Şimdi Ara

intihar meyilliliğim gider mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam sizinkinin benimkinden çok daha ciddi olduğu belli. intihara meyilliyim derken bugün kara kara düşünürken içimden hep şu geçti şimdi canıma kıysam hiçbi derdim tasam kalmayacak kimse ne kazandığımı umursamayacak ne iş tasası ne başka bir dert huzura kavuşacağım gibi hissettim. sıralamayı görünceki psikolojimi kaldıramayacakmışım gibi geldi. çünkü ben öyle bi kendimi verdim öyle çalıştım ki böyle olması sonucun hayalkırıklığının en büyüğü. şimdi diyecelsiniz madem çalıştın neden olmadı bilmiyorum işte kendim de cevaplayamıyorum binlerce soru yüzlerce deneme ama yine boka battım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardanadam09 kullanıcısına yanıt
    Beyler stres yapmayın daha beter olursunuz.Geçmiş geçmişte kalmıştır artık.Eğer siz geçmişte takılı kalırsanız eskiden yapmış olduğunuz hatalar ayağınıza bağlanmış bir tuğla gibi olur.Bu tuğlalarda sizin hızlı koşmanıza engel olur.Yapamadıklarınız değil yapabilecekleriniz hakkında konuşun.Geçmişi geri getiremezsiniz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupermarineSpitfire -- 2 Temmuz 2018; 1:54:58 >
  • İntihar etme isteği , hayatının bundan sonra mahfolucağını düşünmek , bir daha asla başarılı olamıcağını hissetmek bunlar çok normal şeyler kardeşim duygusal çöküşlerde hemen hayatının nereye gittiğini düşünmeye ve umutsuzluğa düşüyorsun.

1 sene daha hazırlan annen baban izin vermiyor mu üniversite okurken hazırlan.

Bu sefer erteleme o çalışman gereken zamanları erteleme hiçirşeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.