Şimdi Ara

İntikaaammm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler daha 2 gün önce sonuçlanan bir olayı sizlere paylaşacağım.. Bir kız arkadaşım vardı ben fazla iplemezdim bunu açıkçası kafamı bozduğunda tittir derdim o ağlardı zırlardı barışırdık ama bi yandan da aile yapılarımız tam zıt zaten neyse o konuyu geçeceğim. Etrafı erkek dolu güzel kızlaradn birisiydi o da ve benden saklıyordu saklamasam döversin falan diyodu sürekli. bigün yine bu arkadaşları yüzünden tittir dedim 2 yıl boyunca yapınca kanına dokunmuş onunda kız ciddi ciddi gitti elden baktım ben kötü oldum bu seferde açtım rakıyı içtikçe eski sevgililere yazmışım face den tabi unuttum alkol etkisiyle normal devam ettim herşeye ta ki kız hepsini gördüm diyene kadar şok oldum bi an boşluğa düştüm kaybettim onu sandım nasıl oldu anlamadım bi anda kıymete bindi neyse yalvar yakar 2 hafta uğraştım yılbaşı planlarımı falan mahvettim herşeyi yaptım sonra öğrendim meğersem o da başkalarına yazmış bak sen bak bak bak sonra bir role yattım beyler, kız senden vazgeçemem hereye rağmen modlarına girdi sonrası intikama gelmişti cool bir ayrılık herşeyi bitirdi şimdi o benim peşimde haberleri geliyor çok kötüymüş vs vs.. Bundan çıkardığım ders asla ama asla ipleri eline vermeyin hacılar erkeklerden daha tehlikeli onlar herkesi birbirine düşürüp birde lafını yaparlar kendinizi üzmeyin bırakın üzülsünler acımayın emin olun siz onun için kızlarla takılmazsınız bile belkide ama onların tatilde yaptıklarını hayal etmeye kalksanız işin içinden çıkamazsınız...

• Böyle bir anlatım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.D. Luffy

Böyle bir anlatım yok

+1000
  • Hmm onayliyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: M.D. Luffy

Böyle bir anlatım yok

+1000

nesi varmış hocam
  • Malesef hocam kızların yapısında var.
  • Dostum bunları görünce düşünmeden edemiyorum kızım olduğunda ne duygular besleyecem acaba Allah etmesin kötülediğin başına gelirmiş ya ne olacak bu iş böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] DeepCool LT720 sifir
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İhtiyacınız yokmuş gibi davranmaya calışın az ipleri ele alamasınlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.