Şimdi Ara

İntihar Sebebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi bıktım şu rankeda giren nooblardan... 9-5 Gidiyorduk 10-12 olduk.Ranked oynamaktan bıktım.Olaayı anlatayım.Ben veigarım farmlanıyorum q ile.Lee sin jungler karşımdada swain var.Benim level 7 gibi.Lee sin o zıplatan şeyi bastı.Ben flash attım bana uçtu o sırada swainde flashle geldi.Ben lee sine ultiyi bastım.Adam flashle kaçmaya çalıştı.Öldü o sırada swainde beni öldürdü.Swainde kaçamadı ben double aldım.Adam bana noob kill verme dedi.Ben skor tablosuna baktım.0/8 Sona (5levelde afk)
    0/12 ashe (9levelde afk).Ben midde oyunu güzel götürüyorum.Adamlar botun inb kırmış.Bende reportlayın dedim.Adamlarda bana alttan flaming (küfretmek /hakaret) dediler.Herkez beni reportladı 3 gün ban yedim... Abi eloya göre ayarlayın şunları..

• Hakaret-Irkçılık gibi şeyler ban atmaları için feedlemekten daha büyük bir etken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UchihaEziği -- 28 Mart 2012; 12:41:22 >
  • pardon konuyla pek alakalı mı bilmiyorum ama.bu banlamayı yapan da biz değil miyiz tribunal olayı ile.her reportlanan kişi tribunala gider mi gerçi onuda bilmiyorum. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
  • 1223 ELONUN ALTINDAYSAN 1200 ÜN ÜSTÜNDEYSEN GEL GİRELİM BERABER :D
  • normal bişey dün gece bir oyun attım yorrick ile solo top shaco vardı ap jungle mid kasadin bot cait Lulu
    karşıda gp solo top renekton jungle ortada swain altta soraka triss
    üstte gp i ben kesiyorum dakika 25 benim scor 18/2 ve bizim alttaki adamlar feedliyo triss bi inf bi bloodrazor ve oyunu alırlar
  • kim intihar ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: esthecat

normal bişey dün gece bir oyun attım yorrick ile solo top shaco vardı ap jungle mid kasadin bot cait Lulu
    karşıda gp solo top renekton jungle ortada swain altta soraka triss
    üstte gp i ben kesiyorum dakika 25 benim scor 18/2 ve bizim alttaki adamlar feedliyo triss bi inf bi bloodrazor ve oyunu alırlar

valla 18 kill aldıysan alttaki adamlara gank mank atıp öne geçirmen lazımdı takımını yapacak bir şey yok taşımaya bakacaksın sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.