Şimdi Ara

intihar meyilliliğim gider mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üzgünüm çok abartı çok saçma gelecek belki bazılarınıza ama ben çok çalıştım emek verdim hayaller kurdum ve istediğimin çok altında bi net geldi..istediğim hiçbir üniversite tutmuyor ve 1 yıl daha çalışacak gücüm kuvvetim yok dayanamam artık bir daha girmeye. gerçekten ölmek istiyorum. bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim herkes hayatın sonu değil diyor ama ben öyleymiş gibi hiasediyorum çaresizlikten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de aynı durumdayım :) giden paralara üzülüyorum. şimdi ise daha büyük masraf

• git bi keraneye rahatla gel. cidden intiharı düşünüyorsan çok büyük günah o yüzden onun bi tık altı olan zinayı yaparak belki kkurtulursun psikolojiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A969F988 -- 1 Temmuz 2018; 19:50:50 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Belle -- 1 Temmuz 2018; 20:52:10 >
  • Güzel kardeşim, geçen sene aynı senin durumundaydım. Emin ol mezuna kalınca kötü şeyler olmuyor. Psikiyatriye gidebilirsin. Ben gittim, ilaç kullandım ; Utanılacak bir şey yok. Üzülmen normal. Kafanı bir topla sonra da düşün.
  • Aynı durumdayız emek verdigimiz halde olmaması insanı cok üzüyor

• 20 yaşına giren var mı? Bu hafta girdim ve tekrar hazırlanmak istiyorum. Askerliğu erteletme şansım var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendinize gelin ya ne intiharı? Hayatın başındasınız daha ilk karşılaştığınız zorlukla intihar etmeyi düşünüyosanız işimiz var.
  • Gider kardeşim gider düşünme fazla çok 3 gün sonra normal hayatına dönersin sıkma canını bunları nerden biliyorum dersen aynısını yaşadım çünkü

https://forum.donanimhaber.com/2016-gibi-gelirse-hesabi-suresiz-banlatiyorum--125019186#125019186

şu konuda 2. yoruma bak geçen sene mart ayında yazmışım şimdi bakınca gülüyorum sende öyle olursun takma kafana
  • kardanadam09 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben geçen yaz 19 yaşındayken ertelettim.2020 aralığa kadar tecilliyim.En yakın zamanda şubeye gidip halledin.
  • kardanadam09 kullanıcısına yanıt
    2020’ye kadar şansın var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thmyrk

Hocam ben geçen yaz 19 yaşındayken ertelettim.2020 aralığa kadar tecilliyim.En yakın zamanda şubeye gidip halledin.
    Hocam neden 2020'ye kadar erteleniyor? Nasıl bir yasa var? Çok korkuyorum gitmek zorunda kalacağım diye.

• Aynı durumdayım bende arkadaşım yok 1 2 kişi dışında , mezuna kaldım ve birdaha girmek istiyorum sınava istediğim sonuç gelmedi okul da bitti okulun bitmesi beni rahatlattı fakat arkadaşım yok yalnızlaştım ve iyice yalnızlaştım resmen bu dünyada en yalnız insanlardanım ve konuşmamak akıl sağlığımı yitirmeme neden olacakmış gibi duruyor bu durumdan korkuyorum sadece ve 1 sene boyunca hayatta hiçbirşey yapmamak beni intihara sürükleyecekmış gibi duruyor inşAllah sonum hayırlı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahatlıprens -- 1 Temmuz 2018; 20:21:50 >
  • Benim de tekrar mezuna kalmaya gücüm yok. İstemediğim yere gitmeyide istemiyorum. En doğrusu intihar galiba

• David Belle kullanıcısına yanıt
    Hocam siz nasılsınız

• ENESERALP E kullanıcısına yanıt
    İstedik, yapabildik mi ?

• mezuna kalamam o gücüm yok asla kalmam

• David Belle kullanıcısına yanıt
    Adına kamu davası açılmaması için TCK 84 yazıp yorumunu silmeni tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.