Şimdi Ara

intihar şarkıları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: elmayra

avatarına Nietzsche nin resmini koymuşsun.Nietzsche okuyor ve seviyorsan melankoliyle,umutsuzlukla nasıl baş edileceğini öğrenmiş bunu özümsemiş olman gerekir.bir düşünürü, bir yazarı sevmek düşüncelerini olduğu gibi almak değildir.kendinle analiz yapmaktır.Nietzsche okuduğumdan beri ,melankoli ne zaman yakama yapışsa buyur gel diyorum.onunla elele melankoliyi yaşayıp benden uzaklaşmasını seyrediyorum.hiç bir etkileyici şarkı,hiç bir aforizma beni intihara sürükleyemez.kendime ne yapacaksam buna kendi düşüncelerim ve hislerim sebep olur.etkilenip hüzünlenmek iyidir.bir ihtiyaçtır.güçlü görünmek ,birşeylerle mücadele etmek mecburiyetinde değil insan.belki ölüm çok daha güzel bir başlangıcın dönüm noktası.bilemeyiz.bize yaklaşan her hisse saygı duymalı,coşkuyla karşılamalıyız.her hissin ruha bir katkısı olduğunu düşünmekteyim.Nietzsche yi saygıyla anıyorum.

aha bak işte bu yazıyı iyi oku...yazara da tebriklerimi sunarım...

• intihar edeni Allah bile affetmiyomuş öyle duydum yoksa bende dşünyodum ama durum bu

aman sakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: elmayra

avatarına Nietzsche nin resmini koymuşsun.Nietzsche okuyor ve seviyorsan melankoliyle,umutsuzlukla nasıl baş edileceğini öğrenmiş bunu özümsemiş olman gerekir.bir düşünürü, bir yazarı sevmek düşüncelerini olduğu gibi almak değildir.kendinle analiz yapmaktır.Nietzsche okuduğumdan beri ,melankoli ne zaman yakama yapışsa buyur gel diyorum.onunla elele melankoliyi yaşayıp benden uzaklaşmasını seyrediyorum.hiç bir etkileyici şarkı,hiç bir aforizma beni intihara sürükleyemez.kendime ne yapacaksam buna kendi düşüncelerim ve hislerim sebep olur.etkilenip hüzünlenmek iyidir.bir ihtiyaçtır.güçlü görünmek ,birşeylerle mücadele etmek mecburiyetinde değil insan.belki ölüm çok daha güzel bir başlangıcın dönüm noktası.bilemeyiz.bize yaklaşan her hisse saygı duymalı,coşkuyla karşılamalıyız.her hissin ruha bir katkısı olduğunu düşünmekteyim.Nietzsche yi saygıyla anıyorum.

bu güzel yorum için çok teşekkürler açıkcası bir şarkı dinleyip kendimi öldürmek iyetinde değilim
    yada bunu bir şarkıdan beklemiyorum ama şu varki defalarca girişimde bulunsamda çok garip bir dürtü varki
    sana onu yaptırmıyor kilitleniyorsun yaşam belki çok tatlı geliyor yada başka birşey fakat bu noktada gerçektende tıkanıyorsun.
    Belki çok depresif bir şarkı bu noktayı atlamaya yardım edebilir en azından sivilcenin patlaması gibi içimdeki duygunun fışkırmasını sağlar dışarı.
    nietzsche yi söylemişsin ama sende çok iyi bilirsinki kendiside insanlar içinde bulunurkkenki yanlızlığından muzdarip bir insandır.
    evet nietzsche melankoliyi kabullenmek tabiki var fakat benimkisi çok farklı bir his birine kızgınlığımdan yada kırgınlığımdan değil sadece gerçektende buraya
    çok garip bir şekilde doymuş olarak hissetemle alakalı hayatada genel bir kırgınlığım yok.benim halim çirkin ördek yavrusu gibi hep bir yanlızlık ve farklılık hissi.Genelinde kopuğum insanlardan belki oldukları gibi kabullenmip öyle sevmem gerekiyor ama buda beni incitiyor sanırım.

• adamlar binlerce arabesk sarkıyı bosuna mı yazmıs
    dinleyip kendilerini atsınlar asagı die
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.