsun? Sormak istedim.) tum hayatini harcayacak misin gercekten? Bana kalırsa kalk sigarani iç ve kitabini oku. Dusunmene bile değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolasın iyi geldi dediklerin

• Amaannn boş ver be okuyup işsiz gezen bir sürü üniversite mezunu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenasi Bey -- 1 Temmuz 2018; 21:10:29 >
  • Kime göre neye göre güzel hocam. Ama sen öyle diyorsan öyledir. Örneğin psikiyatrik ilaçlar bedava. Doktora ver dediginde veriyor bak. O ilaclar insanin kafasini skmiyor zaten. Bu dediklerin cok basit. Cunku herkes o sinava girip tip kazanmak zorunda. Tum bunlarda haklisin. Haksiz olma ihtimalin hic yok. Ve salak olan benim.

• Sevgili kardeşim bak ben 27 yaşıma geldim, üniversite biteli 5 sene oldu. Ufak tefek çalıştığım işler oldu ama bu sürenin büyük çoğunluğu işsizlikle geçti ve şu anda işsizim. Bu durumda bile umutlarım bitmiş değil. Daha bu gencecik yaşınızda neyin umutsuzluğu bu?

Ayrıca üniversite okumak o diplomayı almak çok önemli birşey değil. Çokta takılmayın. O 4 senede merakınızın olduğu alanda kendinizi geliştirirseniz üniversite okuyan insandan daha bilgili ve iş hayatında daha öncelikli olursunuz. (Tabiki istisnai bölümler de var)

• Ben şuan 21 yaşındayım. 8 senedir anti-psikotik ilaçlar kullanıyorum.(anti-depresan değil). Ve sınava ben de girdim. Benim de kötü geçti. Sana tavsiyem acilen doktora gitmen olacak. Henüz lise 1 öğrencisiyken ben de senin gibi intihar düşüncesi içindeydim. Bir gün bir anda kendimi başka bi dünyada gibi buldum bilincim yerinde değildi. 4. kattan aşağı atmışım kendimi. Atmışım diyorum çünkü o an kendimde değildim gerçekten. Şuan omurgamda çatlakla yaşıyorum. Bu dediğime kulak asma. Gerçekten intihar eğilimin varsa vakit kaybetmeden bi doktora git derdini anlat. Doktor sana her türlü yardımcı olacaktır. Dediğim gibi 8 yıldır tedavi görüyorum buna dayanarak söylüyorum ki etkisi bir anda olmayacaktır ama faydasını gördüğün an şaşıracaksın.

• Ben şuan 21 yaşındayım. 8 senedir anti-psikotik ilaçlar kullanıyorum.(anti-depresan değil). Ve sınava ben de girdim. Benim de kötü geçti. Sana tavsiyem acilen doktora gitmen olacak. Henüz lise 1 öğrencisiyken ben de senin gibi intihar düşüncesi içindeydim. Bir gün bir anda kendimi başka bi dünyada gibi buldum bilincim yerinde değildi. 4. kattan aşağı atmışım kendimi. Atmışım diyorum çünkü o an kendimde değildim gerçekten. Şuan omurgamda çatlakla yaşıyorum. Bu dediğime kulak asma. Gerçekten intihar eğilimin varsa vakit kaybetmeden bi doktora git derdini anlat. Doktor sana her türlü yardımcı olacaktır. Dediğim gibi 8 yıldır tedavi görüyorum buna dayanarak söylüyorum ki etkisi bir anda olmayacaktır ama faydasını gördüğün an şaşıracaksın.

• cansamet357 C kullanıcısına yanıt
    O bilinç kaybı durumunu biraz daha açar mısın hocam nasıl gelişti, ne tetikledi, sonrasında noldu falan. Merak ettim neden böyle olduğunu. Özel olmazsa tabi

• IST_PSY kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim: Kendimde değildim. Sağlıklı düşünemiyordum. Sanrılar görüyordum yani olmayan şeyleri olmuş gibi ya da olacak gibi düşünüyordum, öyle algılıyordum. Bilinç kaybı derken de kötü bir haber aldım telefondan o sırada da tam pencerenin önündeydim. O kötü haberi alır almaz atlamışım. Yani telefonu yere mi bıraktım yoksa telefonla birlikte mi atladım şuan hatırlamıyorum. Bilinç kaybı derken onu kastediyorum.
  • antiyi fulledim ölümü bekliyom

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cansamet357 C kullanıcısına yanıt
    Paranoya gibi mi?

• Aynen paranoya değil ama onunla aynı kategoride bir şey.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.