Şimdi Ara

intihar şarkıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jentina - bad ass strippa aha biraz sonra dinleyeceim müziği , trafik canavarlarına karşıyım ama bu müziği dinlediğimde herkese ; Follow me, if you can !!! diyorum
  • Yaş kaç bu arada?
  • benmi
  • 1.Beni Köyumun yagmurlarında yıkasınlar.
    2.Yıkılmısım Ben (ibrahim Tatlıses eski versiyon)
    3.Yalnızım (ibrahim Tatlıses eski versiyon)
    4.Sensiz Sabah olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

benmi
    Çok istiyosan sende söyle ama ben krushmuta sordum
  • benim mesajın altına geldi de bana soruyorsun sandım , yok ben gizemli kalayım
  • şimdi bilader intihar etmek için niye şarkı istiyorsun anlayamadım...

eğer efkarlanayım kolay intihar edeyim diyorsan bişeyleri dert edebiliyorsun demektir... dert edebilmek için de deger vermen gerekir... değer veriyorsan değer verdiklerin için yaşa.... neyse onlar kuş olur böcek olur karı olur kız olur vatan olur dava olur din olur iman olur kavga olur ekmek olur çoluk olur çocuk olur olur olur vardın şu ..ktan hayatta değer verdiğin bişeyler...

yani biz de bazan geliyoruz kıyısına kadar intiharın... ama dalmıyoruz çünkü çıkınca üşütebiliriz...

harbiden intihar etme kendini değerlendir... ara ve bul... değer vermen gereken ve yaşamanı gerektiren bi şey vardır muhakkak...

ayrıca şu 4 yaş hikayen gayet etkileyici...

şarkıya gelince bildiğim güzel bi şarkı var...
    ben hep o şarkıyı düşündüm intihar için..
    ve hatta ajitasyon yapıp arkamda bir tek o şarkının sözlerini bırakmayı düşündüm...

ama yazmayacağım.. çünkü sonra harbiden o şarkıyla intihar edersin üzülürüm...

• NE BOKTAN TOPIC BU YA!
    GEBERECEKSENIZ BI ISE YARAYIN
    MADEM GOZE ALDINIZ!

• fatih erdemcinin "ben ölmeden önce yi" dinle de pişman olacağın işlere kalkışma
  • quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

Yaş kaç bu arada?

yaş 22
    blur bu arada ölmenin işe yaraması nasıl oluyo söyle bi
    kaldıki madem birinin işe yaramayı göze almışım neden insanlardan uzaklaşmak istiyim bana kalırsa hepsine badem suyu
    umrumda bile değil zaten kendi sonunu kendisi hazırlıyo insanlık onlara en büyük yardım bu süreci hızlandırmak olurdu heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyak81

YAW NE GEREK VAR ŞARKIYA..
    HAY A.QDUMUN DÜNYASI DE AT KENDİNİ KÖPRÜDEN
    NE MASRAFA FALAN GİRECEN
    MP3 CDSİYDİ FELAN

• low man's lyric (metallica) anladın sen anladın
    ya da Dont cry (guns'n roses) da olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: krushmut

arkadaşlar böyle insanı inteharın kıyısına getirecek bildiğiniz
    gerçektende süper depresif şarkılar varsa yazında dinleyip
    burda sinir krizi geçirmek istiyorum

• İNTEHAR NE YA????
    EĞER BU KELİMENİN DOGRU HALİNİ BİLMİYORSAN İNTEHARA GEREK YOK...SEN ZATEN YAŞAMIYORSUN...
  • yaw yanlış yazmışız işte ohooo sizde yani
    ben komple sizi öldüreyim vazgeçtim valla
    hepinizi toptan katlediyim burdada bulurum huzuru o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krushmut -- 11 Mart 2005, 0:45:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crow

İNTEHAR NE YA????
    EĞER BU KELİMENİN DOGRU HALİNİ BİLMİYORSAN İNTEHARA GEREK YOK...SEN ZATEN YAŞAMIYORSUN...

• malmsteen icarus dream suite.or black star
    deep purple when a blind man cries
    wasp sleep in the fire
    rainbow rainbow eyes
    ....dewam ı war ..
  • GECE YOLCULARI - ÖLÜM DE VAR...

MUTLAKA DİNLEE SONRA ÖLÜMÜN ISTEDIGIN KIYISINDA VOLTANI ATARSIN
  • avatarına Nietzsche nin resmini koymuşsun.Nietzsche okuyor ve seviyorsan melankoliyle,umutsuzlukla nasıl baş edileceğini öğrenmiş bunu özümsemiş olman gerekir.bir düşünürü, bir yazarı sevmek düşüncelerini olduğu gibi almak değildir.kendinle analiz yapmaktır.Nietzsche okuduğumdan beri ,melankoli ne zaman yakama yapışsa buyur gel diyorum.onunla elele melankoliyi yaşayıp benden uzaklaşmasını seyrediyorum.hiç bir etkileyici şarkı,hiç bir aforizma beni intihara sürükleyemez.kendime ne yapacaksam buna kendi düşüncelerim ve hislerim sebep olur.etkilenip hüzünlenmek iyidir.bir ihtiyaçtır.güçlü görünmek ,birşeylerle mücadele etmek mecburiyetinde değil insan.belki ölüm çok daha güzel bir başlangıcın dönüm noktası.bilemeyiz.bize yaklaşan her hisse saygı duymalı,coşkuyla karşılamalıyız.her hissin ruha bir katkısı olduğunu düşünmekteyim.Nietzsche yi saygıyla anıyorum.

• krushmut hocam seninle acayip aynı kafadanız galiba.okuyor musun nerede okudun,zeki misindir falan bi yaz bakem. ama çabuk konuşmuşsun bu zeka yönünde bir eksidir geç konuşanlar daha zeki olur.(ben hala konuşamıyorum habire yazıyorum dermişim)
    bu bir depresyon sayılamaz.bazı durumlarda depresyon doğumla başlar.öyle 3 ay veya 3 yıllık olmaz ancak bu türün iki nedeni olabilir ya başına kötü birşey gelmiştir(ki hatırlanıp hatırlanmaması önemli değil) ya da üstün bir zeka vardır ortada ve ortada olan her şeyin ortada olduğunu görür bu da zeki olmak nasıl normal birşey değilse bu da normal değildir.yani dahiler deliliğe çok yakındır ama tam aradaki çizgide duruyorsan bu tür bir hal olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.